Отговори
# 45
  • Варна
Иванинооо Иванино, ти одъртя с една година, и океровя ли оглупя ли ко ти стана newsm78  smile3532
коя е Ники Илиева ?? ku-ku  gydi  love001

# 46
  • Варна
Хайде и аз да се запиша в новата тема ! Ники колажа е страхотен ! Надявам се и аз скоро да се отчета с една снимка та да запълним нашата рамчица ! Praynig

Ние днес бяхме на ДК и сме наддали за 1 месец 850 гр. и сега вече сме 6,350 кг. и 60 см. високи !
Пропуснахме обече втората ваксинация с Пентаксима , че във Варна го няма никъде ! От склада казват че към средата на месеца ще  го има в аптечната мрежа , за което силно се съмнявам ! Ще се изям от яд сега че не го купих наведнъж ! Ама аз съм за бой ! Държах парите в ръцете си,  а купих само първата доза . Ако ме пита някой защо така направих няма да мога да отговоря ! newsm78

# 47
  • сто акровата гора
Здравейте и от нас!  Hug
Ники и Майче, поздравления за колажа,  много  красиво е станало така със снимки на бебоците, ма най-хубавите са декемврийчетата спор няма!   Heart Eyes
 Аз да ви се оплача, Сонче я боли ушенце   smile3518 голям рев падна във сряда вечер, ама пищене страшно, дадох панадол и се оправи и вчера веднага на лекар. Хубавото е че не е настинала и не е силно възпалено, но има зачервяване на каналчето на лявото ушенце. Доки каза че е от влага при  къпането, въпреки че не сме й вкарвали вода, или поне не сме разбрали, но то можело и да не разбереш и не ставало от веднъж.  Rolling Eyes
Сега капем  капки Отипакс, дано мине бързо, че голям ужас, такъв рев и е много нещастна, пък по принцип е спокойно и усмихнато бебе... идва ми и аз да зарева с нея  Weary
За кг и аз се депресирам, ooooh! но не смея да предприема нищо заради кърмата, надявам се да се подобри положението като започнем по-интензивни разходки, въпреки че и сега при първа възможност тичаме на вън и не седим по градинките ми обикаляме здраво. Едно е ясно, както съм в момента няма да има къси и тесни блузки това лято Crossing Arms, иначе старите дрехи ми стават, ама имам забележки как ми стоят.
За захранването доки каза на следващата консултация ще говорим как да започнеш, което се покрива напълно с моите идеи, тя тогава ще е на 4 месеца и малко, на 28.04 сме, така че точно на време ще бъде.
Ми това е от нас, айде стига съм писала ми да продължавам с цеденето че Сонче ей сега ще скочи и няма да ме пита какво пише във форума ми кърма ще иска  hahaha

# 48
Добро утро деца smile3534

Как спахте?Ние станахме в едно такова хубаво настроение,незнайно откъде го извадихме,но искаме да почерпиме кафе

# 49
Хайде да се разпиша и аз-за протокола вече не съм ajva,а афродита Grinning
Ники,страшен колаж-ей,аз в последната минута успях да пратя снимка-ми така де-купих си най после цифров фотоапарат и аз да съм човек Sunglasses
Ние във вторник дето идва сме на преглед най-после,ама ми се струва че не сме минали 6кг,и някъде 61см май че сме-ще докладвам.Оф,и не сме на Пентаксим ами на ваксината от ЗК и такъв оток и става на ръчичката от инжекцията ДТК че не ми се мисли какъв 2-ри прием ще имаме сега ooooh!Иначе си продължаваме на АМ-хапва си го и се чувства добре.Лия,ми аз се чувствах супер виновна като си спрях кърмата,ама вече се окопитвам-не мога цял живот да се обвинявам-мина и замина-не мога да я върна пък и не искам в интерес на истината.То то такива мъки мога да кажа че не съм имала цял живот,дето не ми е бил много лесен WhistlingНе сме въвели още пюренцата -най-вероятно след вторник ги почваме-иначе пием сокчета като не видели.

# 50
Добро утро!   food010  
Хайде и ние да се запишем, че то темата ще свърши Wink
Ники, Майче, колажа е страхотен smile3501Темата също както винаги  bouquet
Честито на празнуващите днес! Flowers Bouquet
Мацки, боядисахте ли яйцата? easter
Ето аз какво сътворих вчера Wink

Нищо особено, но за толкова имах време Confused

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 09:36 от esy

# 51
Честити 4 месеца на бебе Стефан на мама mama-shushi, бебе Христиан  на мама Rimini, бебе Ева на мама macko, бебе Георги на мама Magesta, бебе Никол на мама Jenito, бебе Радина на мама Jinjer, бебе Мартин на мама jap4e, бебе Павел на мама kriska_kriska, бебе Никола на мама ger4e, бебе Лора на мама elen_ka, бебе Дария на мама Daria!
Ох, докато ги изредя всичките и бебето ми се събуди Grinning
Ники, ние не сме имали такъв инцидент още, въпреки че постоянно висим на компа с мама и сме ужасно шавливи. Просто винаги съм била супер подготвена за такъв вариант, може би защото вече имам тренинг с едно такова човече и това ми е второто!
Лилетка, мерси за кафенцето, аз моето си го изпих сега докато преглеждам темичката. Еsy, добре изглеждат! При нас баба ми има това задължение. Тя ги прави с памук шаренки и стават прекрасни.
Днес временцето изглежда страхотно! Хайде приятен ден на всички ви!

# 52
  • СОФИЯ
Добро утро!
Честито на празнуващите днес!!!
 Вержи страхотна си такова чувство за хумор имаш,че понякога се напикавам от смях.  newsm44Миналата година бяхме на Варна на море,ако и тази година ходим там много искам да се видим. По междругото аз Ива бебе я познавам, е не много добре,но в София живеехме в един квартал и бяхме на здравей -здрасти.
 Ива незнам дали си ме познала,ако си разглеждала снимките.
С килограмите и аз съм зле +10. А бях 57 при височина 174см. Нищоооо не ми става....По време на бремеността качих 26кг.
 Мами аз ви пожелавам весело изкарване на празника и напускам София. Чао,чао до вторник!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 53
Здравейте и от мен! Hug
Честито на всички празнуващи!С килцата съм много зле.Аз пък качих цели 28 кила Shocked и сега трябва да смъкна 15(не ми стига акъла как ще стане ама) Mr. Green....метнала съм се на една диета (аз не кърмя вече).....та ако има ефект ще споделя каква е ! Wink
Айде към кафенцето да ви добавя и нещо сладичко!Аз само ще гледам Cry

# 54
Здравейте момичета!
Да ви почерпя, че днес ставаме на 4 месеца!  smile3510  food002 Popcorn cook Wine Glass и за бебоците  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle За съжаление, това са ми възможностите  Embarassed
Честито 4 месеца на бебе Стефан на мама mama-shushi, бебе Христиан на мама Rimini, бебе Ева на мама masko, бебе Георги на мама Magesta, бебе Никол на мама Jenito, бебе Радина на мама Jinjer, бебе Мартин на мама Jap4e, бебе Павел на мама kriska_kriska, бебе Никол на мама ger4e, бебе Лора на мама elen_ka!!!

# 55
# 56
  • Варна
liletka браво бееее, какви са тез анимирани изкушения сега  Joy ?!
хахах сетих се за вица за любезния елен - "Добър вечер зайо байо....." Joy
STASII пиши като ще идваш да разменим телефони и да се съберем. Hug

за килата аз не само че не свалям ами бях почнала да качвам, което маааалко ме притеснява, като се има предвид че в момента съм 20кг отгоре и абсолютно нищо не ми става от панталоните Shocked а блузите повечето ми стоят като топ. навиват ми се по шкембето като ролетни щори Sick
скоро не съм се теглила - страх ме е да не превъртя кантара с един жетон Rolling Eyes

# 57
Лилетка, страшен постинг си извъртяла душа Mr. Green. Та кажете сега как се правят пресни пюрета? А някой ще дава ли оризова каша и как се прави тя  newsm78. имам още три седмици до захранването и събирам инфо  Whistling. Момичета, постоянно имам чувството, че не мога да се организирам с домакинската работа и чистенето, направо откачам, уж постоянно оправям а то постоянно е разхвърлено ама наистина разхвърляно  Crazy  Crazy  Crazy

# 58
момичета днес имам рожден ден,незнам как ги правите тези красоти,та ви черпя визуално.  party023 beer и за бебоците Misc Baby Bottle

Честита 4-та месечинка на всички малчугани-да растат весели и засмяни.

smile3501 за Никки и Майче,страхотни сте.Лия,радвам се че сте добре вече,не се коси за кърменето важно е детенце да  е добре.

Ники,нали юнак без рана неможе,ама толкова рано ли?

Хайде приятен ден и ме извинете,че съм толкова неграмотна.

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 14:18 от ina_nk

# 59
detelini ,ако знаеш у нас каква бомба е паднала редовно JoyАма чистим с мъж ми в събота неделя основно-отказах се да се занимавам през седмицата-само мия чинии,измитам набързо-прахосмукачка чак в събота.Почиствам понякога прах,понякога не... WhistlingЕ,гладя често. HugБе,сигурно съм най-мърлявата домакиня-майка на света hahaha
Ина_нк-Честит Рожден Ден! newsm51
Да си жива и здрава,да не се отървеш от любов и щастие !!!

Общи условия

Активация на акаунт