Борба до ключ - предаване по NOVA

• 1 105
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте!
Днес ми попадна информация, че Иван и Андрей заформят ново предаване по НОВА - Борба до ключ.  Аз следя различни формати и в чужбина с подобна идея, както и предавания на тематика ремонти, закупуване на имоти, яинтериорен дизайн на дома и ще гледам новото предаване с интерес.
Надявам се да не е като това за имота на Ники Михайлов и Ни Ло, а да има идеи да простосмъртните.
Караджов (от първите сезони на Бригада нов дом) се завръща в ефира, като съветник в предаването, в което концепцията е две семейства да стартират с равен капитал, с който да закупят жилище, да го ремонтират и обзаведат. След това го продават и провалите го за по- висока стойност са победителите.
Звучи интересно, дано и да се реализира по възможно най- добрия начин.
Все още не става ясно, дали ще стартира наесен или в пролетната програма.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 13:58 от KalinkataMalinkata

# 1
Кога ще го дават?

# 2
  • София
На пролет (най-вероятно).

# 3
  • София
Аз ще хвърля едно око, но не очаквам да ми допадне честно казано. Grinning

# 4
Ще е нещо като с Николета Лозанова най-вероятно
От тях не очаквам нищо свястно

# 5
Ще хвърля едно око. Ако е като с дома на Николета, тотален игнор 😁

# 6
И аз се надявам да не е като лъскавото реалити с НиЛо, а нещо като за нормалните хора. Най- вече биха ми харесали решенията за това как да изглежда един дом, какъв интериор, какви мебели и аксесоари биха избрали, но за нормални цени.

# 7
И дано и семейството на малкоданска да не е намесено,че май са по-изкуствени и от нило

# 8
  • София
Според мен ще е с неизвестни участници, обикновени хора, по подобие на Бригада нов дом, което беше успех. Едва ли ще повторят модела с ВИП личности след гръмкия рейтингов провал на 'Домът на мечтите'

# 9
За мен звучи интересно, предполагам Home 2 You ще намажат най-много. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт