Отговори
# 75
Познаваме си го но поне като свършат снимките на филма да се покаже и от продукцията да качат снимка или снимки.

Кой ли ще го кара тоз мотоооор

# 76
Кой ли ще го кара тоз мотоооор
Как кой - нашият красавец ще стои най-добре на него!

# 77
# 78
# 79
# 80
Диди, разсейваш ме с братята Йълмаз! Аз съм се вторачила в последната фотосесия на Чачо.
Охх, как искам да направи фотосесия и с визията на Ешреф Тек. Hands Pray

# 81
Аз съм лош човек тия дни

# 82
# 83
# 84

Добро понеделнишко усмихнато и слънчево утро!🌞🙂🙂🙂😎🩵🤍🌼🌻🌻🌻🌷🌷🌷🌷
Хубав ден и ползотворна нова  седмица на всички. Flowers Four Leaf Clover Кой работи , кой релаксира. Дават го да е по прохладно уж. Като слушам за тия пожари от жегата направо... Всяка година е така и при нас и в съседните държави. Помагаме си с каквото можем. От жегите е неизбежно и сушата , но има и заради човешка небрежност.

Да си припомним Галата на
"Шивача"  по Нетфликс.  Винаги е вълнуващо и емоционално  и нашия красавец блести с красота класа и поведение и усмивки.

Благодаря ви за  красотите и спомените  , които сте споделили от архивите. Heart екшъна "Ичерде" - класика в жанра и братя Йелмаз. Фотосесията от "Кюбра" е страхотна. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 13:27 от femmi2

# 85
Тези архиви винаги са живи…😌😍

# 86
Здравейте, дами!

Късно понеделнишко кафе, но поднесено с усмивка и пожелание за ползотворна нова седмица.
Нищо ново за "Uykucu", но „Eşref Rüya“ и EşSan винаги са на дневен ред.
Цитат
Първият епизод достигна 39 милиона гледания в YouTube 💃🏻🕺🏻, което заслужават,
със сигурност ще достигнат 40 милиона преди премиерата на втория сезон

Цитат
💬 Нисан и Ешреф са една от най-добрите двойки този сезон. Много зрители в началото не вярваха в химията между тази двойка, но както се оказа напразно.
В новия сезон те ще станат още по-близки и ще осветят всички екрани.

"Истинското щастие започва тогава, когато вашето щастие е по-важно от хорското мнение."
Здраве, щастие и доброта ви желая през новата седмица!
Успешна да е и с много сбъднати мечти!

# 87
Еми, все едно те прочетоха - ударна доза ЕшСан от продукцията Sunglasses

# 88
Еми, все едно те прочетоха - ударна доза ЕшСан от продукцията Sunglasses

Чудесен колаж!
Катя, много се радвам на ударната реклама, която правят на „Eşref Rüya“ и в частност на EşSan.
И ако сценаристите поизгладят историята и акцентират на главните герои, сериалът ще държи висок рейтинг и през Сезон 2.
Демет и Чачо спечелиха сърцата на зрителите с образите на Нисан и Ешреф.
Страхотни са!

# 89
Йееее ..... "Ударна доза"  ЕшСан. 🥰 🔥🔥🔥💥 От официалната страница на сериала. Hands Clap  Стараят се с  рекламата и подържат интереса и любопитството и го разпалват.
Надяваме се и така да продължи и през новият сезон. Канала и продуцентите нацелиха успешна формула.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 17:12 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт