Може и да не е била на кеф нормално е или я е напекло слънцето от тия жеги.
Дениз Турал я е защитил .
https://x.com/DTural/status/1950515195249361376

Жива съм!
Още един месец усилена работа ииии после пак сериали.
Да се изкажа и аз по повдигнатите въпроси. За филма "Сънливец" ли беше хич не се замислям, щом ще го гледаме чак догодина. За Сюмейе -пас, знаете мнението ми за нея(тъкмо беше започнала леееко да ми харесва)
За "Ешреф" от интервюто с Демет - нищо не може да ме изненада, освен обрат във финала.
Жива съм!
Още един месец усилена работа ииии после пак сериали.
Да се изкажа и аз по повдигнатите въпроси. За филма "Сънливец" ли беше хич не се замислям, щом ще го гледаме чак догодина. За Сюмейе -пас, знаете мнението ми за нея(тъкмо беше започнала леееко да ми харесва)
За "Ешреф" от интервюто с Демет - нищо не може да ме изненада, освен обрат във финала.

👏👏❤️🔥💥🙈идейни и талантливи са феновете. Точно така ще реагира ревнивият красив Звяр ,като излезе от затвора и види вдъхновяващата певица по списанията направила кариера. Ако са заедно едва ли ще и позволи да се снима и заглеждат мъжете." Аз се жертвах заради теб и отново преживях този кошмар и загубих всичко ,а ти се снимаш по списания"! Ешреф ми напомня на горделивият Дахан и двамата не бива да го провокираш. Отмъщението на Ешреф към предателите ще е жестоко. 

Препоръчани теми