Отговори
# 555
Здравейте, момичета!

"Дали животът ни ще бъде банално ежедневие или чудесно приключение, зависи единствено от нас."

Нека почивните ви дни бъдат изпълнени с уют, слънчеви мисли и вълшебни мигове!
Светъл и щастлив да е последният за месец август уикенд!

Турция отбелязва днес Деня на победата – годишнината от битката при Думпупънар през 1922 г.
Първото официално честване на Деня на победата е през 1924 година, след като Ататюрк обявява официално основаването на Република Турция.
Честит празник на нашите любимци!
Стори от Толга:

Стори от Езги:

# 556
Много тихо и лежерно е съботно.
Толга дали е пуснал някои пейзаж Nature Sweat Drops

# 557
Феми, този път Толга не забрави да пусне пейзаж. С колата из Албания се разхожда, но за проект не мъцва.

# 558
Феми, този път Толга не забрави да пусне пейзаж. С колата из Албания се разхожда, но за проект не мъцва.

Ох , каква природна красота и гледка. Heart Eyes и пътищата им  поддържани.

Ще мъцне и за нов проект , само търпение....

# 559

От днес разходка с корабче до езерото

Прекрасно е браво за снимките.  Добре си се разходила с корабчето.

# 560

От днес разходка с корабче до езерото
Диди, видях корабчето и се сетих за Истанбул.
Охх, и там ми се ходи...

# 561
Добро неделно дъждовно утро☔🌦️🌦️🌦️🌞🌅 💦🤍🩵💚💛  в последния ден на август. Ех , лети си лятото и времето и ваканцията и всичко......  

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 09:06 от femmi2

# 562

Nature Sweat Drops

Flowers Rose Да изпратим август с усмивка и
хубавите преживявания в него..
идва септември - есенен месец с
 още летни температури
Hands V

Kiss

# 563
Здравейте, момичета!

„Всички пътища през август водят към септември.
Времето не може да бъде спряно."

Нека изпратим месеца с усмивка и благодарност, а Септември да посрещнем с надежда и вяра, че най-хубавото тепърва предстои!
Бъдете здрави и щастливи!

# 564
Следобедно сладичко и любимо🤤😋😋🥰  

# 565
Феми, благодаря за еклерчетата!
Докато си хапваме сладко да си припомним интервюто за Толга, преведено от Диди.

Wedikodu Епизод 7 | Толгахан Сайъшман

Превод - Диди

Скъпи водещи коя черта на Толгахан Сайъшман най-много харесвате?
Ууркан: Той е мое дете нека първи за отговоря. На теб ти е приятел, а на мен ми е дете. Толгахан винаги казва истината. Много честен човек е. Например повреме на разговора ни отново го каза: "След фигуранството си се запознах с теб, батко, Ууркан.:
Много хора не биха го казали, а това какво означава? Той вярва много в себе си. Човек със самочувствие ще го каже без проблем, защото няма нищо направено в миналото, от което да се срамуваме.
Толгахан всъщност  е племенник на много обичан мой приятел от университета. Дори когато дойде за първи път при мен, изпратен от скъпия ми Фарук Сарач от очите му и погледа му разбрах с какво чисто сърце е. И казах: -  аз ще поема това момче - тогава в целия екип бяхме 15 души.
Казах ще поемем Толгахан, той ще стане много добър манекен. Тогава сериалите дори не ги обсъждахме.
Да, Толгахан стана много добър манекен.

Отговори сега ти! Да видим ти колкото го познаваш.
- Аз го познавам от дълги години. Може да не го виждам от много време. Познавам Толгахан от 1997-1998г.

У: Това да го познаваш е едно, а да си споделяш проблемите е друго. Толгахан ми е като душевен отдушник. Такава красива връзка има между нас.

