Към учителите - по какъв предмет преподавате?

• 773
  • 7
  •   1
Отговори
Интересно ми е. Дано гласуват повече хора и се получи представителна извадка.

По какво преподавате, колеги? Това, което преподавате съответства ли на завършеното висше образование? Какви трудности срещате? Налагало ли ви се е да се преквалифицирате?

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 07:04 от Margarita1976

# 1
  • Добрич

По какво преподавате, колеги? Това, което преподавате съответства ли на завършеното висше образование? Какви трудности срещате? Налагало ли ви се е да се преквалифицирате?

Анкетата ограничава избора до три. Преподавам по 5 предмета, като единият (човекът и природата) дори не е включен в анкетата.

Няма опция и за предмети с професионално направление.

Как "да гласуват повече хора и се получи представителна извадка", като анкетата е ограничаваща?

# 2

Анкетата ограничава избора до три. Преподавам по 5 предмета, като единият (човекът и природата) дори не е включен в анкетата.

Няма опция и за предмети с професионално направление.

Как "да гласуват повече хора и се получи представителна извадка", като анкетата е ограничаваща?
Ако преподавате Човекът и природата, можете да посочите Биология и здравно образование, Химия и опазване на околната среда, Физика и астрономия. За професионалните предмети - няма как да бъдат включени всички, те са толкова много.. а анкетата има ограничение.

# 3
  • Добрич
Да, професионалните предмети са много и могат да бъдат обобщени. Може да има опция за "Професионален предмет" или "Професионален предмет  - теория""  и "Професионален предмет - практика".

Даже и без "Човекът и природата" , който включват ФА, ХООС и БЗО  ми остават 4 предмета и пак имам ограничение от три...

Ако реша да отговарям, трябва да дам неточни и непълни  отговори...

Няма проблем, не е задължително да попълвам анкетата.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 07:51 от Вела

# 4
Да, професионалните предмети са много и могат да бъдат обобщени. Може да има опция за "Професионален предмет" или "Професионален предмет  - теория""  и "Професионален предмет - практика".

Даже и без "Човекът и природата" , който включват ФА, ХООС и БЗО  ми остават 4 предмета и пак имам ограничение от три...

Ако реша да отговарям, трябва да дам неточни и непълни  отговори...

Няма проблем, не е задължително да пооълвам анкетата.
Направих редакция в анкетата.

# 5
  • sofia
аз съм завършила Специална педагогика и съм ресурсен учител Simple Smile , но явно не ме водите учител и ме няма в анкетата Simple Smile Simple Smile свикнали сме Simple Smile

# 6
аз съм завършила Специална педагогика и съм ресурсен учител Simple Smile , но явно не ме водите учител и ме няма в анкетата Simple Smile Simple Smile свикнали сме Simple Smile
И ЦДО ни няма - свикнали сме. Laughing

# 7
История в прогимназия и гимназия. Завършила съм и БЕЛ. Сега карам и география.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 19:40 от Анелия Минева 743039

Общи условия

Активация на акаунт