Писани като Великденски яйца са СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца

• 14 068
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!!!
Георги си избра сам бияч!

Макар и в последния ден от Великден и аз успях да се впиша успешно! Благодаря на всики за отговорите за Зимафлуора - Е, в крайна сметка щом доки е забравила да ми го каже, значи не е голям пропуск.

Ние в петък ще ходим за Хемоглобин и урина да изследваме.

# 181
Привет, момичета!

Ася, и от нас ЧРД на патерица! Много здраве, успехи, любов, щастие и усмивки с двете ти принцески!

Какъв приятен ден бе днес! Ходихме в Южния парк, където случайно засякохме Алексал и Минчо.

Великдена изкарахме чудесно в компанията на Мила84, мъжа й и Неси.

Ирини, благодаря за снимката на най-хубавото яйце! Много е сладък Спаси!

Аз от четвъртък съм на козуначена диета - с кафе за закуска, с прясно мляко за обяд и с кисело за вечеря! Борецът е в Сашко - и днес потроши доста яйца. С нетърпение чакаме срещата в сряда, за да излъчим бореца на борците  Heart Eyes!

Лека и спокойна нощ на всички!

# 182
  Ави, точно пък диети.......... недей, много си си добре така. Радвам се , че сте изкарали дабре на Великден с Мила и не сте били самички със Сашето... И аз чакам срещичката с нетърпение..
Лаци заспа, днес малко се оляхме с разходки и гостита и малко по- късно се къпахме и легнахме, но вече всичко е наред..
Лека нощ от нас

# 183
Меги, "диетата" трябваше да е в кавички. Обожавам козунаците и сега неспирно си хапвам домашно направените вкусотии. Никога в живота си не съм била на диета и не ми е ясно как ще си върна килцата като спра да кърмя. Любимата ми диета, обаче, е шоколадовата - мога да ям шоколад цял ден и да не се сетя за друго!  newsm47

И тъй като вече е вторник, ще напомня на всички желаещи, че срещата е утре в 12 часа на фонтана в градинката пред Народния театър.

Накрая приемете тази почерпка за седмата месечинка на Сашко.

и нека врачката предскаже само хубави неща...

# 184
Добро утро, сладурки! Grinning
Честита 7-ма месечинка на Сашко на Ави и Краси на pepta! Да са ви живи и здрави сладурчетата и с лекота да сбъдват мечтите си!

Ави, мерси за вкусната почерпка! А това е за теб   bouquet. И да знаеш и аз как ги обичам същите "диети"... Тези три дни се наядох здраво, но от днес пак диетка, в истинския смисъл на думата. Тъкмо посвалих килограми и дойдоха празници. Ама и аз като не видяла. Laughing
irinii, много се радвам да те "видя". Наистина се притесних от дългото ти отсъствие. Бързо да оздравява Спаси, миличкото. А снимката с яйцето е супер! Голям сладур. Прилича си на теб и това е.
И аз подготвих за подаръци подобни кошнички, но без снимки. А новото ти хоби ми се вижда доста интересно. Grinning Справяш се чудесно.
Приятно изкарване на срещичката утре, а аз трябва да чета-а-а-а ooooh! Crazy

# 185
   Ави, да ти е живо и здраво синчето, сладкия Сашко, да расте все така добър и много умен....
Аз пък да ви се похваля имах супер вечер, Лаци се събуди само един път за биба към 2:30 и после сън да 8:00 ..... кво ще кажете , а... Наспани мама , тати  и бебе... хехех
Сега си скачкаме на бънджито , а мама седи пред любимия се комп. Да потвърдя за срещата , че ще дойта , та ако се замотая ще съм благодарна ако ме изчакате, въпреки, че с този час вече навременното ми идване е по- допустимо хехех
 А и още нещо вчера купих месце на беб, взех заек и пуйка, та сега се чудя кое първо ... и от кога, иначе в събота дадох малко жъртъче и днес ще повторя, но първо ще ида за пресни яйчица.. има едно магазинче за пилета на Мусагеница, и ще се разходим до там...
Честит Рожден ден и на всички останали 7- месечни бебчета или вече гооооолеми дечица... Да са живи, здрави и много палави  #Crazy   bouquet

# 186
Ехоо, привет и от нас с Ян, бъдете много здрави и щастливи всички!
Страхотни яйца и козунаци сте почерпили!
Ние тези 3 дни голям купон му ударихме, гостита със семействата, с роднини, които са си в БГ за малко, с приятели. Отидохме и на вила близо до София, Яни поспа що годе добре, а ние се забавлявахме до 2 ч през нощта на двора:) И всички сме хванали супер тен.
Иначе тези дни ми беше мн тежко, защото брат ми и приятелката му (която е и една от най-добрите ми приятелки от у-ще) се разделят, и се старая да не взимам страната на никой, прекарвам доста време в разговори и с двамата, но ситуацията е сложна, а и няма по-сложно нещо от човешките взаимоотношения Cry Но, всяко зло - за добро
Утре сме налице за срещата
На всички със здравни неразположения - бързо оправяне Hug
Целувки

# 187
  • Русе
мами,гледате ли сега "ИСКРЕНО И ЛИЧНО" говорят за ВАКСИНИТЕ и има ли нужда от тях?
незнам дали не съм се припознала,но не  ели и нашата mari_anka tam? newsm78 Flutter

# 188
  • Пловдив
Честита месечинка на Сашко на Ави и Краси на pepta!
Ирини, много са ти идейни украсите! Hug
Ние от петък сме тръгнали на РД, по гости на бабите и дядовците и дълги разходки с нашия тати, които не беше на работа! Heart Eyes
Сега чак ми е криво, че е работен ден!
Имах страшно много задачи за вършене и до София щях да ходя днес, но гледачката ми ме изненада, че не е добре и няма да идва цяла седмица...... #2gunfire
Ужас, направо как ще се оправям незнам! newsm78

За цигарите - аз няма да коментирам, че съм пристрастна! Но на всички, които са ги отказали -  Peace Simple Smile!

И аз пуснах на Искрено и Лично - ох, чак да го хване страх човек!

# 189
  • Пловдив
Олелеле целия ми текст се движи!

Това май е Марианка! Hug

# 190
мами,гледате ли сега "ИСКРЕНО И ЛИЧНО" говорят за ВАКСИНИТЕ и има ли нужда от тях?
незнам дали не съм се припознала,но не  ели и нашата mari_anka tam? newsm78 Flutter
Това май наистина е Марианка,и не се е похвалила,че ще е там и да гледаме  Simple Smile

# 191
  • Sofia
Ami az gledam, ama kato ne znam kak izglejda Marianka newsm78

# 192
Точно го включих и почнаха рекламите. Съзрях едно лице, което прилича на Марианка, но съм сигурна, че тя щеше да се похвали, ако участва.

Марианка, бързо да разбулиш мистерията!  Grinning

# 193
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА на Александър на мама Ави , Красимир на мама pepta.  
Chochy браво за тена, много добре сте си прекарали.
Irinii много е сладък Спаси ,  дано оздравее по- бързо.
Mari_anka   как правиш диета, аз ако съм сама да, но като готвя за другите, няма как.
Ави, имам чувството, че като спрях да кърмя и корема ми се отпусна още повече.  smile3511
mama_meggie и Мишето се събуду само веднъж, но после в 6.00 се е събудил, аз не го усетих веднага и той се разсънил. Яде към 6.40 и спа до 7.00ч. Преди малко пак спа 20-на минути, изобщо днес...

Сега отивам да правя попарка.
 steli-ssd  много ми бяга текста  Laughing , бързо да оздравява гледачката .
 Лек ден на всички.

# 194
Аз съм да Grinning, но после ще разказвам. В роклята в черно и бяло съм за тези, които не ме познават. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт