Майски бебета 2024г. - Тема 7

• 10 487
  • 465
  •   1
Отговори
# 420
О, пера отделно нейните и сигурно ще продължи това по-дълго време. Няма как да й пусна нейните дрехи с дънките на баща й (например), където обикаля по цял ден и кой го знае къде сяда 😂 Знам, че пералнята пере, ама все пак…. И нейните ги пускам на сушилня, а нашите рядко.

# 421
  • София
Отдавна пера заедно дрехите. Все още обаче ползвам бебешки течен препарат. На този етап не мисля да го спирам.

# 422
И аз пера отделно все още. Сега и за бебчето пускам отделни перални, но след някой месец ще ги пускам заедно с на баткото дрехите.

# 423
И аз пера отделно. Имаме достатъчно дрехи и бързо се събира за пералня, тя и лигавник не желае и обикновено се преобличаме след обяда. Допълвам с някоя хавлия ако не се пълни пералня и така.

# 424
Аз също пера отделно с бебешки препарат. Събират се бързо дрешки 🤣 с тази наша амбиция да се храни сам - резултата е 3-4преобличания в деня.

# 425
Нейното носле обаче си тече. Мъчих някаква инхалация.

Бяхме така преди 2-3 седмици. Ползвах Grip Stop и витамин C за пиене по 1 на ден, нa ампула. От капките съм доволна, имат лечебно действие, подходящи са за бебета, има ги като спрей и капки, но спрея е много силен и взимам капки.

Zoya, честито бебче Blush

# 426
viksdreams, благодаря!🥰

Хора, я, споделете какви подаръци сте замислили за Коледа? От нас с мъжа ми му поръчахме детска кухня, но скоро ще започнат и баби, дядовци, чичовци, да ме питат какво да му вземат и се чудя на тях какво да кажа.

# 427
Зоя, честита рожба Simple Smile Бъдете много щастливи заедно Simple Smile
Бабата и дядото взеха столче за кола, тъй като неговото ще остане за брат му живот и здраве.
Иска ми се да намаля играчките до минимум, тъй като сме пълни и честно казано незнам дори ние какво ще вземем. Аз също съм отворена за идеи.

# 428
viksdreams, благодаря!🥰

Хора, я, споделете какви подаръци сте замислили за Коледа? От нас с мъжа ми му поръчахме детска кухня, но скоро ще започнат и баби, дядовци, чичовци, да ме питат какво да му вземат и се чудя на тях какво да кажа.

Само книжки съм позволила да се взимат. Каквото му трябва си има

# 429
Zoya, честито бебче! Бъдете здрави, а на теб бързо възстановяване!

За Коледа съм взела Yoto player, бабите ще запишат приказки/стихчета или каквото искат на празните карти и това ще е подаръка от всички. Не искам да я затрупваме с подаръци, а и всичко си има.

# 430
Благодаря, момичета! ❤️

Ние успяваме да се опазим от претрупване с играчки засега. Всички се съобразяват като кажем какво искаме да му взимат по празници, а то най-често са книжки и пъзели. Тези, с които не си играе вече и не му отговарят на възрастта пък ги пускам за подаряване/продаване из фейсбук групите и ОЛХ, за да не се трупат вкъщи.

Marisol., това със записите от бабите е страхотна идея и ще остане много мил спомен!

# 431
Много добра идея за Yoto player. От къде сте го закупили и има ли карти на бг език?

Zoya, честито бебче! Бъдете здрави, а на теб бързо възстановяване!

За Коледа съм взела Yoto player, бабите ще запишат приказки/стихчета или каквото искат на празните карти и това ще е подаръка от всички. Не искам да я затрупваме с подаръци, а и всичко си има.

# 432
И аз съм казала книжки. За по-големи неща може баланс колело и тротинетка, защото иска да се качва на другите от блока, но е малка. Те ще стоят за пролетта.

# 433
Зоя, честото! 💗💗💗 Да донесе много радост и щастие у дома!
Ние сме с вирус. Много съм изнервена, защото част от семейството се изреди при детето да го види след като излязохме от болницата и ето резултата. Лошото е, че има темперетура, при нея на 37.5 трябва да давам вече Панадол или Нурофен, заради гърча. Изписаха Изопринозин, Назорига да слагам, промивки. Тази нощ да не ви казвам как съм спала.

# 434
Честито бебче!
Много здраве, усмивки и щастливи моменти.

Общи условия

Активация на акаунт