Писани като Великденски яйца са СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ деца

• 14 063
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Привет моми4ета!
4естити месе4инки на Са6ето и Красимир, 4естит ни първи великден на беб4овците!
Ние изкарахме празниците по гостита, много разходки насам натам, парк4ета и градинки, ето тук:

За първи път лулахме Филип на лулките , много му хареса и не спира6е да се смее с глас, както и ние покрай него. Друсахме се и на кон4ето, като го държахме , разбира се...
Марианка - ти си на6ата ТВ звезда - гледахме те в Гор4иво, сега 6те си пусна Неттера да те гледам и в Искрено и ли4но , нали е по БТВ??...   bouquet

# 196
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАМА АВИ - САШКО И МАМА ПЕПТА - КРАСИ!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБКОВЦИТЕ!!!

Много целувки от нас!
Бебко сега спинка на вън. Май съм изпуснала Искрено  и Лично вече. Какво казаха в крайна сметка за ваксините? Освен задължителните към Здравната каса има ли нужда от допълнителни, които да не влизат към нея?

Някой има ли информация относно това дали кърмачките не трябва да се излагат продължително време на слънце, заради кърмата? Все ми се струва, че някъде съм го чела. Та сега нали идва слънце-плаж-море-бански и т.н. мисля, че трябва повечко да се пазим, а?

# 197
Момичета, благодаря за пожеланията за месечинката на Сашко!

Деси, не се бях замисляла по въпроса. Сигурно не трябва да прекаляваме, както и с всичко останало в живота и да проявим здрав разум. Нямам конкретна информация.

Ирини, как е Спаси днес?

МарияФ, какво прекрасно кътче!!! Явно люлките предизвикват фурор у бебоците. Ето как реагираха Неси и Сашко
http://www.vbox7.com/play:04990a73, а след люлките полегнаха-седнаха на тревицата да отморят ето така

# 198
Момичета, първо да ви се извиня на всички, че не ви казах за участието си в предаването. Направих го умишлено, защото се страхувах да не възникнат спорове тук в темичката ни от сорта на "За и против ваксините". Но вие веднага ме разконспирирахте. Laughing
Преди 2 г. с мъжа ми участвахме в предаването пак по тази тема, заради голямата ми дъщеря. Само, че тогава ние се "червяхме" на червеното диванче отпред. Laughing
И преди около 20 дни останах много изненадана, когато лично Жоро Игнатов ми се обади по телефона, за да ме покани като гост в предаването по темата "Опасни ли са ваксините?" Две мами бяха писали писмо и те стояха отпред на диванчето, много притеснени от информацията, която изтича за ваксините. Тези, които гледаха днес, знаят, няма да разказвам подробно. Та, аз, нали съм с пострадало детенце от ваксини, няма как да съм техен привърженик. Това, че съм против ваксините, не искам да се превръща в спор и караници. От това се страхувах. А така ми е хубаво и уютно тук и всички ви чувствам невероятно близки.  Hug
MariaF, и аз останах очарована от красивото местенце, което сте посетили. Чак си помечтах един ден и аз да отида... Ех, мечти!
И Веси обича да я люляме. Grinning
Ави, страхотна снимка на Неси и Сашко! Как добре си е полегнал твоят ерген и небрежно закача момата. Сигурно я "сваля", а? Laughing Ама и тя е една кипра и хубавица...
Аз пак отивам да уча, че вече сериозно взех да се притеснявам. Майка каза, че още ставам и включвам компютъра. hahaha Не е лъжа, де.

# 199
Пак съм аз Grinning, сигурно ви писна от мен, ама забравих да отговоря на sladur4e*2 за диетата. Ами справям се с много силна воля и да ти кажа доста килограмки посмъкнах. Искам още малко. Трудно е през първите дни. После стомаха се свива и някак сякаш ми се убива апетита. Сутрин хапвам един плод, на обяд задължително едно малко пакетче ядки (печено кашу, бадеми, лешници или орехи), после на кафето си изпивам една минерална водичка с кафе (понякога си позволявам сокче) и вечерям със салатка от марули. И така всеки ден. Но сега покрай празниците малко му отпуснах края, та днес отново започвам. Simple Smile

# 200
Здравейте момичета:)

Честито на празнуващите днес бебчета:)

Марианка, звезда си ни ти:) Аз късно разбрах и не гледах, но съм сигурна, че добре си се представила... а за ваксините оставам без коментар!

Ави.... страхотна снимка Simple Smile

Иринии, дано бързо се оправите... трябва повечко да го калявате Спаси значи  Hug

Деси, това за слънцето и кърменето не го бях чувала, но не мисля, че е проблем...

Сладурче, според мен диетата на Марианка е убииствена... Когато аз реша, че примерно дупето ми е натежало минавам на течна храна... една хубава топла пилешка супа идва страхотно  Peace

Ние и вчера си направихме хубава следобедна разходка до наше село Локорско, намира се в полите на Стара планина... беше супер... има едно страхотно кътче там, ето го:
http://www.bgphoto.net/photos/24160/o633118066623750000.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/24160/o633118067251718750.JPG
След това минахме през манастира Св.Мина останах удивена от дърветата там, повечето изглеждат ето така  Mr. Green
http://www.bgphoto.net/photos/24160/o633118067762500000.JPG
От кога се каня да снимам как пълзи Бобо... http://www.vbox7.com/play:480ad173 малко боксува, на килима е по-добър  Mr. Green

Залях ви със снимки и картинки и злизаме, че Бобо се събуди и тръгваме по задачки хубав ден от нас Simple Smile

# 201
Ето ни и нас след празнично   Heart Eyes 

Прегръдки за всички ви от нас!Така се освежихме ,че обмислям пак една забежка след месец.То не бяха разходки,кафенца,срещи  Hug
Момичета страхотни яйца сте направили  Peace
Ирини,защо така този Спаси .Да се оправя бързичко.И Арен ми подкашля от време на време  Rolling Eyes
Щастливка много ме впечатли този мъж Бобо.Да го нацелуваш.Опасен е.Браво на него.На Арен не му достига акъл как става тази работа с пълзенето.Веднага се редим на опашка за уроци от Бобката  Laughing
Ави,Мила - супер клипче много сте сладки
Марианка гледах с половин око предването,че не ми е от любимите,но те познах все пак по едно време  Wink От коя ваксина пострадахте и какви бяха последствията?
За диетките -никога не съм правила,но преди няколко месеца за 1 седмица приложих една протеинова и свалих 3 кг .колкото ми трябваха.
Мариаф супер местенце.На мен понякога ми липсва тамошният пейзаж.
Chochy   Hug  Heart Eyes за вас с Ян
Целувки и хубав да ви е денят.

# 202
Здравейте сладки!
Да е жив и здрав Сашко на Ави и всички празнуващ ибебоци днес!
Днес оставих колата си на едноседмичен ремонт и добре че таткото на съпруга ми ми осигури една... много съм зависима от автомобил първо защото имам много задачки и второ - няма как да разхождам Спаси, защото количката стои в колата /нямаме асансор, а аз вече нямам и гръбнак  Rolling Eyes/
Ави, момичета, благодаря ви за съчувствието. Много е неприятно наистина да си гледам човечето в несъвършена форма, но днес сме май по-добре. Като цяло той си има настроение и апетит, но е малко по-поспалив и нощем ставам н-брой пъти, заради запушено носле...
Щастливке, да го нагушиш малкия Сладур Бобко-пъргавелко. Боже направо е голямо моче вече! Спаси също вече попълзява по малко, но само на нерана повърхност - напр.диван, легло и т.н. на паркет може мног ода отлепя.
Марианка, изпуснала съм те днес... Confused Иначе аз самата съм жертва на ваксина. Разказвала съм и няма да отгечавам, но е факт, че стават фалове. Какво стана с доктората?
Алина, как са резултатите от изследванията?
МрияФ, каква красота само!!! Браво на Филип!  Heart Eyes Спаси ползва бънджито малко за люлка и се кефи много.
Сладурче, мерси за комплимента  Embarassed Ама как така корумът ти е увиснал след кат оси спряла кърменето  Shocked Дали не е от козунаците?  Simple Smile
Чочи, много комплицирана ситуация, наистина  Confused Част от мирогледа ми включва убеждението че Божият пръст всъщност е онова нещо, което посочва точния момент, в който двама души се срещат... Но коя е силата, която върши обратното?!  Thinking
Утре ще гледам да се класирам за 12.00!

# 203
  • София - Бургас
Здравейте! Hug

До снощи бяхме морски.Ходихме в Ахтопол за празниците, изкарахме си разкошно.Сполучихме и с разкошно време.То бяха разходки, пикници, чудо.....Прекрасно беше, мечта...Природата по това време е невероятна, поляните са красиви, раззеленили са се и са препълнени с маргаритки и подобни красиви цветенца.А вечер пеят жабки...Много е романтично.На фона на всичко това се бърка и мириса на морски въздух.Моренцето спи и сякаш вече се подготвя за първите почиващи, канеци се да топнат телцата си в солените му води...Ох, мога да пиша много.Така съм завладяна от градчето по това спокойно време на годината, че мога да ви разказвам денонощно.......

Целувки....    Heart Eyes                                     

# 204
Мислех да не ви отегчавам, ама хайде да се отчета и аз Simple Smile

Честита месечинка на Сашко, Ави ама голям красавец е адаша! Да ти е жив и здрав Simple Smile ТРЯБВА ДА ГИ СРЕЩНЕМ НАЙ-НАКРАЯ двамата, ние все не успяваме да се класираме за срещата, но тази седмица се надявам Simple Smile

Ние се върнахме от Банско вчера. Беше много  различен празник, защото за първи път на ски със бебе.... е, с нас беше и леля ми която го гледаше Simple Smile С две думи "беше супер"!!! Алекс ходи на банска кръчма, флиртува със сервитъорките Simple Smile и на ски пистата прави мини-спускания с количката Simple Smile
Бяхме на хотел за първи път с него и детето се държа блестящо като голямо момче !
Марианкавлязох в Нетера заради теб и намерих "Горчиво", за да те гледам, защото го бях изпуснала Simple Smile -МНОГО СТЕ СЛАДКИ И ЕСТЕСТВЕНИ ! Ще ми бъде много приятно да се видим на живо, струва ми се че си голям образ и много забавна Simple Smile На сватбата във Пловдив когато ходим ще ти се обадя, но къде  може да се видим - там ли?
Сладурче, стига бе - нямаш корем! Когато се срещнахме ми се видя много слабичка и елегантна!
Денис браво за диетката! Аз в момента се опитвам да го правя! Ти и без това си изглеждаш перфектно Simple Smile
Ирини, кога ще се видим най-после с тебе...Дано Спаси бързо да се справи с хремата. Вчера ми се стори, че го видях във парка със един възрастен мъж- дали е бил той...?
Калея ако знаеш как ме вдъхнови с това море и природа.... Simple Smile направо си като поет Simple Smile

Много ми се ходи на пикник. Ако някой иска през работната седмица да си организираме и да ходим , например на Витоша - предлагам транспорт Simple Smile с мини-ван и компания  Hug

# 205
teletabis2, включвам се да ти кажа, че изобщо не е проблем да се видим в Пловдив. Аз всъщност точно това имах предвид. Само като наближи времето, свиркай!
kaleia, и на мен много ми се ходи на морето по това време на годината. Спокойствоето е неповторимо дори в голям град като Бургас. Wink След защитата и ние ще отскочим.
dennis, големи сте сладури двамката с Арен! Изглеждаш перфектно! Peace
irinii, този мой докторат ми е болната тема. Майка е при мен и аз пак не успявам да си организирам добре времето за учене. А в четвъртък трябва да вървя до София за генерална репетиция. Еми, не съм готова още за това. Все пак до 21-ви имам още време, а те ме попритиснаха с тази репетиция. Thinking
Chochi, наистина неприятна ситуация... Съжалявам. Имали са дълга връзка и ще е много болезнено, но те най-добре знаят какво правят. Въпреки всичко, той си остава твоето братче, а тя-най-добрата ти приятелка.

