Отговори
# 30
Запис  Hug
Темата и колажа са станали страхотни!
Браво на Ники и Майче!!!  bouquet

# 31
Браво, колажът е страхотен! Ники и Майче  smile3501! Що се отнася до доетите - Лия25 май е охърбавяла от притеснение! И аз съм се стопила от нерви, ама не ми личи! Mr. GreenДокато кърмя не смятам да си правя експерименти, а и се надявам да отслабна когато най не очаквам от хойкане основно! Събирам се във всички дрехи, но ми стоят като найлончето на кренвирша! Още веднъж поздравления за колажа!!!

# 32
Поздравления за Ники и Майче!Страхотен колаж и темичка!!
Дай боже само с хубави неща да я изпълним!
Ние още не сме започнали с пюренцата-чакам да навърши 4 месеца и тогава, караме я само на сокчета.Чудя се обаче първо зеленчуковите ли да давам или плодовите  newsm78, щото нали казват, че ако почнеш първо с плодово, което е сладко, после не искат зеленчуковото?
Не знам вие как сте, но мнооого викаме ние- то са едни изблици на радост...  love001
Отивам да се пробвам с боядисването на яйцата!успех и на вас!

# 33
Браво колажа е станал страхотенsmile3501

# 34
Virginity, щом като сутрин имаш за две пълни манджи- значи към 250 мл. newsm78- според мен си имаш кърма- аз след като бебш цока, вадя от двете за около 1 час зорлем 100 мл.
Абе с тва кърмене..уф

# 35
Ники, Майче, много сте организирани  bouquet, ако направите курс по добра организация, ще се запиша първа  Flutter
Лия, радвам се за вас  Hug
Днес разглеждах пролетно летните колекции по магазините и  Embarassed  Embarassed  Embarassed все си мислих, че проблемата с кг няма да сполети и моят корем но уви  #Crazy.
Много се чудя и аз за захранването, иска ми се като направим 4 месеца да заместя АМ с пюрета или сокове ама много противоречиви мнения бре  newsm78  .Защо да остават власинки от картофа например, от моркова не остава ли нещо  Rolling Eyes. Аз също съм за приготвеното в къщи, просто защото ще е знам че наистина е само картоф например, това е моето мнение. Може би няма нищо грешно ако слушаме инстикта си и просто правим внимателни крачки докато видим как понася съответния продукт бебче и това е  Heart Eyes

# 36
Мацки, верно отслабнах, ама и от нерви, но и от неядене, тази гастрото като ми каза да не ям млечни продукти, телешко, ядки, кафета, шоколади, мъхести плодове и цитросови. Един вид и аз имам разстройство. И направо свалих 3 кг. за 4 дни, сега съм 55, а като забременях бях 51-52кг. Но да ви кажа, по-добре здрави бебета и дебели майки, че иначе  #Crazy
Ние кой знае кога ще захранваме с тая алергия. Сега пък от спирането на кърмата, едната цица така ме боли и това чудо да мине. И хайде да спретнем другата седмица една среща, какво ще кажете.

# 37
Здравейте,
днес Вики става на 4 месеца!
Тортата е от нас! Wink

Отивам да глася 4-ката на истинската торта Simple Smile
Честито и на Дивнето на Дивна-Кариса (в колажа е с едно старо-старо име) и Теодорка на Цонка !  Hug

# 38
  • София
Мн хубави и темата и колажа, Майче и Ники, бравос Wink
Честито на порасналите, а тези вкусни тортички ги предлагайте на слабичките мами- мен ме почерпете с newsm39 или с jump
Май ще се пробвам наистина да поспортувам, че в противен случай тесните блузки ще си ги самозабраня Wink
Да се похваля- Евка днес се обърна от корем по гръб Grinning
Приятно боядисване на яйца , а в неделя може да се сборим виртуално  easter

# 39
Лилетке, напротив - и аз това казвам, че домашните са по хубави, но...са пак консервирани. Имах предвид че след термична обработка, при Т над 55-60 градуса - де що има витамин е излетял! Именно за това искам да приготвям пресни пюрета за директна употреба, и питах за начина. При попарването страда само външния слой на плода - там се събират и микроорганизмите. Колкото до нитратите - плодовете които ще давам са домашни и не се притеснявам за тях! А етапа с власинките вече го минахме, смятам че ни е дошло време за пюрета!

# 40
  • Варна
Virginity, щом като сутрин имаш за две пълни манджи- значи към 250 мл. newsm78- според мен си имаш кърма- аз след като бебо цока, вадя от двете за около 1 час зорлем 100 мл.
Абе с тва кърмене..уф
абе къде има - къде няма за 2 манджи   Confused е общо на ден се събират 2 де и то от двете гърди на ядене , тя вече пие по около 150мл  Rolling Eyes преди вадех по 150 от едната , сега и от двете  Sad
аз мисля от 4тия месец да захранвам, не съм решила още с какво, ще няправя справка с педи,да видим тя какво ще предложи , пък ще видим  Thinking

# 41
Ох,незнам вече........ smile3515 smile3516 Това моето дете не иска пак да яде,но сега сутрин.И се чудя дали може да давам пюрето примерно към 9.30ч ,а всички други хранения да са само АМ.

Аз да ви кажа карам почти на фотосинтеза и не виждам файда,кантара много бавно се смъква на долу.Вече ще откача,искам си мойте 52кг smile3511 smile3514 Днес и аз ходих да позяпам какво има по магазините и ми стана много-много тъжно Weary

А и миналия път се похвалих с мензиса си и какво си мислите,че стана Thinking ..............вчера ми дойде и им чувството,че ще ми изтече кръвчицата,направо само седа в кенефа и сменям превръзките през един час Sick

Отивам да си пийна една биричка и да си полегна,че за утре имаме едни планове,едни разходки,едни пазари  261uu  261uu  261uu

Лека нощ от нас  newsm46 newsm51

# 42
Здравейте момичета! И ние да се запишиме в новата ни страхотна темичка и колажа е невероятен! Браво на Ники и Майче  smile3525 newsm51
Ние опитахме вече няколко готови плодови пюрета до сега. Най-много и хареса от круша, а и наистина има ефект от нея, ябълката не я одобри много, много! Давам и ги между хранения, за десерт! Утре съм решила да опитам и зеленчуково, пак ще видиме дали ще го хареса.
Ех, и аз мечтая за предишната си формичка и май ще има да си помечтая още многооооо време!

# 43
  • Бургас
За обилния цикъл моите приятелки тука пият от големите ампули витамин С, казват, че ефекта бил невероятен.

Аз с кантара съм зле, по-лошото е че за сега и не полагам усилия, ама честно казано направо си ме е страх.

Ние днес претърпяхме злополука, както си седяхме двамата с Петърчо пред компа и си гледкахме, така наш Петърчо с тая въртеливата глава се опита да счупи бюрото от към ръба  Sad Милото голям рев настана, ама нали си ми е мъжкарче изтърпя болката и после се заигра. Правихме налагания с малко лед, колкото да не се подуе. Направо незнам как ще го опазим това дете, ми той за една минута не спира и даже когато е на ръце пак се върти и се удря я в брадичката ми, я в нещо друго.  Shocked

# 44
Liletka  то и аз не ям от нямане на време, пък и не се заседявам ама хич нищо не свалям.  badscale Уж не кърмя от повече от месец, а си вися на 60 кила и грам не мърдам(а бях аз 50кг.).  tantrum Ти поне сваляш макар и малко. Hands Thumbsup

Ники Илиева аз цял живот съм била с обилен и продължителен, т.е. 8 дни и съм пила витамин Ц. Не че не помага, но знам, че не бива да се прекалява, защото все пак трябва да се прочистиш, а така насилствено спираш кръвта.
А на мен нали ми дойде преди 3-4 дни и сега почти е спрял, но от 2 дни ще се побъркам от сърбеж. Никога не съм имала такъв проблем...направо незнам какво да правя, пък и на доктор не мога да отида, защото не ми е свършил.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт