За пюретата - след като изръшках форума, реших че ще ги попарвам само... Мнения много, и все различни... В темата за захранването се препоръчват сурови (за плодовете), ще пробвам и така.... Варени -няма да давам!

Досега не беше се случвало такова чудо. Моята Вики почти не е имала колики досега, капки за колики не знае какво е. Обаче снощи какво му стана на това дете, рев, рев, и то си личеше че нещо го боли, ама иди разбери какво. Или стомахчето, или зъбки предполагам, но няма признаци за зъби. Какво ли не опитах да я успокоя, но не и не - побърка ни цялата къща, вкл. и гостите ни. Накрая заспа на спланята и не я местих, че вече 2 не виждах за сън.
Айде оплаках се.
Не, че им има нещо сега, ама стърчи от тук от там, все ми иде да я оформя малко, а май някъде четох до една година да не се подстригва, или до Кръщенето, та се чудя

и ще е много по разхвърляно.
чета тук че вашите се обръщат а нашия не но сега се успокоих 
Ники и Майче: Колажът с страхооотен, какъв късмет, че ви имаме! Благодарности!!! 
На всичкото отгоре пак е герой, гледам я аз че се плюнчи доста и маалко по-кисела от обикновено, а на нея й никнело зъбче!!! Днес го напипахме, горе е и не е предно, а кучешко... МНого ми стана мило, расте душицата! А няма 3 месеца и половина...