Отговори
# 45
Thunder @ EVILS, благодаря ти за постоянството да ни качваш линковете с дублираните на български език епизоди на "Шампионът". Беше полезно за всички, които нямат възможност да гледат сериала по DIZI TV.
Истинско удоволствие беше да се наслаждаваме на един класен сериал, с перфектен дублаж.
Няма да коментирам последния епизод. Не мога да предам цялата гама от емоции, които ме връхлитаха в продължение на 45 минути. Това трябва да се гледа, за да се усети. Трябва да се съпреживее, за да се оцени.
Блестяща игра на актьорите и открояващият се Толгахан, който в образа на Кафкас демонстрира върховни артистични умения.

Последен рунд  

Толгахан Сайъшман за героя си Кафкас:

Fırat Bölükbaşı, известен още като Кафкас!
Той ще изиграе последната си игра тази вечер.
Когато за първи път прочетох сценария разбрах, че ще бъде много трудно пътуване, както физически, така и психически. Извървяхме дълго и изморително пътешествие като екип.
Този период беше процес, който изисква много дисциплина, за да останеш толкова Кафкас, колкото да се опитваш да бъдеш Кафкас, особено физически.
Като екип имахме история, в която вярвахме от самото начало; опитахме се с всички сили да разкажем нашата история, че вярваме  и се борим срещу всякакви трудности.
Сега, гледайки назад оттук, мисля, че разказваме много трудна, но красива история.
Безкрайно благодаря на моите режисьори, актьори, екип, сценаристи, които улесниха това пътуване за мен и ме подкрепиха, и разбира се цялата наша публика, която носеше тази трудна, но красива история със себе си ...
Ще се видим в нови истории🥊

# 46
# 47

страхотна усмивка Heart Eyes

# 48
Софи, напитката наистина се оказа вълшебна. Нашият красавчик ни зарадва с нова фотка.
Черпи ни по-често с Аперол, пък може и нов проект да обяви маминият.
Не вярвам Алмеда да пусне снимки с Толга, но и тази ни стига.

Зад кадър от последния снимачен ден на "Шампионът" Sign Clapper

# 49
Минавам само за лека нощ че съм заспала и пак се отнасям в покоите си

# 50

Nature Sunrise Добро утро и  хубав ден Nature Sweat Drops

# 51
Здравейте, момичета!

"Съботата е преди всичко прекрасна, защото е възможно
 да отложим всички неща за неделя."

Нека почивните ви дни бъдат изпълнени с уют, слънчеви мисли и вълшебни мигове!
Светъл и щастлив уикенд!

Момичета, споделете как и къде ще прекарате поредният горещ летен ден? Цвети си е най-добре - всеки ден се буди с гледка към морето.
Забрави ни в тези горещини.

# 52
Здравейтееее Nature Sunny  
Горещия съботен ден вкъщи ще бъдем. Най много до магазина да идем.

# 53

Flowers Bouquet ЕМИ* аз съм на вилата, под дебела сянка,
наливам се с фрешове и хапвам сладолед,
по-късно следобед и привечер ще опитам друго..
следващия петък заминавам на морето
там е истината
Joy  Nature Sweat Drops

Flowers Blossom ФЕМИ* прочетох инфо за бизнеса на Чаго
със студен чай в Турция, имаше и фотка,
 миниджъра му го нарича розе*
не разбрах дали не прави намек и за елексира..
дано сега като нов българин се ориентира
 и към българския пазар..
в Щатите всичко било супер добре
Wine Glass

# 54
Софи, добре си ти под дебелата сянка, а ние сред бетона се изпържихме.
 Съжалявам, че сутринта не тръгнах със синовете за яз. Пчелина. Ама и за там не ставам. Не смея да се къпя в такива водоеми, а на джетовете с тях пък абсурд да се кача. Само като ги гледам пулса ми се ускорява.
За море съм си аз... Там е моето царство!
Ще чакам от морето малко морски полъх да ни пратиш. Няма да се разсърдим ако и с червени шорти го гарнираш. Аз пък ще върна жеста след 5-6 петъка...

# 55
Ох, и аз искам на  прохлада да пием фрапе, лимонада или студен чай от марката на Аполона  и да си хапваме.

Софи , дано поне чая опитаме и помисли и за Бг пазара. Като има гражданство ще му е по лесно.
Виното също засега е само в Турция само за приятели и в луксозни хотели и ресторанти.
Другият вариант е да пусне сайт, където да рекламира и продава и чая и виното и да си поръчаме по Еконт, ако не са ги изкупили преди това. Или да идем на място и да потърсим. Не се съмняваме в качеството дори и да е скъпо.
Има нюх и умее да прави бизнес.Money

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 17:17 от femmi2

# 56
# 57
От нямане какво да правя се ровя из архивите на "Шампион".
Попаднах на тази статия. Бях забравила, че Толга е награден за ролята си в сериала.
"Бащицата" също ги е удостоил лично с награда.

Толгахан Сайъшман получава наградата за най-добър актьор!

Ranini tv
14 октомври 2019 г.
На церемонията по връчване на наградите „Златна лилия“, проведена миналата седмица, Толгахан Сайъшман беше избран за най-добър актьор за ролята си на Кавкас в телевизионния сериал „Шампион“.

Толгахан Сайъшман, главният актьор в „Шампион“, който започна излъчването си този сезон с актьорски състав, състоящ се от успешни имена, беше обявен за достоен за наградата за най-добър актьор за героя си Кавкас на церемонията по връчването на наградите „Златна лилия“.

Усилията ни не са напразни!
Сайъшман, който често изразява радостта си от получаването на наградата, каза: „Както споменах на сцената, актьорският път беше дълъг за мен. В момента съм във физически и психически изтощителен период. Радваме се да видим, че усилията ни през това време не са били напразни.“

Всичко зависи от детето ти!
Отговаряйки на въпроси на репортери на церемонията, Сайъшман отговори на въпроса „Как върви бащинството?“ със следния отговор: „Има период преди и след Ефехан в живота ми. Животът ми сега е различен. Всичко базирам на детето си.“

Героят на Толгахан Сайъшман, Кафкас, за когото той спечели наградата за най-добър актьор, е бивш боксьор, който се оттегли от ринга в деня, в който стана шампион. Въпреки цялата болка, която е преживял, той остава непоклатим и несломен от живота. Той е и баща, чиято единствена цел е да запази жив сина си, който е болен от терминална болест.

Champion е по TRT 1 всеки четвъртък с нови епизоди!

# 58
Цитат
Heart Eyes Много е готин с тази визия и белите маратонки,
не разбирам защо се харесва с голЕма гелосана лимба
Weary

# 59

Да похапнем?😌

Общи условия

Активация на акаунт