Отговори
# 90
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

# 91
  • Варна
Воистина Возкресе!
Честито на празнуващите!  bouquet
  Joy

# 92
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ.
Да сме живи и здрави всички. Hug
Честито месенчинки и на празнуващите именници Heart Eyes.Вержи пу-пу-пу на щеркати Laughing.Голяма хубавица бе... Heart EyesКолко даде за дъгата над кошарата,ако не е тайна.  bouquet  bouquet  bouquet

# 93
  • София
Честит Великден, момичета!

# 94
 Честит имен ден на малката бебка на di и на др. именници, рожденници и всички, празнуващи Възкресение Христово!   bigdance2

Да сте живи и здрави, много щастие и радост, вяра, надежда и любов, всичко най-хубаво!   bouquet

# 95
Май само аз се подвизавам тука. Всички празнуват, за което много се радвам. Мъжото отиде с едното дете на обяд у техните.
Ето ви една снимка от нас - http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2591931

# 96
Христос Възкресе!

Ние сме тримката и сега ще си печем мръвки и ще пийнем биричка с таткото.А манечкият ще папка млекце Hug

# 97
Воистина Возкресе!
Честито на всички празнуващи днес малки и големи!  newsm51

# 98
Христос воскресе easter
да сте живи и здрави
sinigerche дано и при вас са свършили болешкште. Аз винаги си казвам най-важното висички около мен да са здрави и всичко друго ще се оправи.
Ние довършваме великия ремонт. Надявам се до края на месеца да сме привършили.

Целуваме ви всички и малките бебоци  lovekiss

# 99
Христос Воскресе!
Бъдете живи, здрави, влюбени и щастливи!!!  bouquet

Целувки на всички бебчета и мами от мен и малката Елена Heart Eyes

# 100
Христос Воскресе и поздрави на всички.

Днес е ужасен ден, сега се върнахме от бърза помощ с малката... прегледаха и ушите, изсмукаха каквото имаше и казаха че и няма нищо. Никой не даде отговор какво става с това дете... много съм разстроена...

# 101
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ!!!
Нека домовете на всички ни са озарени от божията светлина!
Честит празник и на всички именници!
Целувки от нас Hug

# 102
Христос Воскресе  easter Поздрав от нас

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 00:24 от iva-bebe

# 103
Vo istina voskrese!
Честит имен ден на малката именничка на Ди! Ние ж4ера бяхме на теферич на ресторант "Иванова чешма" на Галата по случай навършването на 4 месеца на наш Коко и сега ви черпя:     food002 smile3510 Да бягам, че ще говорим с баба по скайпа. Весел ден на всички!

# 104
  • Vaudreuil Canada
pebble а не е ли възможно проблема с ушите ви да идва от евентуално растящи зъбки - аз вчера четох че болките в ушите също се явяват понякога симптом на бъдещи зъбчета.

Общи условия

Активация на акаунт