Отговори
# 120
а къде ще се чакаме на НДК? или утре ще уточним мястото? аз навивам още 3 мами да дойдат, които нямат нет, но са декемврийки Wink
аз за разходка го обличам с боди, гащеризонче и отгоре едно поларено гащеризонче. ако е топло като вчера му отмахвам одеалцето, щото се беше изпотил от жегата под гюрука...добре му е. иначе нося резервно одеалце, ако захладнее

# 121
  • Варна
ние вече сме по боди с дълъг ръкав и ританки в къщи.
навън сме с боди къс ръкав и блузка ,тънки ританки и панталонче. отгоре я завивам с плик-одеалото все още, че ме е страх
но махнах космонавта и дебелите комплектчета  Whistling

# 122
Воистина Воскресе!Радвайте и веселете се!

Момичета възможно ли е да имам още лохии. От 3 дни ми тече нещо такова,не постоянно,но достатъчно за да ходя с превръзки и да се притеснявам. Дали да ходя на лекар или да изчакам няколко дни? Сега си правя промивки със смрадлика и се надявам да изчезне.

STASII, от опит ти казвам, че не е редно да имаш лохии вече, затова спешно трябва да отидеш на гинеколог. Аз така имах лохии до февруари и като ме прегледаха, се оказа, че трябва да ми извадят полипи, които се образували в матката след секциото. Не е страшно, въпросът е да се провери какво причинява течението.
Моля те, отиди на ехограф и си следи температурата.

# 123
  • Русе
Наистина възкресе !
Нека всички бъдем добри ,обичащи и здрави !
Ние имаме къща в и едно село близо до Русе и сега малко сме се преселили там,че тоя град нещо ни изнерви и имаме нужда от почивка и спокойствие .На Бойко му се отразява доста добре.Спинка и някак си е по доволен.Само че с този рефлукс луда ставам.Голямо повръщане и все повече повръща.Вместо да се оправи по зле става.Мамите ,които сте имали този проблем с по големите си деца : как спря повръщането при вас?Изведнъж?Постепенно или.... newsm78. Мога ли да сгъстявам кърмата с оризово нишасте?И как изобщо се приготвя и обработва това нишасте?Сигурно пък от него ще се запича? newsm78 Имам едно АМ -антирефлукс. От него не повръща ,но го давам само когато не ми стигне кърмата. Като добавка.Не искам да спирам кърмата smile3518 и няма да го направя ,но си е голяма мъка. имам 20 лигавника и не ми стигат #Crazy постоянно се перат.Стига толкова с моите проблеми.
Честито на месечинковците. А аз като си идвам до Русе ще драсвам по някой ред,че на село нямам интернет.Целувки на сладките бебоци. Heart Eyes
 ПС-пеббле дано се оправите бързо,че тази болка е ужасна. Praynig

# 124
  • София
Здравейте и от мен!!!Нашето зайче също е декемврийско.Роди се на 5 декември миналата година  bowuuЗдравейте от нас  bouquet

# 125
Здравейте и от нас.Виждам че сте оставили прозорче за Теодор,много ви благодаря,трогнах се Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!А как да ви пратя снимка за да не стои празно квадратчето му?
Аз се включвам много откъслечно напоследък,бебе ме затрупва с работа и ангажименти.А и може би ни расте зъбче,защото е особено кисел и раздразнителен(меко казано)напоследък.Лошото е че сам не желае да стои дори за момент.Предпочита да го нося,така че рядко ми остава удоволствието да пиша във форума.Вие как се справяте,слушат ли бебоците?

# 126
Гледам и за килограми си говорите.Аз през бременноста качих 30 и свалих до сега цели 28 без диети,само гърч с бебока и домашните задължения Confused.
Моя Теодор се роди 3.350 кг,а сега 5 дни преди да навърши 4 месеца сме цели 7 килограма newsm78.Не е дебел,но е дълъг според други мами които са го виждали.

# 127
И аз да се похваля - днес бяхме при чисто новата педка и ни изуми - съблече го гол и почна - чурка, гънки, пъп, преглед класически, фонтанела уи др кости, мерки. Увеличи ни Деавита на 4 капки(от 1, при положение, че предната не го пипваше!), изписа ни 2 мазила - за пъпчиците по лицето и за крустичките по главата. Сега сме точно 8 кг (1,100 за 50 дена) и 67 см(6 повече). Ура, вече наддаваме по-малко! Възхити ни се, че сме само на кърма! Въобще - очарована съм. Даже го тества как хваща и го кара да гука и маха, за да му види акъла!

# 128
  • София
mam21, за рефлукса може да пробваш по една две лъжички от анти-рефлуксно АМ преди кърмене и след това кърмиш. Така то ще спомогне за сгъстяване на кърмата.
При нас започна да намалява това повръщане от самосебеси, но пак сме си  с многото лигавници.

Ето как бръмчахме ние преди няколко дни http://www.vbox7.com/play:c990886b

# 129
  • Vaudreuil Canada
siniger4e аз също на моменти имам нещо като лохии - можеш ли да ми кажеш как точно се е повлияла температурата при теб - аз със сигурност не съм имала температура след раждането дори отчитам, че ми е значително по-ниска от обичайната температура - може би от недоспиването.  До сега лохиите ги отдавах на факта, че моя организъм трудно разгражда конци и вероятно просто се чисти по-бавно, но продължава вече три месеца и половина и започвам да се притеснявам.

# 130
хайде и аз на всяка манджа меродия Sad Не знам кое са лохии но днес имам някакво странно течение като желе безцветно, според вас какво може да е това? Възможно ли е да е резултат на многото напрежение напоследък? А възможно ли е от нерви кърмата да ми е "гадна" и бебето да не я харесва?
Иначе ние утре отиваме да ни леят куршум!

# 131
  • Vaudreuil Canada
Pebble кога ти беше цикъла - да не би това течение да е просто овулацията ти?

# 132
Ако искате за срещата пред главния вход на НДК

# 133
  • Düsseldorf
И аз съм ЗА срещата, само да сме свежарки и двете, че от днес голям рев и голяма мъка с тия зъбки.... Sad

А кога ще си направим и среща за западните мами от Захарна фабрика, Света Троица и пр. в Западен парк, аз съм почти всеки ден там...

Лека вечер и цунки на бебоците!

# 134
За съжаление ние няма да можем да дойдем на срещата,иначе много ми се иска...просто няма с какво да се придвижим освен пеша...Sad
Ние навън излизаме вече с боди с къс ръкав,памучна блузка,чорапогащник,дънки и тънко якенце или жилетка...без одеало...евентуално следобяд го мятам ако заспи...защото от известно време през деня не спим много по 1час на ден,но пък за сметка на нощта спи като пън до 7-8 сутринта ( пу-пу) дано да не е затишие пред буря...
Има ли бебе на което от слунцето му се зачервяват очичките,или само ние сме така....въобще не го излагам на пряко слънце,а само ако се разхождаме и му блестне замалко...вечерта след разходка са му много зачервени....на сутринта няма нищо и пак наново...не са възпалени защото няма секрет...?

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 22:30 от violina

Общи условия

Активация на акаунт