Отговори
# 15
Ей, не се удържахте да се разпишете в новата темичка. Но не ви виня - тя е страхотна! Пак да кажа - браво на Ники!
Детелини, мерси за съвета, но аз го видях чак сега. Слава Богу нямахме такива проблеми, малко по-неспокойна беше снощи, но с това се разминахме. Не знам дали се дължи на ваксината.
Времето днес е кошмарно.
Честити 4 месеца на бебе Дивна на мама Дивна Кариса,  бебе Виктория на мама tini-mini, бебе Теодора на мама conka!

# 16
Браво на Ники за темата  Hug
Колажът е страхотен, а всички бебенца са сууууупер сладички  Heart Eyes

# 17
Ники номер 1 си, нямам думи, как успяваш незнам Hug

Да ви кажа сега какво стана с Габка. След много чудене смених млякото и дадох това, което е за алергични деца Фризопеп. И се оправи, сега ака по веднъж на ден. Само че незнам в момента дали е от алергия към кравето мляко или се е оправила от тази кандида в стомахчето. Кандидата се получавала от млечницата и понякога слезала в стомахчетата на бебетата. Сега го давам това мляко, макар че да ви кажа тия са луди една кутия е 18лв., но ще и го давам щом се чуства добре, защото и много млека смених и да не стане пак нещо. Поне месец-два после ще видя, но може и алергия да се окаже, веднага се оправи, като и го дадох. Посетих още няколко лекаря, както можете да си представите. И ми казаха, че алергията се появила от нещо, което аз съм яла и тъй като храната която ядем не е като едно време и рефлектира директно върху децата. И по този повод вчера ходих на мамолог и си спрях кърмата. Знам, че ме съветвахте да кърмя, но в този момент с тази диета, която трябваше да спазвам, стана един кошмар. Започнах да отслабвам с дни и хич не се чуствах добре. Та така засега първото ми голямо премеждие с моете бебче мина. Момичета внимавайте какво ядете,  лошото е че има мноо нитрати в плодовете и зеленчуците и бебенцата са много малки и още не могат да се справят с тази химия.
Най-накрая от 2 седмици тази нощ се наспах.  Laughing

# 18
Лилетке, мерси за отговора! Ама не ми помагаш, аз не искам да давам консерви, пък правени и у дома! То като го свариш и стерилизираш, кое му е полезното после... равносилно е да ги купя готови! Не ти .го казвам с лошо нещо, нали разбираш?
СОРИ,но аз мисля,че има разлика между купени и домашни Crossing Arms Hug
Пак съм аз, но да споделя, че вчера бях при гастроентроложката с бебка (имам и огромно доверие) и тя ми каза да не се поддавам на натиск относно захранването и засега да започна да и варя морковче, което после да го пасирам и да го разтварям във вода. Това била т.нар. пектинова вода. След няколко дни да опитам същото и с ябълка. Макар и сварени власинките на плода или зеленчука си вършели работата. Така, че не виждам защо сте се рабързали да давате сурови плодове и зеленчуци на толкова малки деца. Не искам да обидя никого....все пак всеки сам си решава.
Верно е,че всеки сам си решава,но аз не виждам кой дава сурови плодове и зеленчуци newsm78

НИККИ КОЛАЖА Е СТРАХОТЕН  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 10:44 от liletka

# 19
Ники, браво newsm51
Лия, радвам се, че вече сте ок   bouquet

# 20
  • Варна
Започнах да отслабвам с дни

ооо я кажи каква е таз диета  Mr. Green
ох и ние правим едни кърмачески стачки на дърти години  ooooh!
общо взето суче когато е на кеф, ако е много гладна н еиска даже да померисва цица-реве за шишето. обаче аз реших да я тормозя - давам и вода и после цица и така докато засуче  Crossing Arms
тръгнала да си продава инатите на Козирог Joy, не е улучила на майка просто  Laughing
обаче кърмата ми здраво е намаляла хич да не е  Sad имам само за 2 пълни манджи сутрин  Sad пих чайове,глупости - тц няма и толкоз  Sad( туй стреса си е брало лайката.
ами ще давам колкото има пък здраве да е  Praynig

тоз път как решиха да заключат темата на 14 страници???

# 21
Започнах да отслабвам с дни

ооо я кажи каква е таз диета  Mr. Green

Да, да, да. И аз я искам таз диета.  Mr. Green Почти е сигурно че няма да я сспазвам, щото никога не съм имала успех с диетите, ама пък "отслабвам с дни" ми звучи обещаващо.  Rolling Eyes

# 22
Lia25, радвам се, че бебчето се е оправило. Това, че няма да й даваш кърма не е краят на света. Важното е и двете да се чувствате добре. Много целувки и  Hug и на двете ви!

# 23
Темата е СУПЕР! КОЛАЖА СЪЩО! БРАВО БРАВО,БРАВО!Момичета ще си имаме зъбчета newsm44 не едно а цели две! smile3521
 Онзи ден идва докито в нас да прегледа Влади, защото му прехъркват дробчетата, между другото му казах да погледне в устата му и какво? - каза имал афти да го занеса на жена му/ зъболекарка /да ги намаже защото можело от това да не е спокоен.
Отивам аз вчера с майка докторката като могледна вика малеееее не един а два на веднъж и то кучешките горе. За малкко се уплаших защото съм чела, че трябва най-напред долните, но тя ме успокои като ми каза "за зъбите няма книжка"- "на моя син също така най-напред кучешките му избиха"!
 Ама едни надути и бели ама кой да види горе аз гледам долу  animal085.
Купих му едно мазило да видим макар че казват с каквото и да го мажеш пак ще е така, също като коликите.
 Сега само трябва да чакам да пробият и отново безсънни нощи и търпене на кривотийки и изблици. Но така е и така ще бъде!
Приятен ден на всички!

# 24

тоз път как решиха да заключат темата на 14 страници???
Ние сме виновни,защото много бързо се преместихме тук Embarassed

# 25
  • София
Я да се запиша и аз Whistling

НИКИ, ТЕМАТА Е СТРАХОТНА, А ДА ГЛЕДАШ БЕБЧЕТАТА НИ СЪБРАНИ НА КОЛАЖА Е ИСТИНСКО УДОВОЛСТВИЕ!!

Ние сме при майка ми на гости и мислим да стоим тук цяла седмица. Алексис много слушка, вече изобщо не плаче...където го оставиш там седи, бе много кротък Heart Eyes Hug

Лиа, майчиното решение е най-правилното, щом и Габи е вече добре - нищо друго не е важно, все пак я покърми, не е без хич Peace

Ekaterina85, ха честити ви зъбчета!!

# 26
  • Бургас
Ох айде и аз най-накрая да се запиша, че време все не остава.

Надявам се колажа да ви хареса, изтворихме го заедно с maiche, за което и благодаря.   bouquet

Ekaterina85 И нашите зъбки дето никнат са кучешки, само че долните..... Педито и тя като ги погледна вика: "Абе не трябва там да никнат /щото е редно първо предните да избият/, ама то в днешно време никнат където си искат" - така че ще се мъчим заедно, макар, че при Петър като че ли за сега не му се отразяват кой знае колко зле или поне не толкова, колкото на Влади. Взех му една от ония играчки-чесалки за хладилник, пък да видим. Аз му я взех най-вече заради това, че и той като Лорчето на Вержито си докарва булимия, като бръкне с тия ръце в гърлото и вечно повръща. От как я има чесалката дъвче нея.......и ха дано....

Айде и аз да се похваля, макар че не смея още - От две седмици Петър почна да спи нощем. Като си легне в 00-01 и става към 6-7, направо не е за вярване. Аз знам, че повечето бебоци спят доста повече, ама при нас, като се има предвид, че се будеше през 2-3 часа, това си е направо рекорд. Спи си на леглото - това е втория факт, който ме изуми, ама има и още - денем заспива сам. Е верно е, че вечер все още се приспиваме, ама през деня, като му тикна бибата и той отнася плувката. Не съм вярвала, че за две седмици може толкова много да се промени това дете.
Така, че за всички, които бяха отчаяни като мен, че някога това ще се случи - еми за пореден път се убеждавам, че повечето навици /ако може да се нарече така, щото още хиляда пъти ще си променят режимите/ децата ги изграждат сами. Аз мислех, че с това постоянно разнасяне на ръце и със спането на спалнята при мен ще се разделим едва към то 1-2-3 годинки.....

Аз все още нищо не давам, освен сокче от круша и то когато се наложи по 1-2 лъжички...... /акаме от него/  Wink

С постоянство и носленцето ни вече е добре - Пръскам стеримар редовно сутрин и вечер, проветрявам по начестичко и най-вече вечер преди лягане, капя и витамин С.....и сега много рядко хрипти.

Най-накрая и аз минах при гинеколога, пфу олекна ми.  Доки каза, че съм готова за второ, като чисто нова съм била, даже рана на шийката нямам вече. Това с кървенето не са хемороиди. Като била ярко червена кръвта било някакво чистене, ама не разбрах от какво  newsm78 При мен се повтори на три последователни пъти и спря.  #Crazy ноооооо имам гъбички.....че от къде? Идея нямам, но сега ги лекувам с едно мазило и едни глобули дето струват майка си и баща си, ама нема начин.Та да си продължа мисълта, несексуването си има и добра страна, таткото поне е чистичък........и не е заразен......

lia25 давайя тая диета и да се захващаме, че екозащитниците вече ме гонят да ме връщат обратно в океана.

# 27
Ники и Майче, страшен колаж! Браво!
Да се "похваля"- заподозрях я и моята мома, че й никнат зъбета- от 10- на дена само си бърка в устата , днес се олигави цялата в сополи и се поду... Та- чакам.
За диетата- давайте, че ще ме отстреля вече някой по улиците Rolling Eyes

# 28
  • Бургас
Браво!!! Колажа на бебчетата е страхотен. Hug

# 29
  • Варна
мда имаме нужда от отслабване - краката не ме държат вече,болят ме всички стави  cry
по-лесно е да ме прескочиш, отколкото да ме заобиколиш. падам едновременно от свете страни на леглото и провеждам международен за да говоря със задника си  261uu
ама се чудя с това "кърмене" как ще стане  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт