Отговори
# 75
  • София
Аз сложих да варя яйцата, а Никол е навън с баща си и дядо си и така ще успея да ги боядисам.  Party Малкия е в кошницата за кола и ме наблюдава какво правя.  Laughing

# 76
Само за зъбчета пишете, та реших и аз да проверя ситуацията. Оказа се, че ситуацията си е доста сложна - ми и на нас отгоре ни напира кучешко зъбче, лявото.  То милото сигурно затова си лапа толкова настървено ръцете. Като потърках мястото изглеждаше доволна. А там е едно такова подутичко леко и ми белее.  На мен на 4 месеца ми е пораснал първия зъб, та нищо чудно.  Иначе на баткото на 7 месеца и то по учебник - долните два резци.
А яйчицата баба ми още в четвъртък ги спретна - днес с баткото вкъщи ще е невъзможно, пък и тя едни козунаци е развъртяла. Е, така няма да смъкна дупето, то се знае! Laughing Иначе с килата не съм толкова зле. Имам още 2-3 да сваля от втората бременност, но от първата си имам 4, така че са общо 7 Sad  След празниците ще почна да се ограничавам по малко, поне от сладкото де, че то и кърма трябва да има за бебка.
Честити 5 месеца на бебе Кристиян на мама Dakota! Честити 4 месеца на бебе Владимир на мама Ekaterina85, бебе Даниел на мама violina!
Поли, страхотна снимка! Ще си направим и ние такава.
Е, хайде, нали е Дълга събота, чака ме куп работа и една гладна бебка!

# 77
Добро утро! Аз както винаги съм сама! Яденето ври, бебето спи, тати е на работа, баткото-на курс. Имаше едно запитване за отпечатването на краченца и ръчички - аз го направих с водни бои, също както ми нашариха шкембето моите мъже преди да се роди КОКО. Никаква реакция, само че си сви ръчичката и не излезе много ясна. Изцапахме дъската за повиване, но той се изми без грешка! Яйцата ще червя след обяд, а сега събирам кураж да се изкъпя, че малкия може да скочи, но ще пробвам набързо на отворени врати! Весело посрещане на празниците! А от зъби нямаме и помен, не се обръща и дълго не държи нищо в ръце, но за сметка на това пее страхотно и държи дълги речи с писъци, лиги и гукане, ама мнооого дълги.Язък че не съм грамотна да ви кача да чуете!

# 78
Ще ходите ли на църква довечерКа? Аз мисля да прескоча, за соц контакта дет се вика.  Wink

Вчера Никки като е постнала е пропуснала да каже, че нашите рожби бяха на среща, на ресторант. Wink cheers
Поради невръстните "години" аз и Никки ги придружавахме. Ресторанта представляваше една беседка с прекрасна панорамна гледка към морето. Сложихма трапезата (разбирай разцицихме се bombs) и малките седнаха да обядват в приятната си компания.
Малката Нора е очарована от ухажора си  Embarassed и тръпне в очакване на следваща среща. Two Hearts  1dating

Ще направим ли едно виртуално сборване? Wink  easter

Преди една година на тази дата  fertilization

А при нас не знам дали са зъби, ама и малката е много неспокойна от 4 дни, мнооого трудно заспива, нещо не иска много да яде, обаче гука много повече от обичайното, бих добавила дори повече от нормалното... #Crazy
Да са ни живи и здрави съкровищата....

Честито на празнуващите.  bouquet

# 79
Здравейте!
Да се похваля-не се стърпях и купих пюренце на ХИП от ябълка и хапнахме днес слетобед за пръв път.Много и хареса,а тъй като бях въвела вече сок от ябълка и знаех че няма алергия и дадох 4 лъжички направо.И такаааа,вече сме захранени и ядем плодови пюренца. Party
Весело изкарване на Великден на всички!!! easter

# 80
  • Варна
ще ходите ли на църква newsm78? ние ще пропуснем,не ми се връща посред нощите да събудя бубулечката    tiptoe

имаме нови снимки  Mr. Green http://snimka.bg/album.php?album_id=114148 за съжаление с надутото клепаче  cry

# 81
 Христос Воскресе!

Много хубав колаж, супер, браво на вас, много хубави бебенца.  Peace   love001

# 82
  • Бургас
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

И ние пропуснахме църквата, просто щото нашето зверче заспива към 00:00 часа и трябваше да се връщаме на бегом да го приспивам, пък и без на мама цицката е почти мисия невъзможна.

# 83
  • Варна
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ! ! !
Пожелавам на всички здраве , щастие и късмет и усмихнати бебоци !

# 84
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Искайте и ще ви се даде, хлопайте и ще ви се отвори, търсете и ще намерите! (цитат на речите Иисусови от евангелие от Лука)
Да бъде Бог милостив и щедър към всички вас, прекрасните ви бебенца и семействата ви!
Внимавайте с чукането! easter ..да не стане някой сакатлък пък сега от яйца...и козунаци-юнаци Mr. Green

Niki_Ivanova и maiche - колажът е много сладък и супер стои на темичката ни!  bouquet

Май само ние сме едва 6 кила, но пък сме 65 см дългички. И още не я захранвам, ще ми се да поотложа колкото може, че съвсем ще ми се оТели Вола. ...за домакинството изобщо не ми се говори, направо съм гроги, не мога да търпя мръсно, а така не ми остава време да готвя и затова съм и аз почти 55 кила, още 2 кг и ще съм като преди бременността. Имам само малко по-широк таз от преди, ама то аз бях като свирка. Муци съм си, на половинката съм му хит.

Lia25, надявам се да се оправи малкото Габче от всякакви алергични реакции и да се успокоите вече! То не беше разтройство, не беше чудо!

А Елито е един ден запечена, един ден ака, всеки ден е различно. Минахме на хомеопатия и вече не ака зелено и онова на дупето постепенно завяхва. Дано се махне напълно, че ме дразни много! Иначе бебка от това не реве. Напоследък обаче е пристрастена към бибата. Храним се 6 пъти в денонощието, всеки път различно! Има дни, в които иска през нощта, друг път рано сутрин, а друг път към 7ч сутринта...За зъбките не съм проверявала, но не мисля...И имаше един ден бойкот на циците, мен ме болеше адски глава 3-ти ден и бях доста зле, та може би тя тогава усети и не щеше да яде...то беше взаимно отблъскване, защото аз пък като не искаше да яде и направо побеснях...добре, че беше мамчето ми, да я отнеме от мен. Пропусна 3 хранения и рева нон-стоп с 20-30 минутни паузи за спане от умора. За времето от 10.30 до 15.00ч. беше яла само веднъж и то от шише, 60мл. После прояде от нея да мине, към 8 часа вечерта...И оттогава нямаме проблеми...пу пу пу...да пази Господ. Полудявам, като ми е вкиснато детето...

# 85
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички вас момичета да сте живи,здрави и мнооого щастливи!
Ники страхотен колаж благодаря ти!

# 86
Христос Воскресе! Да сте живи и здрави!
Честити 4 месеца на бебе Никола на мама iv4ok, бебе Елия на мама maiche, бебе Карина на мама gery_bery!
Честити 5 месеца на бебе Тошко на мама Magica!

Siniger4e, хич не се притеснявай, че се ядосваш на бебка. Да не ти обяснявам с първото ми дете как побеснявах като отказваше да яде пустите му зеленчукови пюрета. Плюеше чак по стената, а беше на 4-5 месеца горкото, а аз направо полудявах.  Него за нещастие нямаше кой да го отърве от гадната му майка Close  Сега го раздавам много по-спокойно. А и това сигурно е една от причините да не бързам със захранването

# 87
Наистина възкресе! Пожелавам на всички малки и големи наистина да вярват в това, тази вяра лекува всичко и дава всичко от което се нуждаем на земята  Hug  Praynig.

# 88
  • Бургас
Христос Возкресе.

# 89
Воистина воскресе!
Днес моята дъщеря има имен ден! Да ви почерпя  cook  bigdance2

Приятно празнуване на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт