Отговори
# 150
Сюмейе голям линч изяде днес ама не е от тия дето да си позволява това поведение!

Може и да не е била на кеф нормално е или я е напекло слънцето  от тия жеги.
Дениз Турал я е  защитил .
https://x.com/DTural/status/1950515195249361376

# 151
Сюмейе голям линч изяде днес ама не е от тия дето да си позволява това поведение!

Може и да не е била на кеф нормално е или я е напекло слънцето  от тия жеги.
Дениз Турал я е  защитил .
https://x.com/DTural/status/1950515195249361376
Сюмейе и на мене ми направи лошо впечатление. Нищо не може да я извини в случая. Нямаше да ѝ отнеме и минута ако се беше спряла и снимала с девойката.
Такова отношение към фен не съм виждала дори от много известни актьори.

Екшън

# 152
Може и после да е съжалила за отношението си. Девойката е ясно с какво ще я запомни.

Благодаря за видеото и гифчетата.Heart Eyes

Това е ново - старо зад кадър от сезон 1 в хотела. Някоя рускиня го е снимала .
https://x.com/gaddarcagatay/status/1950609278194118709

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 21:26 от femmi2

# 153
Привет! Hug Жива съм! Joy Още един месец усилена работа ииии после пак сериали. Joy Да се изкажа и аз по повдигнатите въпроси. За филма "Сънливец" ли беше хич не се замислям, щом ще го гледаме чак догодина. За Сюмейе -пас, знаете мнението ми за нея(тъкмо беше започнала леееко да ми харесва) Joy  За "Ешреф" от интервюто с Демет - нищо не може да ме изненада, освен обрат във финала. Blush Hug Hands Pray

# 154
Привет! Hug Жива съм! Joy Още един месец усилена работа ииии после пак сериали. Joy Да се изкажа и аз по повдигнатите въпроси. За филма "Сънливец" ли беше хич не се замислям, щом ще го гледаме чак догодина. За Сюмейе -пас, знаете мнението ми за нея(тъкмо беше започнала леееко да ми харесва) Joy  За "Ешреф" от интервюто с Демет - нищо не може да ме изненада, освен обрат във финала. Blush Hug Hands Pray
Пипи, винаги ме радваш с постовете си. Кратко, точно и ясно предаваш това, което мислиш.
Зная, че много си ангажирана с работа и въпреки всичко намираш време да ни четеш и да пишеш в темата.
Благодаря ти!

Това е ново - старо зад кадър от сезон 1 в хотела. Някоя рускиня го е снимала .
https://x.com/gaddarcagatay/status/1950609278194118709

# 155
# 156
Обичайната доза красота от руските групи:

# 157

Епичния бой с розите от Яман за Инанч Парс и краткото гостуване на Чаалар Ертурул в Прилив Heart

# 158
Добро петъчно утро и здравей август Sunglasses🙂🌞🌞🌞🌼🌼🌻🌻🌻🌴🌴🌴🌻🌻💛🩵🤍💦💦🍹🍹🍹🍹🍨🍨

Започваме деня с традиционното кафенце , усмивки ,красота и спомени. Хубав ,слънчев , ползотворен и приятен ден на всички.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 11:48 от femmi2

# 159
Здравейте, дами!

Най-красивият и слънчев месец е пред нас!
Добре дошъл, Август!
Да го изпълним със слънчеви усмивки, ведро настроение и позитивно инфо за нашия Патрон.
Започваме с Ешреф Тек през погледа на зевзеците от Х:

Цитат
Ешреф умира от ревност заради Нисан във втори сезон. 🤣

Цитат
Когато Ешреф излезе от затвора и лудата му покаже точно какво е пропуснал 🤭🤣

"Колкото по-ярки цветове допускаме в душата си, толкова по-красиво и ярко ще бъде всичко около нас."
Нека новият месец да е щедър на здраве и сбъднати желания!
Усмихнато и споделено да ви е!

# 160

Не им липсва фантазия...Joy 👏👏❤️‍🔥💥🙈идейни и талантливи са феновете. Точно така ще реагира ревнивият красив Звяр ,като излезе от затвора и види вдъхновяващата певица по списанията направила кариера.  Ако са заедно едва ли ще и позволи да се снима и заглеждат мъжете."  Аз се жертвах заради теб и отново преживях този кошмар и загубих всичко ,а ти се снимаш по списания"!  Ешреф ми напомня на горделивият Дахан и двамата не бива да го провокираш. Отмъщението на Ешреф към предателите ще е жестоко.

И още красота и стил от новата лятна фотосесия💅💅💅💛 🤍🩵💦😎😎🙂

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 15:07 от femmi2

# 161

Много ми хареса фотосесията на Демет за списание InStyle.
Интервюто, което Катя е превела в темата на Градинката, също е доста интригуващо.
Към това лятно настроение не мога да не прибавя
нашия красавец и червените шорти - емблема на темата ни!

# 162
Много хубава Демет и фотосесия. Браво. Харесва ми това, че няма прекалено грим и така е много добре с допълнение към аксесоарите. Интервюто също ми хареса че е искрена  и се усеща зрялост.

Да донеса и слънчевата Хазалка Yellow Heart

Емблемата на нашата тема е Огнена класика форевър.🔥 Изкуството да плуваш, като делфин и да си в свои води.  💦💦💦🐬🐬🐬

Статистика

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 14:55 от femmi2

# 163

Демет Йоздемир, успешната актриса от сериала "Eşref Rüya" за героинята Нисан, която играе:
„Надявам се, че героинята ще стане още по-дълбока“, казва тя. „Когато чета женски роли, ме интересува каква цел имат. Бойният дух на Нисан, усилията ѝ да подкрепи образованието на сестра си в град като Истанбул, докато гради и собствена кариера – това наистина ме привлече и дойде от място, което познавам добре. Разбира се, има и красива любовна история. Това е вид любов, който не сме виждали отдавна, такава, която според мен новото поколение не е изпитало много – любов, която расте от разстояние, чрез мечтаене и бавно узряване. Това наистина ме грабна.“
Из интервюто за списание InStyle

Цитат
#EşSan ми липсва.. Simple Smile🤍
#EşrefRüya

# 164
Така е Нисан е с боен дух и изобщо не мълчи дори да си навлече проблеми . Грижи се за по малката си сестра и двете са преживели загубата на родителите си. Заради Афра влезе в опасния свят на мафията и се влюби без да го желае. Доста ме ядоса накрая, като постъпи глупаво и неразумно оставяйки оръжието и бягайки. Поне да го беше изхвърлила и изчакала Ешреф на друго място. Това зависи от сценаристите и продуцентите. Така създадоха изненада и любопитство какво ще предстои в новият сезон. Големият въпрос и загадка е как ще завърши тази екшън мафиотска любовна драма и история. Дали наистина ни показаха края с обратния похват още в началото или няма да е това.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 17:57 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт