Отговори
# 150
Честити месечинки на празнуващите днес!Тук в София времето се оправя така,че днс ще има разходки  newsm44
Аз също давам вода и пие около 150мл на ден чиста преварена без захар и др.
До мамите с момченца: до къде стигнахте със забелването на пишоците? аз му го забелих до край обаче ме хвана шубе,че май се правеше нещо и го "върнах обратно" а сме на консултация след 2 седмици за да питам педиатърката...я кажете поливаше ли се с нещо и дали после пишока си остава така "забелен" .Magesta ти май беше най напред с нещата?

# 151
Привет и от нас!
Чесито на бебе Мартин на мама a.nedeva и бебе Дани на мама poli.jekova!
Ние вчера бяхме при педито. Чакахме 1 час, а децата голи #Crazy Ива се изнерви и после започна да пищи от докторката. А да не говорим какво беше като и биха втория прием на Пентаксима ooooh! Слава богу нямаше никакви рякции вечерта. Вече е 6 300 кг. (+ 450гр.) и 66см (+3см). Педито каза да започвам с плодовите пюрета, но аз съм си решила друго.

А за срещата аз разбрах, че е утре (четвъртък) 13.00 часа пред главния вход на НДК.

# 152
Здравейте мами,аз също съм към клуба на неоциклените дами и работата също става трудно Embarassed,
от педиатърката съм доволна и тук идва момента в който да споделя мойте тревоги:Лорка е изцяло на кърма и наддава много малко,на ръст растем,мускули правим,а за физ.състояние-оценка 6.Много ме притеснява 550гр. за един месец,тъй че Афродита ние сме 5250 гр. и 59 см./ бием рекорда за най-малко бебе/Водичка пие,чиста без захар,но преварена.
А също така педиатърката ни каза да почнем с плодови пюрета-вие на какво мнение сте и как ги давате?

И да ви се похваля - за рождения ми ден,моя любим ми подари дигитално апаратче и вече мога по активно да участвам със снимките newsm44

Честито на празнуващите бебоци Heart Eyes

Приятен ден!

# 153
Привет Hug
Афродита и на мен ми се струва много този Вигантол, но все пак си зависи от това как се затваря фонтанелата.Нашата е около 2/2см и пием по две капки дневно.Ако се притесняваш консултирайте се и с друг педиатър Peace
За лохии е малко странно да имаме още но знае ли човек newsm78 Аз както споменах втори пореден месец нещо само ми зацапа и край, какво е въобще незнам, а и скоро не се очертава възможност да ходя на лекар Rolling Eyes Embarassed
Ние вода не вкусваме, но сме само на кърма PeaceПо повод кърмата, вчера толкова ми беше намаляла, че се наложи да се храним на два часа  ShockedТази сутрин сме малко по-добре уж, но да видим  Thinking
За срещата аз съм всеки ден там по-рано така, че ще Ви посрещам Joy
Хайде хубав ден   bouquet
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!

Последна редакция: ср, 11 апр 2007, 11:49 от esy

# 154
Ехо.... ето  ме и мен, нещо се изгубих от хубави  грижи по Влади и забравих да влизам във форума, дано някога да успея на наваксам.
Ние вече спим по 12 часа нощем като си  smile3524 в 8 или 9 се будим по същото време сутринта, успях да се наспя и сега съм свежарка. Иначе растем нормално  папкаме само кърма и пием малко вода колкото да се изплакне устата след млякото. Като че ли ще ни растат зъби защото непрекаснато търси нещо да зъвира в устата и дъвче всички играчки и дрешки, които му поподнат, май е рано но Божа работа.  В петък сме на консултация и след това ще ви пиша колко сме големи.
 И аз нямам "течове" и мензис не ми е идвал и така е мого хубаво, ако можеше да идва само когато човек иска бебче ще е прекрасно, но не става.

# 155
  • Варна
здравейте!
времето е отвратително тука  Sad
педи каза да изчакам да стане на 4 месеца и да мина на Аптамил2 , да изчакам със захранването , направо ме учуди  Shocked
ето едно клипче да видите как Лора гледа на ръка

# 156
 Joy Laughing Joy hahaha Joy
Вержи, ще стане добра гледачка още от сега се усеща! smile3521Браво, браво! thumbsup Peace
Много цунки на малката сладурана!  love001  love001  love001

# 157
ние забелихме пищова на Великден

# 158
цикъл си нямаме никакъв,но шубето да стана многодетна майка се е превърнало в параноя

# 159
Здравейте отново момичета.Да питам,вашите бебовци спят ли през деня?Защото Теодор спи през ноща ,буди се в 9 и след това прави някакви дрямки по 15 мин само,през които аз естествено нищо не мога да свърша.Буди се и при най-лекият шум,въпреки че стъпвам непрекъснато на пръсти.По колко пъти дневно ядете?Аз му двавам 5 пъти по 200мл Хумана.Ивчок,много ти е голямо бебето,аз до сега си мислех че моето е най-тежко,но вчера като видях какво си писала за килограмите се изумих. Laughing

# 160
Здравейте,мили мандаринки.Едвам смогнах да ви изчета Crazy Crazy Седанах набързо да видя какво става и ще ставам,че имам мноооооооого работа.Ама първо ще си изпия кафето Mr. Green

Аз нещо май пооплесках малко нещата и сега с нетърпение чакам цикъла си,защото май забравих да мисля в една такава интимна ситуация Embarassed Embarassed Embarassed

Иначе ние вече пробвахме малко картофено пюренце с едно морковче Whistling Мисля днес пак да му направя малко.
Ние тия дни само скитахме,обаче днес.......много духа.Незнам как е надолу по центъра,ама тук в Симеоново #2gunfire #2gunfire И ще си седим днес в къщи,тъкмо мама ще свърши някой домакински работи.

Чао ви засега Hug

# 161
Вержи, по тона на Лорка разбирам , че нещо хубаво ти реди, все хубави работи ще ти се случат ))))
А как ги забелихте тези пишчици, на моя детко като го хвана и той се скрива като охлювче. Карам татко му, той естествено знае как да го хване, ама не смее да му дръпне кожичката и тя си стои на едно ниво на разкритие. Споделете моля.

Последна редакция: ср, 11 апр 2007, 13:41 от poli.jekova

# 162
цикъл си нямаме никакъв,но шубето да стана многодетна майка се е превърнало в параноя

И кое му е толкова страшното? Казваш го като че е нещо подобно на гонорея....

# 163
Здравейте!
Ние доста дълго отсъствахме ама какво да се прави.
Вижте какво ми пратиха та да го споделя и с вас.

Изпращам ти една китайска поговорка,която изпратиха и на мен.

С пари можеш да купиш къща, но не и дом. С
пари можеш да купиш часовник,но не и време. С
пари можеш да купиш легло, но не и сън. С пари
можеш да купиш книга, но не и знание. С пари
можеш да купиш лекар, но не и здраве. С пари
можеш да купиш положение, но не и уважение.
С пари можеш да си купиш кръв, но не и живот. С
пари можеш да купиш секс, но не и любов.

Тази китайска пословица носи щастие. Тя тръгва от Холандия. Тази пословица обиколи 8 пъти света,
сега е твой ред да имаш добър късмет, след като веднъж си я получил, това не е шега, твоят шанс ще
дойде по пощата или Интернет. Изпрати по едно копие на хората, които наистина имат нужда от късмет и
не я задържай повече от 96 часа/4 дни/. Константин я получил за пръв път през 1953 г. и помолил секретарката си да направи 20 копия. След 9 часа спечелил 99 милиона от лотарията в неговата страна.
Карлос, чиновник, получил същата пословица, но не я изпратил- след няколко дни той загубил работата
си. Няколко дни по-късно, той променил отношението си, изпратил я и станал богат. През 1967г. Бруно
получил същата пословица, разсмял се, не я уважил и след няколко дни синът му се разболял. После той
потърсил пословицата, направил 20 копия и ги разпратил. След 9 дни получил добри новини- синът му
бил здрав и читав. Тази пословица е изпратена от мен. Преди да изминат 96 часа ти трябва да разпратиш
пословицата. Твоят късмет ще дойде до 4 дни, от момента, в който получиш пословицата, ако си съгласен
с положението, изразено в нея. Това е истина. Тази пословица ти е изпратена за късмет. Шансът най-после
ти е пред вратата. Изпрати 20 копия до познати, приятели и роднини. След ден ще имаш добри новини!

# 164
Децата са най-голямото ми (и единствено богатство), но на свободен наем и с 1 чувал заеми не мога да си представя да гледам още един бомбон. Мъжът ми ще хване диабет и 3 работа! Иначе той се справи с мъжкото достойнство на сина, аз не можах. И го направи в мое отсъствие, ама всичко му излезе. Не знам как е успял, но на човечето даже му беше хубаво, беше се ухилил до ушите.

Общи условия

Активация на акаунт