The Floor - ново куиз предаване по Nova

• 2 098
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се да следя Grinning

Тази есен се очертава интересна откъм тв формати.

# 16
Време е за нови предавания с неизвестни участници,писна ми да гледам едни и същи "звезди" в различни формати

# 17
  • Свищов
Погледнах малко от първи сезон на американската версия (като гледам пак е оригинално от Нидерландия) и много ми хареса. Забавно е, динамично, не изисква някакви енциклопедични знания, а по-скоро бърза реакция и мнооого стратегия. Много ми хареса като концепция, но нямам смелост да се запиша за каквото и да е, давано по телевизията. Дано имам възможност да го гледам. Според мен ще е интересно.

# 18
Гледал съм Американските сезони и бих казал, че The Floor е най-добрата телевизионна игра измислена през последните 15 години. Аз съм учуден, че толкова дълго им отне да стигнат до тази концепция, която е доста проста на пръв поглед. Все пак Конкистадор играхме още 2006-07, а The Floor е почти същото, само че лицензирано през 2022. Laughing

Бързото мислене е много важно, защото се играе за време, обаче и все пак трябва да имаш широк кръг от знания. Защото от 100 категории може да ти се падне какво ли не. Виждал съм страшно интелигентни хора, които просто попадат на крива категория и отпадат. Но разбира се, най-важното е късметът и да те изберат колкото се може по-късно да играеш. Ако тръгнеш в началото да печелиш територия ставаш моментално мишена и постоянно ще искат да те предизвикват и рано или късно си тръгваш.

Така както гледам, от Нова ще го излъчват между двата сезона през Януари най-вероятно. Което малко ще обезцени стойността му, ако го третират тип Черешката. Най-добрият вариант за мене е да си го дават веднъж в седмицата с 2-часов епизод. При 100 човека, за 10 епизода ще могат да правят по 10 дуела на епизод с нашенските обичайни разтягания.

# 19
Да, и аз съм играла конкуизтадор и точно на него ми напомни от информацията, която видях. Ех, хубави времена бяха Joy

Къде ги гледате американските сезони?

# 20
Да, и аз съм играла конкуизтадор и точно на него ми напомни от информацията, която видях. Ех, хубави времена бяха Joy

Къде ги гледате американските сезони?

Аз лично си ги вземам от чуждите тракери, но и трите Американски сезона ги има качени за директно гледане и тук:

# 21
  • София
Удължен е кастинга до 20 август, поради липса на кандидати.
https://fakti.bg/life/993053-udaljavat-kastinga-za-uchastie-v-th … i-zasilen-interes
Изгледах американските сезони с водещ актьора Роб Лоу в ю-туб
Всички мои познати които ходят по тв-игри никой не се е записал за кастинг.

# 22
Въй, то и аз не се записах, но при такава липса на кандидати, може и да се пробвам.

# 23
Каква "изненада", че за предаване където са нужни знания и да показваш бърза мисъл няма много желаещи, докато се избиват да участват на такива дето са идиоти, простакеси, джукеси, колко ми тежи задника или познай кога съм си бръснал мишниците последно..

# 24
Каква "изненада", че за предаване където са нужни знания и да показваш бърза мисъл няма много желаещи, докато се избиват да участват на такива дето са идиоти, простакеси, джукеси, колко ми тежи задника или познай кога съм си бръснал мишниците последно..

Не бих казала, че е основно заради това, а заради снимките няколко дни в чужбина по-скоро и че хората са предпазливи, предвид, че предаването не е познато. Аз доста се чудих дали да не се запиша, обаче съм с малко дете, което никога не е гледано от някой друг, не ходеше на градина, сега ще тръгва, но ще ѝ стрес сигурно, как да я оставя няколко дни, пък и няма мераклии да я гледат.

Общи условия

Активация на акаунт