Отговори
# 690
Сабина ХристоваЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД
Звезден сътрудник
  · 1 д  ·
ТОЛГА ТЕКИН  обяви, че напуска сериала МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ . В съобщението си той благодари на публиката за гледането на рекорда, на екипа за невероятните усилия и дисциплина и специално похвали Буура и екипа зад кулисите.

# 691
Имаше слухове че Толга може да напусне и че ще предаде Ешреф. Ако наистина е написал и сбогувал официално със сериала и екипа ще повярваме и жалко за което много добър е и ще липсва на зрителите.  Къде е това съобщение нагледно? Да не се окаже фалшива новина.

Адба статистика. Най обсъжданите дизита през август. Супер сме си.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 19:07 от femmi2

# 692
Официално инфо няма още като излезне ще се види.

# 693
Красавицата Джерен в есенен стил  

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 21:11 от femmi2

# 694
Ще снимат ли нов плакат?

# 695

Ще снимат табики даже вече са го заснели и чакаме да го споделят .

Сериала на бившата любов ,  с която ще са конкуремти в Сряда ... Какво нещо е живота ... но не му предричам да се задържи . Там участват и две колежки  Бурчинката и Селинката , които си хи харесвам и са добри актриси в гилдията . Ще сме конкуренти и с Енгин Акюрек  , а той е бил Деметин екранен партньор .
https://x.com/DTural/status/1962920900061172060

# 696
Къде е видя сряда? Пише скоро Феми. Харесвам много Бурчин знаеш ще го погледна заради нея и Селин ама няма да го бъде това дизи в който и ден да е защото не се скубят и бият и няма да се слухти зад вратата.

# 697
Шири се таблица в нета по дни и дати та мисля че Леман го бяха сложили в Сряда но разбира се може да претърпят промени и това да не е Официално.

Иначе е интересно три жени различни по своему да съберат.
Не знам за какво иде реч в това дизи но можеше да е по добре да го няма направили на платформа да се гледа. Иначе Дуда абсурд да надмине бившия си красавец по рейтинг. Joy то за големите звезди и актьори доказали се в трудно в момента и непредсказуемо в тая криза тя какво остава за другите....
Иначе Дуйгуто втори път ще е в бившия Фокс. Първия Чаатай от уважение и възпитание я последва и подкрепи като имаше проблеми. Това не са малко години така че това е част от миналото и живота и на двамата.
Има лаф за бившите или добро или нищо Joy или си мълчиш. Те си знаят най добре защо и как да се разделили и дано е било взаимно. Много се пишеше че е заради изневяра но едва ли.... Чаатай много трудно ще прости това и сам го е споделял  иска лоялност ,но нали е Казанова може и той е да е кръшнал.

# 698
Бирсен пусна инфо ,че героинята на Ебрар - Афра напуска сериала мисля ,че ставаше дума за сестрата на Демет.

# 699
Бирсен пусна инфо ,че героинята на Ебрар - Афра напуска сериала мисля ,че ставаше дума за сестрата на Демет.

Така е Ебрар - Афра е сестричката на Демет - Нисан. Защо напуска сериала къде ще ходи ,тя нали е до Нисан и тя сега като по заможна ще и осигури още по добър живот и образование. Мислех че ще им развият ашка с професора с книгите, но не било писано да се случи. Сериала с този екип и колеги е тласък така че и да напусне хората ще я разпознават вече. Тя е  естествена хубавица и ако има още по голям късмет и желание и труди ще се развива.  

Ето я Ебрар ,това е ново.   

Тая вечер уж да ни пускат фрагмана така загатнаха от продукцията но е по нощите вече и ще си лягаме.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 01:45 от femmi2

# 700

Чаатай следва Гьоркем

# 701
Привет, обедно Sunglasses

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 14:20 от femmi2

# 702
# 703

Браво ... последвал го е като колега в проекта , но  може и да са се сприятелили двамата . Мисля, че още в назчалото Чаатай последва и останалите колеги мъжки и по - късно и с Демет се последваха в ИГ взаимно след епизода от първата целувка  в парка. Kissing Heart

Не помня дали е саподеляно в темата , че много видеа зад кадър изскочиха , но и да е отразено не пречи отново ... Полезо е да видиш как се съсредоточава и играе и как се снима с техниката. Movie Camera
https://x.com/nisagul899/status/1945519692224901278

''Ешреф Рюя'' се подготвя за излъчване в Албания .Hands Clap Много скоро !  

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 02:09 от femmi2

# 704

Нисан винаги в черно, демо истинска сестра на снимачната площадка вече няколко дни (ако трябваше да играя чрез моите фалшиви сестри, смъртта ми се нуждае от истинската ми сестра със сигурност)
Знаците бяха налице.

Общи условия

Активация на акаунт