До астрала и обратно или... какво има "отвъд" - 3

• 21 427
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Злоди, то е серия книги, като първата, която прочетох ме разтърси най-много - поне за себе си аз разбрах защо с моята сродна душа има винаги непреодолимо разминаване. Може преживяването ми да е само в литературен контекст, защото аз съм силно критичен човек - но писаното е така завършено като идея, че чак дрънчи на истина.

Книгата е "Приказки за боговете"

# 256
Бебето го пази майката и като цяло детето докато стане на 7-8 годишна възраст и осъзнато. За вродените заболявания нищо не казвам, те са избрани.

# 257
Единият ми син беше много болнав и преди много години ходих при една хомеопатка. Беше много странно изживяване, разпита ме за целия ми живот и реши да лекува мен, вместо детето. Но каза нещо много интересно: душата на детето и душата на майката са едно цяло до 16 годишна възраст, после се разделят. За това ако майката има страхове, травми, проблеми, детето ги приема за свои. И реагира по определен начин, не разбираем за околните. Не знам дали го обяснявам правилно, но накратко: ако майката е спокойна и щастлива и детето е така. Тоест винаги майката трябва да гледа собственото си душевно благополучие. Не винаги е възможно, но трябва да си го постави за цел, за да не страда детето.

# 258
Нямам търпение да разбера така събрани души - защо се разделят (Злодеида)

Макар че, Елора знае, Беа Нади има пълно и ясно обяснение защо...

Да, може и това.
Но все пак книгите на Нади е художествена литература. Сюжета е измислен.

# 259
Ами , вземете че прочетете Херметичните принципи и Етиопската библия, например.... Това поне са текстове, достоверни ... Имам чувството, че повечето хора все още смятат, че сме произлезли от маймуните🤣🤣🤣🤣🤣🤣. .. В едни текстове много ми допадна едно опредение за голям процент от хората и то е "органични портали".... Все пак всеки е на различно ниво от развитие то си, така че... Но е хубаво да чуете всички гледни точки и все пак имате сърца, душа(евентуално) и да прецените кое най-много резонира с вас... А не да отхвърляте веднага нещо, само защото ограниченият ви физически ум не може да го възприеме... А и той е само антена, ама айде...
Херметичните принципи ги изчетох набързо. Все едно, че вече съм ги чела - така ми звучаха. Grinning Много ми са общи. Конкретика за мен имаше само в това /което и ще запомня, поне за известно време Grinning/: ако хубавите емоции в един живот са много /малко/, то и лошите ще са много /малко/.
А Етиопската библия ... това изчетаемо ли е ... 81 или повече книги. И в Реддит питат същото като мен - каква книга да търся. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 12:14 от ina.ina

# 260
Ина, аз това го разбирам по следния начин: не искай много, не можеш да му платиш цената.
За това и често се чудя на хората, които завиждат на някакви богати и красиви хора, като не знаят те каква цена плащат или са платили, за да са това, което са, а и не знаят какво им предстои.

# 261
.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 18:15 от ЗЛОДЕИДА

# 262
Принципите на Хермес ги има във Ютуб със обяснение към всеки принцип.... "Каквото горе-това и долу" как го разбираш? Какво значи "много общи" ?😁 Ми те са принципи, демек за всичко😁

# 263
Хора, дайте акъл какво значи този сън.
Писах в темата за сънищата, но викам тук може би трябва. Тази нощ  го сънувах.
 Сънувах дядо си който почина преди много години. Още бях ученичка. Над 20 години са минали. Сънувах че се прибирам в къщата където съм отрасла. В неговата. Там влизам в двора и виждам дядо легнал на двора в нещо като легло и хем реве и хем ми се радва. Вика радвам се да те видя. Ела тука. 4 години не съм те виждал и се прегърнахме. Хем реве хем ми се радва.
Много странен сън. Как да го разбирам?

# 264
Принципите на Хермес ги има във Ютуб със обяснение към всеки принцип.... "Каквото горе-това и долу" как го разбираш? Какво значи "много общи" ?😁 Ми те са принципи, демек за всичко😁
Общи, тоест са ми логични, разбираеми, не научавам нещо ново от тях.

# 265
Бих потърсила нещо в цифрата 4 Елора. Преди 4г. ли е починал или има нещо, което е продължило толкова дълго и сега е приключило. Като възстановени умения или завърнали се ресурси, след дълъг/4г. период.
Плач и радост едновременно могат да се тълкуват като облекчение

Злоди, благодаря за хубавата лична история. Не знам в коя възрастова група си (20, 30, 40 годишни), но бих предположила, че не си 45+. С друг акъл се взимат тогава тия решения...

# 266
Не, почина преди над 20 години. Бях ученичка.
И аз се чудя тази цифра 4.
Нещо спомена и баба ми, но какво вече не помня.
Дали нея не я е виждал 4 години. Вече ми се разми съня.
Но да, има четворка.

# 267
.Hazel., на 40 почти съм вече. Тогава бях 36.
С какъв акъл се вземат?

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 13:03 от ЗЛОДЕИДА

# 268
Злодеида, да не би да сте пламък-близнаци с този хърватин? При този тип взаимовръзка, партньорство в реалния живот е би било несполучливо. Просто имате силна емоционална връзка и нужда от близост.

# 269
Аз бих направила всичко в свой интерес, но това съм аз/ и може би жените около мен, за това така предположих....
Ако това ми е човека - отивам при човека

Общи условия

Активация на акаунт