Пъзели 70

• 11 618
  • 369
  •   1
Отговори
# 15
Аделка, този Равенс накъде ще поема?

Ще си го пазя, но ако го искаш само за редене, пратила съм го на Ели, може да се разберете нещо с нея.

# 16
Double Trouble!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 17
ох, как намирате време за редене. Аз изцяло съм по двора и се прибираме вечер в 22ч, вечеряме, баня и по леглата. Сутрин едно кафе и хайде на работа в 8 ч. Никакво време не ми остава.

# 18
  • София, България
Откакто си купихме къща в Павел баня осъзнах напълно, че мразя да правя каквото и да било по двора, не че нещо съм работила де. Joy Предпочитам да редя онази Загадка, която показа Бухти с многото тела.
Иначе аз имам доста за показване, започвам с два пъзела, които много ми харесаха.

# 19
  • София
Ще се разделяш ли с Флинтстоун Sunglasses

# 20
  • София, България
Ще се разделяш ли с Флинтстоун Sunglasses
Да, и не само с него, след малко ще пусна снимки в групата. Имай предвид обаче, че съм в Айтос в момента и ще трябва да го пратя по куриер.

# 21
Happy, аз бих се наредила след теб за отварите и Флинтстоун, ако продаваш:)
Мона Лиза, чакам да разгледам какво си редила:)
Бухтичка, благодаря за новата тема!

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 13:15 от Hot Summer🌊

# 22
Аз мога да се наредя след Hot Summer за Флинстоун JoyJoyJoy
Hot Summer, Трефл-а на Евето също бих го взела Smiley

ох, как намирате време за редене. Аз изцяло съм по двора и се прибираме вечер в 22ч, вечеряме, баня и по леглата. Сутрин едно кафе и хайде на работа в 8 ч. Никакво време не ми остава.

А от 5 до 8 Joy Аз откровено само тогава редя в момента. Вечер не ми остава време, навън сме.

Предпочитам да редя онази Загадка, която показа Бухти с многото тела.
Ооооо, смятай, като знам как не обичаш такива Scream

Благодаря на floren за пътуващия. Реших да пробвам марката, въпреки че никога не бих си го избрала иначе, но ще ми е интересно да видя как е качеството.

Между другото имали ли сме пътуваща загадка тип Wasgij? Не мога да се сетя, но май не. То и аз всичко продадох и нямам какво да пусна Joy Но обмислям да купя някой нов и ако се падне готин мога да го пусна да пътува да пробвате.

# 23
Искаш да зарибиш тези, които още не са ли?😁 Иначе Trefl ти го запазвам.

# 24
  • София
Бухтич аз това от 5 до 7 не съм се сетила да редя, въпреки че Канела става в 5 и задължително ме буди Simple Smile
аз уикендите редя на терасата защото е западна и сутрин е хладно.
някоя загадка може и аз да пусна чакам едни и ще видя как са.

# 25
  • София
Преди някакъв период от време точно си мислех да взема да пробвам една загадка да видя какво толкова му е хубавото, аз и сега много кутията не гледам, но уплашена от мисълта да не вземе да ми хареса, се стопирах Joy

Мона Лиза, всички тръпнем в очакване
Hot Summer, ще ги измислим, само да намеря парчето Wink

# 26
  • София
Mudpuppy, 500

# 27
Аз на времето се зарибих по загадките точно с една пътуваща.
До преди това все се чудех как може да има хора, на които им харесва да редят нещо без да знаят какво е Smiley
От тогава имам над 100 наредени загадки Smile

# 28
# 29
  • София
Cherry pazzy , 500 части, Paris day out

Общи условия

Активация на акаунт