➡ https://playtube.tv/v/HbUFXP
благодаря ти за постоянството да ни качваш линковете с дублираните на български език епизоди на "Шампионът". Беше полезно за всички, които нямат възможност да гледат сериала по DIZI TV.Истинско удоволствие беше да се наслаждаваме на един класен сериал, с перфектен дублаж.
Няма да коментирам последния епизод. Не мога да предам цялата гама от емоции, които ме връхлитаха в продължение на 45 минути. Това трябва да се гледа, за да се усети. Трябва да се съпреживее, за да се оцени.
Блестяща игра на актьорите и открояващият се Толгахан, който в образа на Кафкас демонстрира върховни артистични умения.

Fırat Bölükbaşı, известен още като Кафкас!
Той ще изиграе последната си игра тази вечер.
Когато за първи път прочетох сценария разбрах, че ще бъде много трудно пътуване, както физически, така и психически. Извървяхме дълго и изморително пътешествие като екип.
Този период беше процес, който изисква много дисциплина, за да останеш толкова Кафкас, колкото да се опитваш да бъдеш Кафкас, особено физически.
Като екип имахме история, в която вярвахме от самото начало; опитахме се с всички сили да разкажем нашата история, че вярваме и се борим срещу всякакви трудности.
Сега, гледайки назад оттук, мисля, че разказваме много трудна, но красива история.
Безкрайно благодаря на моите режисьори, актьори, екип, сценаристи, които улесниха това пътуване за мен и ме подкрепиха, и разбира се цялата наша публика, която носеше тази трудна, но красива история със себе си ...
Ще се видим в нови истории🥊

Нашият красавчик ни зарадва с нова фотка.