Отговори
# 60
Честит Рожден Ден, на Ина!  Мноого щастие, здраве и любов!
За пюретата - след като изръшках форума, реших че ще ги попарвам само... Мнения много, и все различни... В темата за захранването се препоръчват сурови (за плодовете), ще пробвам и така.... Варени -няма да давам!

# 61
ina_nk честит рожден ден!
Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат

честито и на бебоците родени на най-плодоносната дата живи и здрави да са!

# 62
  • София
Ники, страхотен колаж!!!  bouquet
Аз имам още 2 кг да сваля и не се кося вече, до юни все ще ги сваля и тях. Трябва да стегна и корема, но още не съм се хванала сериозно. Иначе ми стават всички дрехи вече, минах на S размер, ама като се видя гола и си личи, че още има какво да се желае.  Crossing Arms
За цикъла,като се оциклих и вече 12 дни.  Shocked Много е намалял, ама още тече гадината, та от днес подпуквам вит.Ц на ампули, щото пия по 2 лимона, ама явно не стига. Писна ми от тези превръзки вече.  #Cussing out

# 63
Здравейте мацки,
искам да се оплача от недоспиването ми снощи Sad Досега не беше се случвало такова чудо. Моята Вики почти не е имала колики досега, капки за колики не знае какво е. Обаче снощи какво му стана на това дете, рев, рев, и то си личеше че нещо го боли, ама иди разбери какво. Или стомахчето, или зъбки предполагам, но няма признаци за зъби. Какво ли не опитах да я успокоя, но не и не - побърка ни цялата къща, вкл. и гостите ни. Накрая заспа на спланята и не я местих, че вече 2 не виждах за сън.  Tired Айде оплаках се.
ЧРД на Ина !!! Много любов, здраво и усмихнато бебче!  bouquet
Мами на дългокоски и дългокосчовци, кога мислите да им оформите фризурите с ножичка.  newsm78 Не, че им има нещо сега, ама стърчи от тук от там, все ми иде да я оформя малко, а май някъде четох до една година да не се подстригва, или до Кръщенето, та се чудя Wink
За кг - имам още 3 да сваля да стана 50, сега се лутам между 53-55, ама наистина няма за кога да се отлага, че съвсем скоро ще наизскачат каките с късите поли   Crossing Arms

# 64
Много целувки на всички дами - мами и техните малки девойки от нас с Дани и сърдечни поздрави на колегите момци !
http://www.bgphoto.net/photos/24560/o633114691025625000.jpg
Весел Велик ден !

П.П много е голяма снимката - Хера
Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

Последна редакция: пн, 09 апр 2007, 10:54 от Хера

# 65
  • Русе
Niki и Мая Браво на вас.Страшни сте. Peace
Лия щях да те съветвам да не си спираш кърмата,ама аз докато се натуткам да напиша два реда ! А ти пробвала ли си Nutrilon OMNEO 1 - не е толкова скъпо и е за алергични. Струва 11-12 лв.
liletka ние сме на памперси 4 ,на памперс.И пак бързо ги пълним.А зайко  Embarassed е страшен.
vidri4ka аз си родих сложно .И си кърмя сложно .А и бебо е много ревлив.Това ти го казвам да се успокоиш и да видиш ,че има и по зле от тебе.
detelini в нас нон стоп е разхвърляно .Все чистим и подреждаме ,ама нещо не се получава.
Инче честит рожден ден .  bouquet
Аз изчезвам ,че ще ходим на село .Айде чао мацки.

# 66
  • София
Честит рожден ден Ина, мн здраве, щастие, любов newsm51
Тини моята също е неспокойна от няколко нощи се буди през 1 час , а по принцип спи непробудно до сутринта, ама ние по принцип ме си по- ревливички Wink

Опааа забравих да почерпя

Тази е постна  Wink

# 67
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ИНА! МНОГО РАДОСТ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!

Ние днес бяхме на консултация, най-накрая у нашто село Бургазъ ХЕИ са спрели капките полио и вече ще се слагат от "Умрелите" ваксини само, че съответно още не са доставени по кабинетите, така че този месец сме без полио, биха ни само ДТК. Чак на другата консултация ще слагаме от новите полио този месец го прескачаме. Иначе Пепи расте, вече е 6.350 кг /т.е. + 950 гр./  и 62 см /+2 см/. Доки беше положително учедена, че това все още е само от кърма. Каза, че съвременните тенденции били за късно захранване /Добър ден викам аз/ и като сме станели на 4 месеца да почвам с пюре от картоф или тиква. Хм 4 месеца ми се струва ранно захранване, а не късно, ама кой я слуша. Вече и дума не отваря за сокчета..... щото разбра, че нема смисъл. От вчерашната злополука и помен нема, даже червеничко нема. Пепи не вдигна температура ..... за сега, но е малко нервен, струва ми се нормално, сигурно вече го боли ръчичката.

