Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 10 494
  • 465
  •   1
Отговори
# 405
Единственото нещо, за което не давам назад е за храненето. Или яде или не. Като се заиграе много с храната просто приключва с яденето, колкото и да е ял или дръпвам храната и чакам да се успкой и да продължи. Ако отказва да яде изцяло, не настоявам и ядем по-късно. Гледам също да не давам много алтернативи особено филии, че ще се научи, че може само на филии. В яслата все пак няма алтернатива и дават нещо, ако яде - яде, ако не на следващото ядене. Също там си хапва сам без циркове и ми се иска да го науча, че и вкъщи яденето не е игра

# 406
Моят син също си играе с храната.Хапва малко и обръща чинията,мазало прави.Но обича повече сухи неща,филиика, сандвич с кашкавал и разни такива.Като му сложа супа или някаква манджичка,прави физиономии и се мръщи.В яслата лелките казват,че всичко яде а пък вкъщи не иска Confused

# 407
  • София
Момичета, някоя от вас мие ли все още детските съдове с бебешко веро? Аз още ползвам Фрош, но дали не е време да го спирам?

# 408
Аз все още си ги мия с такова, само че Бочко.

# 409
И аз си ползвам Фрош, не мисля да го спирам. Даже и козметиката му е все още като за новородено.

# 410
Момичета, някоя от вас мие ли все още детските съдове с бебешко веро? Аз още ползвам Фрош, но дали не е време да го спирам?

Направо минахме за всички съдове с Фрош, че ми понася по-добре на ръцете

# 411
Аз смятам последна опаковка и да не взимам вече бебешко веро. Иначе си използвам другите продукти на Фрош. Праха в нейната стая смятам да продължа да забърсвам с Фрош Бейби.

# 412
Момичета, от къде купувате Термо бельо за мъниците?

# 413
Момичета, вчера детето хъркаше докато спеше, пръсках Маример и Назориг, знам, че е неприятен, но ми го бяха изписвали и само него имам. Тази нощ вече доста хърка и мисля, че е запушен носа. Сега пак пръсках Маример, издухах с аспиратора и пак Назориг. Дали е подходящ и нещо друго да препоръчате? Не ми се ходи при педиатърката, в един медицински център сме, супер тясно и пълно е, най-много да олепим още нещо.. Вчера дадох последно от Биозин Кидс и ни свърши опаковката. Да взема ли според вас още една? Инхалации последно не успях да правя, ревеше страшно много и се дърпаше.

# 414
Само при запушен нос пръскам спрей с хипертоничен разтвор за отпушване, дърпам с аспиратор и изотоничен спрей за хидратиране на лигавицата с около час отстояние. Отделно давам Биозин Лактоферин или WellBaby мултивитамини за подсилване на имунитета. Също така пускам дифузер в стаята на детето само с вода да овлажнява въздуха.

# 415
И моето дете хърка понякога.Аз си мисля,че е от климатиците вкъщи.Беше болен скоро,но и преди това го правеше.Носа не му е запушен,сополки има като реве.Сменихме 2 вида капки, инхалации правихме сумати време,но пак е така.Или е алергия някаква или от сухия въздух заради климатиците вкъщи.Скоро сме на имунизация и ще кажа на педиатърката

# 416
Определено климатиците изсушават въздуха. При нас много пада влажността - понякога е 20/25 и взехме овлажнител.

# 417
Нейното носле обаче си тече. Мъчих някаква инхалация.

# 418
Аз още мия с нейния препарат ама мисля като свърша тази опаковка да мина на общо. Относно нослето - пръскам с Маример, оставям малко и издърпвам. Последните дни беше доста запушен, но пръсках инфлуназал или ако вече е доста сериозно назик кидс (но него в много краен случай). Пуснах ѝ носен секрет, но не е излязал резултата още. Имуностимулатор давам от преди да почне ясла - Дефендил. И не мисля да го спирам скоро.
А Вие отделно ли перете дрехите?

# 419
Мия с Фрош, не мисля да го спирам.
За имунната давам ШС3, в седмицата по едно.
От раждането пера и нашите и нейните дрехи заедно с тео бебе.

Общи условия

Активация на акаунт