VIP Brother 2 - 5

• 43 260
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Варна
айдеее, отиде й имиджа на Петя, каза, че обича да чисти тоалетни

# 1 036
Гледам ,че всички критикувате поведението на Венета в отговор на репликата на Петя ,а никой не коментира Петя.Ако някой любезно ме уведоми ,че смята да ме оскубе,бих реагирала като Венета - със сериозна заплаха.В този смисъл реакцията на Венета  не ми сеструва тОлКоВа вЪзмУтИтЕлНа.

На мен някоя ако ми скочи с думите "ще те оскубя" нищо няма да й кажа, просто ще я накажа с безразличие, някак си не се виждам да се занимавам с такива

Има хора, на които това няма как да се случи. Венета ,обаче,стърчи . За това и разни хора й налитат и ще продължат,а това налага  да се брани.

# 1 037
Само на мен ли не ми допада сестрата на Петя? Не демонстрира много умствен багаж, поне според богатия си речник newsm78

# 1 038
  • Варна
Гледам ,че всички критикувате поведението на Венета в отговор на репликата на Петя ,а никой не коментира Петя.Ако някой любезно ме уведоми ,че смята да ме оскубе,бих реагирала като Венета - със сериозна заплаха.В този смисъл реакцията на Венета  не ми сеструва тОлКоВа вЪзмУтИтЕлНа.

На мен някоя ако ми скочи с думите "ще те оскубя" нищо няма да й кажа, просто ще я накажа с безразличие, някак си не се виждам да се занимавам с такива

Има хора на които това няма как да се случи. Венета ,обаче,стърчи . За това и разни хора й налитат и ще продължат,а това налага  да се брани.
да, защото е първична и първо говори, а после мисли,

# 1 039
  • sofia
Ма Петето се шегувала, беее....то и аз не обичам да мия чинии, ама като се налага

# 1 040
  • София
Ма Петето се шегувала, беее....то и аз не обичам да мия чинии, ама като се налага

Петето да почва  clean  clean  1dishes чи иначе е вън

# 1 041
ще изгонят Петя  newsm50
дано те си вярват за вота, щото аз не им вярвам  Naughty

# 1 042
Някой помни ли, колко номинации удържа Здравко навремето? 4-5 ли бяха  newsm78

# 1 043
Някой помни ли, колко номинации удържа Здравко навремето? 4-5 ли бяха  newsm78
май 7 - беше номиниран почти всяка седмица  newsm78

# 1 044
  • Варна
Някой помни ли, колко номинации удържа Здравко навремето? 4-5 ли бяха  newsm78
май пет

# 1 045
  • някъде там
Нито Петя,нито сестра и са ми симпатични,т.е. Петя вън......... Peace

# 1 046
ако Мравко не беше се "ОСВОБОДИЛ" в съпружеското ложе, нямаше да бъде така низвергнат Joyама пуста физиология..въпрос на чревен пасаж и ферментация,..може пък и перисталтиката да му е патологично яка Sick..че и ДОСТА звучно се уригна..и  Mr. Green Stopто без да го потупат по гръбчето.. Joy Joy

# 1 047
точно при влизане в къщата Петя ми беше симпатична, честно казано, защото си я спомням от едно време с Гууд Тайм\песньовката\ Outta Joint

# 1 048
Ей, Петя ще изкарат! Аман от този Здравко и сие!
Драматичен обрат, бла-бла-бла...

# 1 049
  • Варна
еееее, много нагласено бе

Общи условия

Активация на акаунт