Отговори
# 135
Аз цикъл още нямам.

# 136
  • Варна
и аз цикъл още нямам  Whistling но се чудя вече да се радвам ли да плача ли, щото по тоя повод и "смазка" нямам  и "работата" става трудно Close
от нерви няма да ти стане гадна кърмата, но бебата усеща. пробвай да се изцедиш и друг да я нахрани  Thinking аз бях така - като почина брат ми - Лора не искаше да суче и ревеше като ме види  Cry

на Лорка и се зачервяват очичките от слънцето но за кратко,докато свикне със светлината навън.

само ние ли сме нощни птици  newsm78 заспиваме за последно към 1-2 сутринта (както се вижда). за сметка на това се събуждаме към 11 на обяд. на гората се е метнала такава поспалива  Rolling Eyes

да се похвалим с нашата "дарба" - Лора гледа на ръка Joy  като ми хване ръката и като се почне едно обстойно разглежданееее, и такива ми ги приказвааа  blahblah трябва да се хвана да я снимам и да ви покажа - голям смях е  Joy

# 137
  • Vaudreuil Canada
Ами ако съм права може да проимаш след две седмици - ако ли не брой го за лохии  Confused

# 138
  • WA, USA
Добре де, нормално ли е да имаме още лохии? Аз съм малко по-назад от вас, но също започнах да се притеснявам. Спират за седмица и после пак се появяват за няколко дни Sad Освен това миналия месец имах кървене за около 3-4 дни, което реших че е мензис, тъй като почнах работа и разредих малко хранения+цедене, но пък сега прочетох че първия цикъл е много по-обилен от обикновено. Също имам и зацапване понякога, както в началото. Нищо не ме боли, всъщност ме боли над операцията мястото като насинено е такова, но самата операция е добре.

# 139
Ха добро Ви утро ! Grinning
Хубаво сте го измислили утре за НДК-то ....  ще опитам да дойда. За паркиране - идея нямам, но ще търся усърдно местенце search.
И аз се записвам при неоциклилите се, но доки каза че е нормално при кърмене.
.......
Ей, че ме дразнят тези от snimka.bg , че за кой ден вече нямаме снимки тук в сайта заради тях, а само квадратче с червено хиксче #Cussing out
Ехм.. такъв е живота .....Усмихнат ден !  Hug

# 140
Бре като чета май оставам единствената тук дето още няма нито лохии,нито цикъл на хоризонта.Нито пък каквито и да било течения-ехххх,да можеше така да е до живот Crazy
Ние сме вече 6.050кг,62см,отново мъници от всякъде.Хапваме само плодови пюренца,въпреки че педито много иска вече да ядем жълтък,кисел,каши и на млечна кухня да сме ходели ooooh!И сме на 5 капки Вигантол което ужасно ме стряска,ама като няма свестен лекар друг когото да попитам и така...ту и давам 5,ту 4,ама не смея повече да намаля,защото и била много мека главичката.
Все гледам под памперса за сраствания,ама нещо не мога да разбера-виждам добре само големите устни,навътре не мога да разбера newsm78Пък педката хич никога не маха памперса да погледне #Cussing outИ я тегли не голичка,а по боди.

# 141
добро утро и от мен.имам въпросче на което надявам се да ми отговорите вашите деца пият ли вода и по колко? аз колкото пъти да му дам на моето мишле или бута шишето или след това я повръща,храни се изцяло с АМ.

# 142
Аз давам на Моника да пие вода Девин розов етикет непреварена. Пие по 100 грама някъде за 24часа.
shemet_neveroiaten - а дано де Simple Smile че вече се притеснявам.

# 143
добро утро и от мен.имам въпросче на което надявам се да ми отговорите вашите деца пият ли вода и по колко? аз колкото пъти да му дам на моето мишле или бута шишето или след това я повръща,храни се изцяло с АМ.

Знам, че за децата на АМ е добре да пият вода. Ако не те притеснява подслади съвсем леко водата - пробвай с 2 непълни / равни или по-малко/ чаени лъжички на 200 мл .
Нямаш ограничения за дозата, стига да не е преди ядене или да ти замества цяло такова. Аз следя Георги да не се полакоми с  повече от 200 - 250 мл на денонощие общо.
Иначе - и той не я иска не подсладена - играе си с биберона или само го върти в устата. Peace

# 144
Добро утро и от мен !
Ами струва ми се, че просто не иска вода и би трябвало да му е достатъчна тази от АМ. Аз лично още не давам, понеже сме на кърма, ама има кризисни ситуации, като когато си плачем усърдно, в които ми се е приискавало да му дам и вече мисля да опитам. Знам, че ще пие и това е показател, когато си пие с кеф, значи си иска водичката.
Искам да поздравя Ники за колажа- много е сполучлив и лично мен ме умили, стана ми едно такова хубавко, все едно съм майка на всичките дечица Wink)).
Моля, някой който е наясно да каже в колко часа и точно къде ще бъде срещата за четвъртък.

Последна редакция: ср, 11 апр 2007, 09:43 от poli.jekova

# 145
  • СОФИЯ
Добро утро! Честито на празнуващите днес!!!
Какво е това време, къде е вчерашното слънце???
 Днес за първи път и дадох сокче от ябълка,ще давам по малко за да свиква.
 На мен това течение ми се получи точно след цикъла,и първия и втория път с единствената разлика,че първия път беше по -продължително-5-6,а сега 2 дни.
Аlex-shu аз съм от Люлин и много често ходим  в Западния парк.
 И ние   сме на АМ и пием около 100-150гр вода за 24 часа,аз  я преварявам каквато и да е.
По принцип когато е топло ,каквото беше вчера пие повече вода.

# 146
благодаря ви за бързите отговори значииииии ще трябва да му давам почесто вода за да свиквааа мерси още веднъж Hug
честито на днешните месечинки!

# 147
Здравейте ! Hug
Честито на празнуващите днес!  bouquet
Вода  давам откакто сме на АМ, като повече пие когато е много топло времето.Водата е на Девин, но не я преварявам.Понякога и слагам чай за колики на хип .
Аз да се похваля.От може би 2 седмици някъде сме с този режим: последно ядене около 22.30-23 и се събуждаме към 8-9...дано и занапред да е така.
Днес май никъде няма да се ходи в това дъждовно време Sad
Ето ви по едно кафенце за настроение

# 148
педито много иска вече да ядем жълтък,кисел,каши и на млечна кухня да сме ходели ooooh!
Ама как може жълтък преди шестия месец!? Shocked Нашите бебенца са още на 4 месеца, миличките, прекалено им е рано за всичките тези неща.  Като оставим факта, че аз съм за късно захранване, нормално засега е плодовите и зеленчуковите пюренца да хапва. А и ми се струват прекалено много тия 4-5 капки Вигантол. Хубаво е да потърсиш и друго мнение, професионално.
Иначе и аз още съм без цикъл, което ужасно много ме радва newsm44, пък и не съм усетила да има проблем при секс, за което споменава Вержи.
Вода още не давам, но ние се кърмим предимно, понякога давам и малко АМ, късния следобяд. Него го приготвям с преварена вода Девин, розовия етикет. В началото се опитвах да давам вода, но бебката не я искаше. Скоро не съм опитвала.
При нас проблемът е в залъгалката - хич не я иска. Вечер напоследък е ужасно нервна, реве много и си лапа неистово ръцете - по 8 пръста в устата. А биберонката я плюе надалеч и се нервира още повече.
Честити 4 месеца на бебе Мартин на мама a.nedeva и бебе Дани на мама poli.jekova!

# 149
Благодаря за честитките !
Ето една почерпка за малките сладки бебки и бебоци и от нас Wink)))

Дано скоро и да можем да се поканим и на парти !

Общи условия

Активация на акаунт