# 206
  • София
Честита месечинка, Саше   Gift Утре ще ти намачкам бузките послучая Simple Smile
Марианка, и аз те гледах, но не цялото предаване, защото бяхме на консултация. Резултатите +450 =7.800 и + 1 см=70 Аз очаквах да е качил по-малко. Радвам се за всички, които са си изкарали весело празника и благородно завиждам на тези, които са били извън София Simple Smile
До утре Simple Smile

# 207
  Доника и ние миналия месец бяхме качили само 300 гр , но пък всички ме успокояваха, че вече се движат повече мишоците и е нормално по- полека да я карат
 Момичта, надявам се няма да се разсърдите, но аз днес поканих едно мамче , което не е от "нашите" да дойде с нас на срещичката, нейната щерка е почти 6 м , но затова пък е много сладка, сигурна съм, че  ще ви хареса, а пък ако и на нея и допадне може да я приобщим, въпреки ,че не са СЕПТЕМВРИЙЧЕТА.......
 Щастливка , да ти кажа скри ми шапката твоя Бобко, много е пъргав , направо пример за всички форумчета, записваме се на курсове при вас и ние имаме мераци ама са ни само те, в действие все още не сме застъпили....  Утре ще разкажеш как го правите..
 Днес много умствен труз положих, отдавна не ми се беше случвало  Joy Sick и съм уморена, та до утре мами и бебета. Спете добре!
 А и още нещо, чух , че и Ирини ще се опита дойде утре, много ще се радвам да се запознаем, чувала съм много и все хубави неща за теб...
 Лека нощ!

# 208
Здравейте форумки
Слушайки Биг Брадър реших да напиша 2-3 реда
Великден мина с традиционен агнешки обяд,козунаци,яйца,посещение при роднини..
Времето е великолепно и взехме да изваждаме по-леките дрехи.
Одеве дадох на бебока каша от елда с плодове,но изяде половината и повърна мощно ooooh!.Наистина мн гнусно изглежда тази каша,ще се замисля дали пак ще му я предложа...
Като стана дума за срещи-Валентин,скоро не сме се виждали   Laughing.Айде тия дни да посетим Хемингуей да похапнем добре Sunglasses

Наскоро купихме на бебока една сгъваема кошарка за игра,че ми омръзна да се въргаля по пода-все излиза на паркета,а немога да застеля целия килим с юргани.И си стои мъничето вътре и си играе,като му изсипя коша с играчки отгоре Laughing

Хайде лека нощ  bouquet

# 209
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА на       Ники на мама dvv          Мария на мама диман       Лидия на мама Аетера.

MariaF, голяма красота .Както се вижда от снимките на Щастливка, и при нас е красиво, но да беше малко по- поддържано и чисто. То, последното и от нас зависи, но ... не смея да коментирам, че е една дълга тема.
 Mari_anka гледах само края на предаването, за ваксините не знам, ама ти изглеждаш страхотно. Диетата ти както каза Щастливка е убийствена.
 Деси,  за слънцето и кърменето не съм се интересувала, аз предния път родих септември и на 1 юни приключих.
 Dennis, браво, за 1 седмица 3кг.!!!
 Irinii, и ние нямаме асансьор, но "само" от 20 дни. По този повод си купих нова количка - "Чиполино Спортива", много е лека и маневрена. Днес се видях с Либра и тя има абсолютно същата, DVV трябва да смени тапетите на нейната, и децата ще са като близначета.
 Vesana, тортата с бишкоти твое производство ли е, много вкусна изглежда.
 Teletabis2, браво за Банско. Мерси за комплимента, но ако си спомняш бях с блуза, която скрива коремчето. Иначе не се оплаквам. Е, друго щеше да е  с някой друг сантиметър на височина...
 Irinii,  всъщност спрях да кърмя и отидохме на почивка, може там да съм се поотпуснала на  дългите вечери с приятели,  но има и нещо друго след 2 секцио, няма как да не се отпусне. Някъде четох, че докато кърмим, организма работи по натоварено, за да произвежда кърма, изразходват се повече калории и не се напълнява през това време (нещо такова, не си спомням точно).
 Vessselka, сгъваема кошарка имаме от 5 години и съм много доволна. Ползва се в къщи за игра и си я носим, когато отиваме някъде с преспиване.
 За Мишето искам да споделя, че ако не му дам играчка в ръцете е направо невъзможно да му сложа памперса, сложа ли го по гръб моментално се обръща по корем, също обича да застава на длани и стъпалца и да се клати напред -назад.
 Сега мога спокойно да си легна и не се чувствайте задължени да ми отговаряте..                                                                            Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт