Отговори
# 105
pebble консултирай се и с друг доктор, още ли плаче бебка?

# 106
Бебока сега спинка от 2 часа. Общо с 2-ма педиатри и един уши нос гърло се консултирах.
Днес лекаря каза че леко и е подута лигавицата и че и е сухо гърлото и че едното ухо.. не знам си кво.. но тия неща не са сериозни и не би следвало от тях да реве. А пък снощи специалиста по ушите каза че и няма нищо.. как може един да казва че има друг че няма. Единия вика - капки другия си трае... сега ни изписаха калции някакви ампули да и давам 2 пъти дневно и още някакви капки които са за боки и температута.. някакъв аналгин... снощи тоя дето и преглежда ушите и е спукал там нещо си та ако има гной да излезе, ама гной няма... абе не знам какво става, тия си правят експерименти някакви. МИлата ми много плака снощи.. оня я е боцкал в ушите за нема нищо... и утре пак иска да отидем при него да я погледне.. офф много съм изнервена и преди малко се скарах със таткото даже и той драсна на някъде.
И аз попитах дали не са зъби но лекаря каза че те няма да предизвикат такъв плач. Иначе аз профилактично я мажа с калгел абе камара сиропи мазила и капки и давам,... натрових я вече Sad Тъпи докториииииииииии..........

# 107
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ HugБЪДЕТЕ ЗДРАВИ МИЛИНКИ!

НИККИ КОЛАЖА Е СУПЕР!!!  bouquet

А НАШИТЕ ДЕКЕМВРИЙЧЕТА СА РЕАЛНА ПРИКАЗКА! Laughing Grinning Simple Smile Heart Eyes  bouquet

# 108
Pebble разбирам те напълно и аз от доктори ми беше пламнала главата, един едно, друг друго ти каже. Накрая нещата по инстинкт си ги правех, но не е номера в това. Дано се оправи, прегледай и устичката да не е верно зъбче.

Момичета хайде да оргранизираме някоя среща през седмицата например в четвъртък 13ч. на НДК, какво ще кажете?

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 19:51 от lia25

# 109
  • Шумен
Видях колажа, всички бебета са СТРАХОТНИ, да са ни живи и здрави   bouquet.
Nikki и ти си страхотна, благодарим ти  Hug.

# 110
Запис . Поздравления за колажа   bouquet и
                                                          Честито Възкресение Христово!
Днес акустирахме у дома след безкрайно-о-о-о-о гости при мъжовата рода, от което аз за пръв път се прибирам вталена с около 1 кг / бързам да се похваля докато не съм го възстановила /  Joy
Стресът от разнасянето на "младежа" наляво - надясно, безконечните вечери и дни в които бях затворник и главен отговорник по наглеждането на Жижи са повлияли положително на моите телеса... Wink
Моля се да не сме лепнали някой вирус или настинка, иначе всичко свърши.
реbble,lia25 ......съжалявам за неволите ви, дано всичко се оправи. Sad
Дай боже хубаво време, както е тръгнало и аз съм навитак' за разходките.
Виждам, че дискутирате вече първото захранване - нещо, което и мен ме вълнува вече живо : да бъде или да не бъде?!
Да отстоявам ли позиция на съвременна майка и да чакам 6ти  месец , или да почна плахи опити с пюренца някакви  newsm78

# 111
  • СОФИЯ
Христос Воскресе!!!
Да загърбим злото и възкресим доброто!
Нека красотата озари душите и сърцата!!!

Аз съм за срещата в четвъртък.

Момичета възможно ли е да имам още лохии. От 3 дни ми тече нещо такова,не постоянно,но достатъчно за да ходя с превръзки и да се притеснявам. Дали да ходя на лекар или да изчакам няколко дни? Сега си правя промивки със смрадлика и се надявам да изчезне.

# 112
добро утро на всички!днес ставаме на 4 месеца така че да почерпим по случая!!!
тортата е солена за да не качваме от сладкото килцааа hahaha
честито и на Венета на Betty L.

# 113
Pebble разбирам те напълно и аз от доктори ми беше пламнала главата, един едно, друг друго ти каже. Накрая нещата по инстинкт си ги правех, но не е номера в това. Дано се оправи, прегледай и устичката да не е верно зъбче.

Момечта хайде да оргранизираме някоя среща през седмицата например в четвъртък 13ч. на НДК, какво ще кажете?
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
АЗ СЪМ ЗА СРЕЩАТА В ЧЕТВЪРТЪК! ПРЕДПОЧИТАМ БОРИСОВАТА ГРАДИНА, НО АКО РЕЧЕТЕ НДК, ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ!

# 114
Мерси за почерпката! Чувствайте се поздравени!
Започнах да приготвям в къщи пюре от ябълка и банан, сурово пасирани, май добре й се отразяват... Във всеки случай - по добре от сокчето, макар че, сока като откаже да го пие - нищо не мога да направя, а с пюрето чакам с лъжичката " на гюме" и нема лабаво! Joy

# 115
Воистина Воскресе!
Честит Великден момичета
!
Ето и един Великденски поздрав и от нас
Ние вчера се завърнахме от гостуване при бабите и сега се чувстваме много добре. Simple Smile
Там също ни беше добре чист въздух ударихме му едно спане по улиците WinkНо друго си е в къщи Peace
Цитат
Момичета хайде да оргранизираме някоя среща през седмицата например в четвъртък 13ч. на НДК, какво ще кажете?
И аз съм за срещата!Този път съм сто% там Peace
Честито на празнуващите днес!

Забравих да Ви питам как обличате децата в къщи и за разходки!Ние в къщи цяла зима сме с боди горна блузка и ританки, а за разходка +едно дебеличко костюмче.Дали вече трябва да махна някоя дрешка или не newsm78
Вие как процедирате? Rolling Eyes
В къщи е много топло а и вече навънка Thinking

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 09:47 от esy

# 116
момичета можете ли да ми кажете кое е по добре за плодовите пюрета да ги сварявам ли плодовете или сурови да ги пасирам  newsm78 и водичка ли да добавям или АМ  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 09:32 от jap4e

# 117
Честити 4 месеца на Михаел на Desidm! И ние днес ставаме на 4 месеца! И понеже вече нашето "наборче" е почерпило с тортички (аз не мога да слагам такива красоти) ние ще почерпим бебоците с Misc Baby Bottle!
На самия Великден голяма депресия ме гонеше. Вчера обаче цял ден имахме гости, наши приятели - едните с детенце, другите бременни в 9-тия месец, и си изкарахме страхотно.
За захранването - аз ще чакам още един месец, да станем точно на 5 и да почнем шестия. А за обличането - това е сложен въпрос, все ми се струва, че може да й е студено и само я завивам с 1-2 одеалца.  А времето вече си е топличко.  Но пък детенцето си заспива и си спи дълго време като сме навън, сигурно си му е добре.
Е, хайде, приятен ден на всички!

# 118
Честити 4 месеца на Венета на Betty L. и Михаел на Desidm

Разписвам се, не че имам нещо да кажа....
Пебъл мила, кураж! Нора изпада понякога в нервни кризи, рев ама неутешим без да разбера от какво #Crazy.
Преди няколко дни се принудих да изхвърча с количката навън към 9 и половина вечерта, защото нищо не я утешаваше и след 20 минути лашкане по паветата, чувам от количката "гу, агу, аги".
Както вече казах... #Crazy #Crazy #Crazy!
 Heart Eyes

# 119
Христос воскресе! Поздравявам всички вас и бебчетата!

Момечта хайде да оргранизираме някоя среща през седмицата например в четвъртък 13ч. на НДК, какво ще кажете?

Аз съм твърдо за! Там ще съм!

pebble, съчувствам много на бебчето ти. Мен като малка много често ме боляха уши и беше някакъв ад smile3511 Дано по-скоро да се оправи, защото болката е ужасна

Общи условия

Активация на акаунт