Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 10 868
  • 476
  •   1
Отговори
# 375
Аз взех инхалатор по препоръка на няколко педиатри.Има ефект от инхалациите при хрема и запушен нос.Нашият е на Омрон,шумен е,немога да кажа дали е най-добър.

# 376
И ние взехме. Котето на Омрон. Шумен си е. Трудно обаче й правя инхалации. Може би като поотрасне ще е по-добре. Има маска и за възрастни. Веднъж ми се наложи да го ползвам и аз. Според мен си е нужна покупка.

# 377
Нашият е Zano, не мисля, че е от най-безшумните. Трудно се използва с малко дете, но пък наистина има резултат. За сега сме ползвали само с физ. р-р при хрема и определено имам положителни наблюдения. С маска за деца, маска за възрастни и накрайник за уста е комплекта. За сега нямаме успех с маската, но пък хапе накрайника и сам си го държи срещу лицето. Аз също съм го ползвала. Необходима покупка е.

# 378
  • София
Ние сме с Котето на Омрон. Шумен е, но съм доволна. Няколко пъти сме правили инхалации досега. Не му е любимо, но стои.
Взех и аспиратор на Носко за прахосмукачка. Не сме го пробвали още. Ако трябва да му капя капки или каквото и да е друго в носа, става ужас.
За обличането - слагам боди с къс ръкав и по-дебела блузка. Сутрин си е студено и започнах да слагам тънък чорапогащник. Якето е сравнително дебело, но не е за истинска зима. Шапка задължително. Ръкавици още не съм слагала.

# 379
Като стана дума за капки за нос.. понеже най-често го правих сама и нямах три ръце на разположение, най-лесно ми беше с ето тази "хватка". Иначе беше голямо боричкане и пълна истерия, а така успявах много бързо и нямаше време да мрънка.
Скрит текст:

# 380
Моето момиче пък много обича да слагаме солен разтвор в носа. 😅 Даже ми го носи да слагаме и се смее като пръскам в нослето, луда работа. 😅 И на аспиратора за нос се радва. Иначе като беше под 6 месеца доста хъркаше носа, правила съм инхалации, последно като се опитвах не стана, инхалатора е Агу, не е безшумен.

# 381
Мерси за идеята за тая хватка. Точно със миенето на зъбите имам проблем. Един ден дава, друг не. Ако даде, е за части от секундата. Вашите деца как са с миенето на зъбите?

# 382
При нас е средно положение с миенето. Дава ми по принцип, но постоянно гризе четката и трябва да му повтарям "отвори уста" по сто пъти. Та, всеки месец е с нова четка, защото ги прави на нищо от гризане. 😅 Монтесори кулата вече почти постоянно стои в банята и на нея мием зъбите.

# 383
Не се справям, отваря за момент и после захапва и не си отваря устата. Не знам кога ще започне да свиква. Още са бели Simple Smile)).
Приели са майчинството да е 900 лв от догодина. Според вас дали ще ни се изплати със задна дата разликата,както е било други години?

# 384
Не мисля, че ще се изплати със задна дата. Дано, обаче се случи. Ще се зарадвам мноого Simple Smile
Все си мисля, че просто от януари вече ще получаваме 900лв.

# 385
Не мисля, че ще изплатят със задна дата. Не са много 120 лв, но по-добре от нищо.

# 386
  • София
И аз не мисля, че ще изплатят.
С миенето на зъби е различно. Понякога дава, друг път иска сам. Неговото миене е да дъвче четката. Тръгнали са кучешките зъби и все нещо лапа...
Но рязането на нокти е най-трудно при нас. На ръце, крака, не дава. Пада голяма борба, той се изнервя и реве, аз се напрягам. Като беше по-малък ги режех докато спи. Сега се буди. Хем го чакам да заспи по-дълбоко. И на баща си не дава. Едва ли има някакъв трик... Вие как се справяте?

# 387
Борим се и с ноктите и това е. После съм потна все едно съм се била с минимум 3 мечки 😂😂😂

# 388
Докато я храня,баща й ги реже и задължително детска песничка или реклами по тв.Така ги режем.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 15:36 от marina an

# 389
Зъбите дава да мием, защото взехме паста с вкус (ягода). Преди не даваше. А и сутрин влиза с мен в банята и ме гледа как мия моите и аз й давам и нейната четка да "мие".

Ноктите също дава, но с много увещания, давам й ножичката да разгледа, пея песнички и така. Напоследък отказва и се случва и докато спи да ги режа.

Общи условия

Активация на акаунт