Пъзели 70

• 21 181
  • 732
  •   2
Отговори
# 435
  • София
Благодаря от Heart на Мимок
Девойката си го пожела закачен на стена
Ravensburger, 1000 части - замъкът на Ариел

И да се оплача, отворих ръченицата, е труден ще е на лампа Grin

# 436
  • София, България
Съвсем скоро със Сали гледахме "Ръченицата" в оригинал, направо ужасни цветове, изумих се, всичко беше сиво, освен два пояса и един малък фес.

# 437
  • София
Амииии лека полека ще върви, особено както редя само вечер на лампа, ама ще го преборя де. Подарен ми е като предизвикателство Wink

# 438
  • София
Happy eyes, доста труден е, но аз я редих с кеф, защото беше за мъжа ми, който я искаше за стената да я сложи. Аз си бях сортирала нюансите на сивото Joy по зеленикавите, по жълтеникавите и така ми беше по лесно.

# 439
Изглежда ужасно, аз в момента не бих могла да го наредя Smile

The Bake Off!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

Duckin' and Divin'!/Only Fools and Horses
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:
Някакъв странен пъзел ми изпрати Ади, аз даже исках да го откажа, че имам лош опит от едни други стари подобни, но този поне за редене не беше кошмар Smile

# 440
  • Варна
Аз не бих си го причинила, но на мен и самата картина никак не ми допада.

Вчера броих вкъщи. Имам 316 кутии, а още 4 пътуват от Германия насам. Най-голямото ми предизвикателство е кой да отворя след като приключа с текущия Simple Smile

# 441
Еха, внушителна бройка Smiley

На мен ми е доста наложително да освободя място и си викам ще прегледам тези, които са ми в keep и ще се освободя от някои от тях. Ами оказа се, че таблицата ми не струва Disappointed Relieved Видях поне няколко пъзела, за които съм на 99% сигурна, че съм ги продала и не знам защо ми стоят, че са още у мен. Лошото е, че така за нищо не съм сигурна. Предполагам най-добре би било да събера всичко на едно място и да направя инвентаризация, но не разполагам с толкова сили и време.

Покрая Ади наредих и малко от загадките на Ravensburger, не е лоша серията по принцип, но май са я спрели вече.

The Lottery
1000 части
Ravensburger

Кутията показва какво щеше да е ако бяха спечилили от лотарията
Нареден в скрит текст
Скрит текст:
А пъзелът показва какво се случва в действителност

Santa & Rudolph
1000 части
Ravensburger

Нареден в скрит текст
Скрит текст:
Какво щеше да стане ако Рудолф и Дядо Коледа си разменят местата

# 442
  • София
Честити ви Ден на будителите!

Дървено китайче, около 200 части, А4 размер.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 15:50 от sali

# 443
  • София
Вижте какви антики изрових при ремонта, сигурно съм ги показвала в някакъв момент, но са на поне 20години

# 444
  • Варна
Ravensburger 1000 - Hillside Cottage

# 445
Наредихте света, докато се боря с тая шарения ...
Sunset Serenity Pathway - Omaya 1000

# 446
Аз рекох по-голям пъзел и отсекох едни 2000 части.

Много красив Cherry pazzi, имах чувството че работя над една голяма картина. Сравнително лесен за редене и изключително приятен.

# 447
  • София
Взех за децата един пъзел за ваканцията 4*250 части, но първия се оказа доста труден и почти сама си го наредих сега ще видим другите 3 как ще е.

Hot Wheels, Trefl, 1/4 по 250 части

# 448
  • София, България
Започват да качват офертите за Black Friday, даже някои цени вече се виждат, но в самия продукт, още не са видими в търсачката.

# 449
  • Варна
Забелязах и аз днес, че има такива, но нещо напоследък трудно си харесвам пъзели. Нещо картинките, които изкарват като нови, не ми допадат. Едва ли ще купя много. Обмислям да се ориентирам към пазаруване от чуждестранни сайтове, с марки, които тук ги няма или са редки. Да, скъпо е ама...

Общи условия

Активация на акаунт