Ох аз с домакинстването съм зле, почиствам основно събота и неделя, ами то през седмицата просто не виждам как да стане, просто няма къде да оставя Пепи докато аз чистя. В нашата стая ако спинка не ми се струва редно да забърсвам щото препарати ползвам все пак. В кухнята има само един диван, на който ме е страх да го оставя, щото е много шавлив и като нищо ще се катурне. Пък и ние живеем на кажи речи най-оживеното кръстовище в Бургас и у нас колкото и да забърсвам винаги  е прашно, просто отърване нема.  Shocked Гладенето го зарязах още на втория месец, гладя рядко и то предимно чаршафи и калъфки, на Пепи нищо не му гладя вече......
А за разхвърлянето....ужас вечно е така.....Ами то прозвуча всичко това малко като хвалба, ама честно казано ме е срам. Преди време за всичко намирах, сега йок.  #Crazy

# 68
Честити 4 месеца на бебетата на най-продуктивната дата:   bouquet
бебе Стефан на мама mama-shushi, бебе Христиан  на мама Rimini, бебе Ева на мама macko, бебе Георги на мама Magesta, бебе Никол на мама Jenito, бебе Радина на мама Jinjer, бебе Мартин на мама jap4e, бебе Павел на мама kriska_kriska, бебе Никола на мама ger4e, бебе Лора на мама elen_ka, бебе Дария на мама Daria!   bouquet

Боядисахте ли яйцата? Ние оставихме за събота! Много обичам да мацотя яйцата, дано и боята е хубава! Ще показваме снимки!

# 69
Честито на Ина. Жива, здрава и щастлива!
Не се трвожете мимичета, с малко дете не може всичко да ни е наред. Сега пак е по добре  но като започнат да пълзят и да ходят тогава ще е голяма бъркотия #Crazy и ще е много по разхвърляно.
Сега на нахватя наш Влади, днес запърви път се обърна от гръб на корем и обратно, много се зарадвах защото се бях притеснила, ooooh! чета тук че вашите се обръщат а нашия не но сега се успокоих Hug
Вече ще внимавам къде да го оставям да не тупне от някъде.
Яйца не съм боядисвала може би утре!

# 70
Честит рожден ред на Ина! Честити 4 месеца на всииииичкибебоци! Моята Гер4е духна при мама на гости и по този повод от мъка бяхме до 8,30 по улиците! Днес се изтупахме и бяхме на лов за педи! Върза ни се Д-р Йочева, ареса ни! Наш Коко го бях барнала с дънки! Като ви чета някакви 50 кг мацки как се жалвате за килцата си и ми става Sick #Cussing out Mr. Green Embarassed Rolling Eyes!!! Аз съм с 3 мъже в къщи, но съм си ги дресирала и много мизерии не ми правят! Сутрин си оправям само леглото,понякога бърша прах, защото сме на камина. Малко ме е срам, но съм махнала килимите,за да си паркирам количката в хола и удрям по 1 стирка. пролетното почистване си ограничих с терасата на кухнята, но честна дума докато Нико спи ще пипам по нещо, ама...от понеделник! Тази година не съм на кеф, даже не съм извадила Великденската украса! Криво ми е нещо! Wink

# 71
  • Düsseldorf
Привети и от нас!

Първо: Честит рожден ден, на Ина и честит празник на всички Четиримесечковци! Живи, здрави, палави или послушни, да радват мами и татковци!   bouquetНики и Майче: Колажът с страхооотен, какъв късмет, че ви имаме! Благодарности!!!   bouquet
И последно да докладвам за нас: Беба е герой (да не чува дявол...) - с баща й страшен грип изкарахме, тя са с малко сополки се размина. Дано се е разминала наистина де! Praynig На всичкото отгоре пак е герой, гледам я аз че се плюнчи доста и маалко по-кисела от обикновено, а на нея й никнело зъбче!!! Днес го напипахме, горе е и не е предно, а кучешко... МНого ми стана мило, расте душицата! А няма 3 месеца и половина...
Хайде, от нас Весело изкарване на празниците, ние сме извън града малко с приятели, така че до вторник, най-рано!

# 72
Май новото десетилетие не ми се отразява много добре  smile3538
Честит рожден ден на още едно овне   ura
Стасии сега що ме караш да се чудя от где се познаваме и кои снимки да гледам ааа  Thinking Grinning Ама аз края на май като си дойда в София ще пием по едно кафе и ще се разберем Laughing

Последна редакция: сб, 07 апр 2007, 00:20 от iva-bebe

# 73
момичета днес Влади прави 4 месеца!

понеже незнам как да сложа от онези хубавите торти, който каквато иска с такава да се почерпи!  party023 newsm38

Последна редакция: сб, 07 апр 2007, 10:09 от Ekaterina85

# 74
момичета,благодаря за пожеланията,
цяла нащ не съм спала-мойта мишка наведнъж я болеше коремче и венците,щото само с чесалката се успокояваше.бях забравила силния плач от коликите и като видях тъжните насълзени маслинки,чак аз плачех.сега май спи уморена,дано да е по-весела днес....

и ние днес заминаваме на вилата,ще изкараме празниците с приятели и ще си дойдем в понеделник.до тогава чао и весели празници.

Честита месечинка на малките мушмороци.

Общи условия

Активация на акаунт