- Вие имате повече време заедно.
У: Бяхме в една агенция.
-Той беше на първото ми дефиле на подиума оттам го познавам. Не се промени нито характера му, нито възпитанието му нито джентълменството му. Имаше си такава дисциплина, тя продължи и той стигна до тук. Защото не е много лесно нещо да се задържиш.

У: Дисциплината е много важна, нали?
- Разбира се. Аз се научих от вас работихме много заедно. От г-н Джемил ние бяхме много големи късметлии, защото много добри преподаватели излязоха на пътят ни.

У: Нашето време все така беше. Бяхме дисциплинирани, после стана това че просто трябва да си дисциплиниран и това не се получи.
- Така е наистина. В Толгахан това беше най-ценното и важно, това го доказа и с проектите си. Хем актьорство, хем и продуценство и всичко върви ръка за ръка. Това не са лесни неща.

У:Ти му зададе много хубав въпрос свързан с чужбина. При нас няма много такива хора. Мога да ти изброя не повече от петима души като Толгахан.
- Точно така.

У: Това е смела работа и рискована същевременно.
- Според мен там е разковничето относно поемането на риска. Години наред се е старал, затова чух и видях в проектите, които е направил. Защото си казах: Е, лесно е да станеш добър актьор - постижимо е. Но хем продължаваш това дълги години, хем отваряш врата на други актьори. Даваш тази възможност.

У: Това е много важно нещо.
- В много хора това го няма, все мислим: Нека аз да го направя!

У: Аз например винаги искам да се даде повече шанс на новите актьори на пазара.
- Разбира се!

У: И това винаги го казвам, вие няма как да знаете, че това ново лице колко е добро в актьорството. Без да му дадеш възможност да се покаже. Окей, недей давай главната роля! Но дай възможност. Той и без това ако заслужава тази възможност я взема. И в манекенството ни беше така.
- Толгахан е от хората, който получи тази възможност и докара нещата дотук днес.

У: Нашата работа в агенцията е да отворим вратите. И щом го направим този човек трябва да знае как да влезе. Щом е успял да влезе е победител.

Идваме на следващия ни въпрос. Добре ако искате да критикувате една черта на Толга Сайъшман коя ще е тя?
Ууркан: Хайде отговори ти! Ако толкова го познаваш, хайде да те видя...
- Толкова го издигнахме в небето и сега. Да разбира се, че е важно да се критикува и даден човек.

Ууркан: Много.
- Аз бягам повече, но вие сте по-голям специалист и понякога влизаме в пререкания.

Ууркан: Минутка, първо ще поспорим относно критиката.
- Да.

Ууркан: Когато аз те критикувам ти си съгласен, но е важно критиката да градивна. Ако е някаква критика, която е не на място, тогава аз ще полетя веднага. Ще го кажеш по градивния начин за да се получи още по-добре. Това е най-хубавото нещо без да обиждаш.
- Ние сме в един критикуващ свят и не само ние, които сме в модния свят и Толгахан, че е в света на актьорството. Това важи за всички хора, начина е много важен. Която и професия да правят, да я правят. Когато се стига до критика трябва да е с това чувство градивно, иначе, в обратния случай на нещата ставаш човек който само може да обиди отсрещния. Затова как мога да критикувам Толгахан, без да го засегна... Всъщност малко се притесни точно като разказваше за своят път като актьор и после е минал към продуценство, може би ако е забелязал онази липса там със свои кадри.

Ууркан: Е нали го е направил? Каза, че е повикал всякакви хора, които не са познати на пазара за един свой проект.
- Но тук е важно той да продължи с това.

Ууркан: Поставя се име на това което можеш и не можеш да направиш.
- Да.

Ууркан: Толгахан има тези качества. Но аз ще кажа само едно нещо, което мога да критикувам свързано с Толгахан и то е само едно - той вярва много на всички. Той мисли всички като себе си. И това е точно, както ние говорихме, от дъното до горе, защото толкова много вярваше на човека срещу себе си и аз зная за тази ситуация и няма нужда да давам повече детайли по този случай, той сподели малко относно това. Напълно вярва на хората срещу него, няма да го правите и вие ще направите всичко в договора си.
Толгахан е много добър човек и вярва на хората. Това е единствената му черта от характера, която ме ядосва.
Поне малко работи, опознай, не се доверявай, моето момче! После му казвам да повярва.
- Но това е много добра страна, защото той умее да поема и рискове.

Ууркан: Да това е важно, но ако правиш нещо сам няма да поемаш този риск, но ако го правиш с някой партньор, това е което казвам: "Не се доверявай!"
- Разбира се, но с различни споразумения и договори можеш да го гарантираш.

Ууркан: Нашето момче е доверчиво и мисли всички като себе си. И после резултата беше стремоглаво падане, което беше голям урок за него. Но и ти го каза, че това е било опит за него и представихме друг поглед на самата ситуация.
- И двамата сте в този сектор години наред както и в този на шоу бизнеса. Направете някакво предсказание относно Толгахан Сайъшман. На къде отива според вас неговия път?

Ууркан: Кой да е пръв? Аз ли? Добре нека съм аз. Страшно ще се развие в бъдеще. Защото спечели много опит от някои грешки, които допусна. Запомни всичко което спечели като опит. И вярвам в това, че повече няма да повтори тази грешка отново. И толкова добри отношения има с хората само, че и сърцето му е пълно и с такова доверие подхожда към хората срещу себе си. Ето затова ще бъде на много добро място. Има още малко време, аз виждам това и ще си кажете ,че съм го казал. Това са опита и годините и го твърдят.
 Казвам ,че след 3-5 години Толгахан ще замине оттук, а ти?
- И аз ви подкрепям, така изглежда ако погледнем нещата, които са от днес и вчера. Мога да направя друго предсказание за него, може в неговия сектор да няма място , но усещам че ще ни накара да ахнем и да се чудим.

Ууркан: И без това говоря за друг сектор, не е за този.
- Хмм хайде тогава да видим!

Ууркан: Ще видим всички заедно и всички заедно ще се чудим и маем. Най-вече ще се гордеем всички заедно.
Питам за проект какъвто и да е без значение, в който Толгахан Сайъшман е участвал. Казвали ли сте си, де да можеше да не участва в този проект?
- За мен няма такъв проект. Тоест от сериалите, които съм гледал като се замисля. Да, "Сезонът на лалето" беше добър проект. "Сбогом Румелия" чуден проект. За съжаление не съм изгледал филмите му, може би по тази тема по компетентен коментар ще сподели с нас г-н Уркан, но от всяко положение, което съм видял той беше много добър.

Ууркан: Сега аз не искам да коментирам много тази тема. Защото на всеки човек вкусът е различен. Сериалът който някой харесва толкова много може аз да не го харесвам въобще.
- Да.

Ууркан: Например сериала, който харесваш ти и аз може да го харесвам, но режисьорката ни да не го харесва. Ето защо не искам да казвам нищо относно тази тема. Може да е заснел филми, които не са точните, може да е играл в сериали, които да не са били правилните. Не знам! Но не мисля, че е така защо сериалите му все още се гледат. Например последния му сериал с Ханде Ерчел не е най-добрият проект, свърши най-рано и то на 20-та серия. Но сериалът още се върти в Латинска Америка и да добавим, че Толгахан отиде до Латинска Америка и е познат там. Разбира се и Ханде Ерчел се разви прекрасно. Браво, моето момиче! На добър път! Така продължавай.

- Имам още един въпрос.
- Ще припадна вече. Питай!
- Няма край...Сега ще попитам и двама ви. Вашите гости разбира се, че говоря за г-н Толгахан към него все едно сте се запознали на 17г. и сте му предали щафетата. Вие сте го обучили, вие сте го изкарали на модния подиум. Виждайки, че е стигнал до тук, знаейки детските му години, какво ви кара да усещате като чувства в истинският му смисъл ми е наистина любопитно? Като баща ли сте? Като учител ли? Какво чувство е за Вас?

Ууркан: Как въобще ти е любопитно г-жо режисьор? И ти щеше да се чувстваш така. Гордея се!  Ръкопляскам. Когато ги видя на екрана очите ми се пълнят. Толкова щастлив ме правят само. И само колко хора минаха през тези врати и отминаха. Имаше и такива, които не успяха да влязат разбира се.
- Разбира се. И се върнаха. Да както казвате това наистина е голяма гордост, но хубавата страна е това като погледна през моя прозорец. Относно подиумите всичките бройки на дефилета са ясни, които съм направил. Може 5-6 пъти да е бил на мое дефиле, но в периода от вчера до днес хем Толгахан, хем Къванч, хем Бурак и всички, които са на екрана започнали от там станаха много известни актьори вече. Откъде до къде с какви трудности и препятствия.
Много работеха! Честни момчета! Прекрасни младежи!
А може да има коментари от сорта: - а виж го този стана веднага звезда.
Няма такова нещо!
Но зад това стои такава историяпросто и такава борба и амбиции. Говоря за амбиции в добрия смисъл на думата. Бяхме свидетели на тези пътища не беше лесно.
Днес Толгахан да стане Толгахан Сайъшман, Къванч да е Къвант Тътлату.
И това го казват - много съобщения получавам в инстаграм. Благодаря! Казват, че живота ми е хубав. От такова място и аз съм тръгнал и толкова съм изживял и ти също. Буквално ровейки дойдохме до тук и какво ли не преживяхме да стигнем до тук. Е сега не ни ли се полага живота да ни е хубав? Тоест минахме през онези стръмни пътища, а сега децата ми минават от там.

Днес говорихме само за мъжете, но и момичетата имаше такива периоди, когато му дойде времето ще разкажем и затова. И те по същия начин, борейки се със зъби нокти са стигнали до ранга на звезда в Турция.

- Разбира се за нас трябва да е хубаво, за да може и бъдещето да е така.
- Разбира се аз дори не бях ясно дали живота е хубав или не преди да премина през тези пътища .Работиш, печелиш пари, правиш нещо аз започнах от нулата и ти започна от нулата. Така е.

- Много съм благодарен на Всевишния винаги работех, но вярвам, че съм дошъл на правилното място.
Но виждам това и в Толгахан!

- Разбира се.
- Той самият е на ясно, че работи. Все е зает с работа .Винаги почива извън страната.

- Не е лесно обикаля страните и се справя там.
- Така е.

- Харесва ли ви драги зрители? Какво казваме? До скоро виждане!

# 566

Flowers Bouquet ЕМИ* и от тази хубавица ни вест, ни пост

# 567
Flowers Bouquet ЕМИ* и от тази хубавица ни вест, ни пост
Софи, не случихме с любимци, активни в соц. мрежи.
Амине от време на време в стори пускаше някакви политически лозунги, но вчера дори не поздрави за празника. Последните ѝ снимки с децата са от 12 юли.
От няколко години изобщо не споменава къде почиват през лятото, нито пък разбрахме ходи ли по чужбина, среща ли се с брат си и т.н. Изобщо при нея мъглата е пълна.
Толга поне от летището пусне фотка, с пейзажи също ни залъгва. Ама това не ни устройва - чакаме проект с негово участие...

# 568
Добро утро от мен
Прибрахме се в Пловдив убити изморени и аз болна но ваканцията беше хубава.💚

Успях да видя и Несебър ❤🔥

Еми ,как хубаво си подредила интервюто 💘

# 569

Nature Sunny Flowers Fallen Leaf

Nature Sunny Flowers Fallen Leaf

Nature SunnyУспешен и щастлив Септември* - Flowers Fallen Leaf

Общи условия

Активация на акаунт