Hipp 3 - повече от 2 пъти на ден / противопоказатели?

• 487
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте,

Синът ми е на 1 година и 1 месец, и минахме на Hipp 3. Продължава да иска да пие основно мляко, захранването не върви добре (на приливи и отливи е, хем яд, хем не иска да яде), в тези жеги иска да хапва основно плодове.

На кутията на HiPP Junior Combiotic 3 Преходно мляко 12+ месеца, пише че на ден трябва да се дават по 2 дози от 140 мл., но за синът ми това е прекалено малко. Отделно на кутията пише, че всяко детет е индивидуално и да се следват нуждите му. Търсих информация в интернет, но не намерих, за това реших да попитам тук.

Ако се дава HiPP Junior Combiotic 3 Преходно мляко на дете над 1 година, повече от 2 пъти на ден какви противопоказатели може да има?

Благодаря предварително за съдействието. Simple Smile

# 1
Това е препоръчително 2×140, не е задължително. Може да яде както повече,така и по-малко количество.  Давайте си му колкото му е необходимо.

# 2
Давай колкото му се пие, и против обезводняване е важно. Дъщеря ми в на 6 и също почти не яде, основно сладолед, диня, таратор и краставици. Вчера цял ден стоя на хладно на климатика, без да излиза навън и за пръв път от много време яде препечени филии и спагети. Хляб не беше хапвала от 2 седмици, нито готвено.

# 3
Благодаря ви за бързите отговори Simple Smile

# 4
  • София/Севлиево
Може да яде колкото си иска,още повече щом не му върви захранването и не яде много от другата храна.Моите на 1 година, въпреки че бяха захранени и ядеха и кухня,пиеха доста мляко,от АМ се отказаха самички около 2 години и половина...

# 5
АМ е излишно след годинката. Пробвайте да минете на краве мляко

# 6
Краве мляко за пиене е препоръчително след година и половина като е детето, може да се дава в печива и кремове, но за пиене на по - късен етап, доста по - тежко за обработка е от АМ. Давайте му АМ колкото си иска, само не знам 140 мл не са ли малко за дете на 1 година, ако основно това хапва. Също и колко е хранително.

# 7
Какво значи тежко за обработка? АМ се прави от краве мляко и се добавят съставки да наподобява майчината кърма, защото кравето мляко е за теленца. След годинката вече това не е необходимо, тъй като детето яде много друга храна и млякото не е основно. Няма абсолютно никаква нужда от АМ след годинката, дори и кравето мляко е по желание. АМ съдържа много захар.

Общи условия

Активация на акаунт