коя е Ники Илиева ??

голям рев падна във сряда вечер, ама пищене страшно, дадох панадол и се оправи и вчера веднага на лекар. Хубавото е че не е настинала и не е силно възпалено, но има зачервяване на каналчето на лявото ушенце. Доки каза че е от влага при къпането, въпреки че не сме й вкарвали вода, или поне не сме разбрали, но то можело и да не разбереш и не ставало от веднъж.
но не смея да предприема нищо заради кърмата, надявам се да се подобри положението като започнем по-интензивни разходки, въпреки че и сега при първа възможност тичаме на вън и не седим по градинките ми обикаляме здраво. Едно е ясно, както съм в момента няма да има къси и тесни блузки това лято
, иначе старите дрехи ми стават, ама имам забележки как ми стоят.

Иначе си продължаваме на АМ-хапва си го и се чувства добре.Лия,ми аз се чувствах супер виновна като си спрях кърмата,ама вече се окопитвам-не мога цял живот да се обвинявам-мина и замина-не мога да я върна пък и не искам в интерес на истината.То то такива мъки мога да кажа че не съм имала цял живот,дето не ми е бил много лесен
Не сме въвели още пюренцата -най-вероятно след вторник ги почваме-иначе пием сокчета като не видели. 
Миналата година бяхме на Варна на море,ако и тази година ходим там много искам да се видим. По междругото аз Ива бебе я познавам, е не много добре,но в София живеехме в един квартал и бяхме на здравей -здрасти.

и за бебоците
За съжаление, това са ми възможностите
?! 

. имам още три седмици до захранването и събирам инфо
. Момичета, постоянно имам чувството, че не мога да се организирам с домакинската работа и чистенето, направо откачам, уж постоянно оправям а то постоянно е разхвърлено ама наистина разхвърляно
и за бебоците 
за Никки и Майче,страхотни сте.Лия,радвам се че сте добре вече,не се коси за кърменето важно е детенце да е добре.
Ама чистим с мъж ми в събота неделя основно-отказах се да се занимавам през седмицата-само мия чинии,измитам набързо-прахосмукачка чак в събота.Почиствам понякога прах,понякога не...
Е,гладя често.
Бе,сигурно съм най-мърлявата домакиня-майка на света