Пъзели 70

• 21 513
  • 739
  •   2
Отговори
# 90
Тони, и аз точно тези дни се бях присетила за теб, че не си писала от мноого отдавна. Явно от толкова мисли сме те манифестирали Joy Добре завърнала се! Hug

Готова съм с пътуващия, ще има ли други желаещи да го приютят, или да го връщам? Grinning

# 91
  • гр. София
От запасите Joy Купувала съм ги от книжарница Арт преди време. Имам и още един, Велико Търново, ако не ме лъже паметта,  но него съм го редила преди време Simple Smile  Тогава си ги кyпих, защото имаше някакво намаление като вземеш З бр. И сега, докато се чудех какво да наредя  им обърнах внимание. Само 200 части и са големи Simple Smile
Има и други от тази серия, но аз не си ги купих. Марката е Авис.

# 92
Falcon, 1000 части❄️
Малко да ви разхладя 😄

# 93
А аз днес съм така и минавам да ви почерпя с една палачинкова роза, че пораствам Grin

Скрит текст:

# 94
  • гр. София
Честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива! Наслаждавай се на още много пъзели! Simple Smile

# 95
  • Варна
Бела, здрава и щастлива да си! Да качваш още много пъзели в озон ❤️

# 96
  • София
Бела, да си здрава и щастлива! Все хубави хора и неща да има в живота ти!

# 97
Честит рожден ден, Бела! Здраве, щастие и време за любимото хоби🎁

# 98
Бела, честит рожден ден с малко закъснение! Желая ти да си здрава, щастлива и разбира се да имаш време за редене на повече пъзели. Innocent

От мен един сладур от любимата серия Zozoville.

Jarantine
Heye, 1000

# 99
  • София
Успях да довърша пъзела на Cherry pazzy от преди почивката, събрах и няколко от куриерите, за да имам за хладните родопски вечери Stuck Out Tongue Winking Eye

# 100

И от мен един Блек сий. Продължавам с марката и се захващам със скъпоценните създания.

# 101
  • София
Вчера следобяд се опита да се развали времето и добре че имах забавление

Ще опитам да направя по хубава снимка Simple Smile

# 102
  • гр. София

Cobble hill, 350 части, които са с три размера. Не ми хареса усещането, но до тук вървеше леко, но тази оставаща шепа парчета ме напрегна на н-та степен!

# 103
Още един разглеждащ - Falcon, 1000 части❄️

# 104
  • гр. София
А, Честита Коледа! Съвсем скоро Joy

Общи условия

Активация на акаунт