Отговори
# 555
Като купуваш имение се жениш сигурно нова тенденция ;д

# 556
Като купуваш имение се жениш сигурно нова тенденция ;д
Диди, Чачо и нови обувки да си купи ще пишат, че за сватба се стяга.
Ето какво са пуснали рускините:
Цитат
Както съобщава @gazetamagazin, Чаатай Улусой е закупил къща в елитния комплекс Six Senses Kaplankaya в Бодрум.

Комплексът, в който живеят и известни личности като Узет Изилхан, Акун Илиджали, Ал Коч и семейство Сабанджъ, привлича вниманието със своите вили, частни плажове и уединени постройки на стойност от 3 до 20 милиона долара.
Мислите ли, че това е истина, или поредната фантазия на TURSMIA 

Цитат
❥ Сериалът #EsrefRüya, който направи фурор по Канал D през миналия сезон, ще се излъчва всеки делничен ден, считано от понеделник, с повторения на първия сезон.

# 557
# 558
Здравейте, дами!

Какво е почивният ден, ако не го споделим - с любимия човек, с добър приятел, с чаша горещо кафе и кадри, изпълнени с красота и надежда ...
Цитат
...Той не се вписваше в никакви рамки. И отчаяно се съпротивляваше да се впише.
#EsrefRüya

《Мечтата на Eşref/Eşref Rüya》

Нисан: „Трудно е да не се влюбя в теб,  Eşref Тек❤‍🔥🤤“

Научете се да бъдете щастливи, доставяйки си малки удоволствия ей така, без повод.
Желая ви ведър и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

# 559

Признания от Демет Йоздемир относно новият сезон: Зрителят ще бъде много изненадан от Ешреф.

https://www.kanald.com.tr/esref-ruya/haber/esref-yeni-sezonda-te … -kose-yapacak?p=1

# 560
Привет , от слънчева Гърция и моренцето. 🤍🩵🌞🌞🌞🥰 Чисто, красиво и приятно е и водата е толкова бистра.  

Благодаря за споделеното в темичката ни.

Офффф , наш убавец и шеф го сгодиха и  ожениха за пореден път без да знае и да са го питали ей така за спорта го прави  и по тая логика и ще се и разведе.
Не че е невъзможно особено в шоу бизнеса.  С бившата всяко лято пишеха затова то имения, къщи , лодки,  яхти  и подаръци.
Не иска да угоди на някой фенове и журналисти и да мирясат че само това им е в главата .

Добре прави Чаатай че си гледа живота и кариерата преди всичко и не се е забързал за никъде.
Не е нужно да е в кюпа, като всички останали. Човек,  като създаде семейство и всичко се променя,  примери колкото искаш. Подозирам,  че тогава ще се затвори още повече и няма да му виждаме очите. Когато реши тогава ще го направи и най вече трябва наистина да го пожелае и почувства и да обича истински. Ще ни е мъчно, но това е живота. Ние няма какво да направим.
Никой не отрича връзката му с Аслъхан  или там каквото има между тях въпреки че досега нямат общи изяви или снимки, което не е задължително разбира се. 

И сега да се върнем към нашия екшън  сериал и нов сезон.
Демет е споделила, че ще има много изненади и обрати и от Ешреф също. Явно наистина ще е разтърстващо за добро или лошо.  И това ме кара да мисля, че Етем наистина е написал доста от сценария и вече са го прочели.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 15:32 от femmi2

# 561
Феми, приятно прекарване на морето. Да си изкараш хубаво с твоя приятел,  да съберете много слънце и красиви спомени.
За Ешрефа ще мислиш, когато се прибереш.

Признания от Демет Йоздемир относно новият сезон: Зрителят ще бъде много изненадан от Ешреф.

https://www.kanald.com.tr/esref-ruya/haber/esref-yeni-sezonda-te … -kose-yapacak?p=1

"Ешреф" ще направи обрат в новия сезон!

Неделя, 24.08.2025, 12:24 ч.
kanald.com.tr
Демет Йоздемир, героинята на Ешреф Руя, едно от повторенията на първия сезон на феноменалния сериал, излъчвано в понеделник, направи вълнуващо съобщение за новия сезон. Когато репортерите я попитаха за Ешреф Руя на приема, красивата актриса се пошегува: „Не ми дават никаква информация. Предполагам, че се страхуват, че ще ви кажа“, преди да хвърли бомбата: „Има някои приятни изненади. Има някои огромни обрати в сюжета. Мисля, че публиката ще бъде много изненадана.“

„ПУБЛИКАТА ЩЕ БЪДЕ МНОГО ИЗНЕНАДАНА ОТ EŞREF“
ДОБРИ НОВИНИ ОТ ДЕМЕТ ЗА ЕШРЕФ: ИМА ПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ
РАДВАМЕ СЕ НА УСПЕХА
Демет Йоздемир, която преживява най-яркия период от кариерата си като певицата „Nisan in Eşref Rüya“, чийто снимачен екип се готви да излезе на снимачната площадка следващата седмица, изразява радостта си от участието си в „Eşref Rüya“ във всяко свое изявление. Актрисата, която се радва на успеха на сериала и радва феновете с външния си вид във форма на събития, е коментирана в онлайн медиите като „Демет е готова за новия сезон“ и „Тя ще бъде във форма за сезона“.

EŞREF RÜYA Е ПО KANAL D С ПОВТАРЯНЕ НА ЕПИЗОДИ
Сериалът „Ешреф Руя“ на Tims&B се подготвя за втория си сезон, пълен с изненади, и ще излъчва повторения на епизоди всеки делничен ден по Kanal D, считано от понеделник.

# 562
# 563
Красив пейзаж от Феми с пожелание за спокойна вечер:

Цитат
Очите му са мир ❤️
Сред суматохата и суетата, тази снимка привлече вниманието ми. Не знам дали съм прекалено емоционална, но видях в нея погледа на мъж (който носи утеха). Може да не съм съгласна с него за много неща, но уважението му към Демет и добротата му към нея, както и многото фенове, които посетиха снимачната площадка, ме карат да го уважавам ❤️..

# 564
Благодаря за пейзажа.

# 565
Цитат
Върнахме се
още 28 дни 🫶
#EşrefRüya #EşSan

# 566
Ново от Демет

# 567
Отново се заговори за участието на Арас в „Eşref Rüya“.
Тези фенове само ми вдъхват празни надежди.
Цитат
Според съобщенията, Арас Булут Ийнемли ще играе ролята на международния лидер на организацията „Сираци“ в сериала „Ешреф Руя“. Тази роля ще бъде свързана с миналото на Ешреф Текин. #АрасБулутИйнемли и #ЧаатайУлуосой преди това са участвали заедно в сериала „Ичерде“.

# 568
Като се заговори да му честитим поне рожденият ден на бившия колега и приятел.
Жив,здрав и много успехи във всичко което захване.
Еми тоя път няма да те кълцам добричка съм.

# 569
Като се заговори да му честитим поне рожденият ден на бившия колега и приятел.
Жив,здрав и много успехи във всичко което захване.

Честит да е Арас!
Дълги години да радва зрители и фенове с незабравими проекти и герои, които се помнят!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт