Пъзели 70

• 11 469
  • 367
  •   1
Отговори
# 30
Hot Summer, така ме зарадва, че ще има още пътуващи пъзели на Florika и тъкмо преди 2 минути ми излезе и постът им. Та какво да правя, записах се и за новите Joy Поне ще съм 2-ра и 3-та на тях, та тъкмо ще успея да видя качеството в началото и да го сравня после с другите пъзели, на които съм 10-та, 11-та и 12-та подред Joy
Запис в новата тема, че да не ви изпусна Grinning

# 31
Аз явно съм след теб😁 - 3та и 4та😁

# 32
  • Варна
Боже, как ви завиждам. При мен парадоксът е, че намирам време и то не малко, но с очите съм много зле. Вчера бях на лекар, такова конско ми дръпна докторицата, че още ми държи влага. Повредила съм си яко очите и ми забрани лещи, изписа ми цяла схема с капки и гелове за очи и ми каза да ги щадя на макс. Та сега в свободното си време не редя. Търкалям се по диваните и бягам от слънцето като дявола от тамян, вампирясала съм тотално. Купувам по някой и друг, трупам ги и си ги гледам.

# 33
Жалко, дано се възстановиш!
Аз вероятно като свърши лятото няма да имам време за пъзели, затова сега си редя в жегата под климатика.

# 34
  • София
Хайче аз с години носех лещи, но в един момент и на мен почнаха проблеми и сега с очила. Пъзели понякога редя и без очила, а за четене наблизо задължително без защото всичко ми се размазва.

# 35
  • Варна
Аз вече съм твърдо решена за лазерна операция, писна ми да робувам на тия диоптри.

Стига съм спамила, ще се похваля какво си купих тия дни.

# 36
  • София
Много са яки.
Аз да се оплача ще правим ремонт в нас и трябва да събера пъзелите. Тези в гаража е ясно, но в един момент ще ви покажа снимка колко имам и в апартамента. Там има пъзхани в какви ли не дупчици.

# 37
  • Варна
Аз се оглеждам за нов стелаж. Онзи ден си погледнах секцийката в спалнята, където са натрупани моите и установих, че рафтовете са леко огънати от товара. Така че спрях да трупам на височина, пък и се притеснявам за долните кутии, да не се повредят. Та ще купувам нова мебел.

# 38
  • Варна
...
Благодаря на floren за пътуващия. Реших да пробвам марката, въпреки че никога не бих си го избрала иначе, но ще ми е интересно да видя как е качеството.
...

Моля! Пак заповядайте ! На тази марка харесах " Пианист на покрива" ( мисля така му беше името), но с моя късмет беше изчерпан. Нали си падам по по -абстрактни, мистични, най са ми на сърце. Казвам си хубаво като няма пианисти по покривите ще редим слънчогледи. Та така. Да се запозная с марката и нали не бях редила от началото на лятната ваканция и това ми се стори върха на сладоледа. Стандартни парчета, средна дебелина, малко прах и факт е, че на 2-3 пъти го пренасях от една маса на друга хванат в двата края. Не ми хареса, че ми отне време да го разглобя. Друго си е Арт пъзела човек да кихне върху него и да разтури всичко наредено. Тъй. Сега ще чакам " Пианиста " и дано да го заредят. 🙂

Видях, че elita е първа в списъка за редене, та ще я помоля уикенда за данни за изпращане и в понеделник да отпътува пъзела по своя маршрут. До края на тази седмица няма да имам възможност за изпращане, та затова другата. 🙂

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 23:23 от floren

# 39
Trefl, 500🧩
Много бързи и лесни пъзелчета:)

# 40
HighSpeed, и реденето ли натоварва очите Open Mouth Аз си мислех, че си почивам така след цял ден пред екрана. Дано скоро да можеш да редиш!

Wasgij Destiny Coronation st.
2x1000 части
Jumbo

Загадката в скрит текст
Скрит текст:

Споменавала ли съм, че мразя Греъм Томпсън? Този ми е доста високо в списъка с ужасните му Neutral Face
Единственото хубаво беше, че след първия втория се редеше една идея по-лесно, но пък 2000 части...

# 41
Ооо, натоварва и то много.

# 42
Понеже не мога да се включа с нареден пъзел, да кажа и аз за очите. Имах много висок диоптър късогледство (около -6.50). Носих контактни лещи 14 години и с времето очите ми бяха все по-изморени и раздразени от тях, даже и когато не ги претоварвах с нищо. Принудих се да си направя лазерна операция и след нея целият ми поглед се промени. Преди очите ми все бяха някак мътни, а сега са като на нормален човек. Така че, HighSpeed, може и да не е само от претоварване, самата роговица много се променя от постоянното носене на лещи и в някакъв момент спира да ги понася.

Сега като редя пъзели не усещам да ги претоварвам, нямам дискомфорт, но все пак внимавам, защото толкова много взиране на близко разстояние е рисковано. Трябва да се правят почивки.

# 43
Един Ван Гог с мини части, пътуващ по групите, няма много желаещи за него.
Обаче се оказа неочаквано приятен.

Моите очи се натоварват от реденето. Дори мигрена ми се случвало да си докарам, но за сега игнорирам това. Дано се оправиш, Highspeed.

# 44
Сутринта видях малко нови Диснита на Кинкейд(Шмид), но после забравих да ви ги покажа.
Все още не се продават, май от септември.

Между другото долното филмче съм го гледала много когато бях малка Smiley Даже имах двойка морски свинчета, които бяха кръстени на тея мишки Satisfied

Поразрових се и добавям бонус тази серия на Трефл, нямам идея защо е кръстена Midnight. Напомнят ми на пъзелите на Евето.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 17:29 от Бухтичка

Общи условия

Активация на акаунт