Пъзели 70

• 21 509
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
По Коледа може морски да покажа😁

# 106
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Blush Още един пъзел е преборен Grinning

# 107
Hot Summer, и аз съм извадила един зимен и тези дни мисля да го "разпъна" за разхлаждане Satisfied

Още една любима серия сладури

Gelini German tourist
Ravensburger, 1000

# 108
  • София
Пътуващият KS. Хареса ми пъзела,  по-труден ми беше, отколкото очаквах.
floren, благодаря.

# 109
Поизпуснах ви...Много се радвам на завръщането на Тони/ и чаровен Виктор!Нека е все такова живаче-юначе!Хубави неща сте редили.Надявам се скоро да се отчета и аз.

# 110

Започнах скъпоценните създания. Спомням си, че на пъзел мания соло бяха наредени за под час, аз за толкоз даже рамката не успях. Blush
Започнах и заека, ми същата работа. Даже бях объркала на две, три места рамката. Занижено ли е качеството на марката? Много хлабава сглобка, не мога да пренесат две парчета заедно. Вярно, че доста хора ги редихте, но все пак?!

# 111
  • София
На пъзел мания аз редих заека и беше меко казано ужасен. След състезанието имаше много оплаквания от качеството и след запитване се оказа, че се се е развалила някаква матрица и ползвали резервна и затова е толкова зле сглобката. Тази серия всички бяха ужасен ужас. За мен като редене медузите бяха най-добре сякаш, а всичко останало ужас. Само еднорога май не съм редила.

# 112
Wasgij Moving Day!
Jumbo 1000

Решението в скрит текст:

Скрит текст:

# 113

И зайо е готов.
Ужасен ужас сглобка, изображение...
Не знам как на някой може да му хрумне тая картинка.

# 114
  • София
Като видях на Olia T, пъзелите се сетих, че и аз имам тамън 6 от тях и айде и аз да ги подредя най-накрая.

Народен театър "Иван Вазов", Art Eternal print, 200 части

# 115
  • гр. София
Много е хубав! Показвай, показвай! Simple Smile

# 116
  • София
Двореца в Балчик, Art Eternal print, 200 части

Скрит текст:
Тези детайли ме впечатлиха

# 117
Аз продължавам със загадките. Новите са страхотни и много лесни, а Пол Гибс ми е любимият художник.

Wasgij Original Efteling
World of Simbad
Jumbo 1000

Решението в скрит текст:
Скрит текст:

# 118
Аз пък не трябва да ходя на почивка - току що се върнах с 9 нови кутии, които дори не ми бяха в списъка за купуване... Joy На всичкото отгоре нямам време за редене напоследък...  Но поне се радвам на вашите красоти Simple Smile

# 119
  • София
Героите на Дисни II, Educa, 1000 части

Общи условия

Активация на акаунт