VIP Brother 2 - 5

• 43 098
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 105
За Калин е вярно, но само с мълчание няма да стане - Доки опита Peace

# 106
  • Стара Загора
....Ще замолА някой, ако може, да ми хвърли изпълнението на Азис " Не казвай, любе, лека нощ ". Не можах да го намеря.

Има ли го някъде наистина? И аз го искам.  Praynig
Слушах го веднъж по тв, ами честно - настръхнах.

Какво става тази сутрин, или народа още спи?

# 107
"Не казвай любе..." на Азис го има в темата "Фен клуб на Азис" Peace

# 108
# 109
  • Някъде на път....
Яяяя, има вече тука ранобудни......

# 110
# 111
Здравко май не взе отсърце и любов Христина newsm78 Има нещо гнило във Василеви....
На мен ми направи впечатление Здравко в деня на сватбата. Беше седнал на стола сам, махнал си халката, въртеше я и гледаше, докато вървеше някаква песен. Като че ли се чудеше дали не направи грешка.

# 112
  • Стара Загора

Там е в изпълнение на Анелия

# 113
  • София
Извън последната тема..видяхте ли в регистрацията на Азис в sladur.com, отдолу е посочил приятели с регистрация в същия сайт- ми те един куп от виповете са там, барабар с Калин, който уж не демонстрира да му е първа дружка...Много ми е странно за ккаво им е да се регистрират по тези сайтове, нали си имат фенклубове онлайн и пр, по страниците, зорлем още популярност ли си търсят?? Или пък , ако може да "забършат" някоя и друга почитател/почитателка онлайн за други цели Joy

# 114

Там е в изпълнение на Анелия
Да,права си..сега видях EmbarassedАз не я дръпнах от там,защото я имам на диск и не съм разбрала! Confused

# 115
Добро утро, момичета! Coffee
Зарибихте ме... Grinning

# 116
На мен ми направи впечатление Здравко в деня на сватбата. Беше седнал на стола сам, махнал си халката, въртеше я и гледаше, докато вървеше някаква песен. Като че ли се чудеше дали не направи грешка.
Грешка не - грешка, късно е чадо за мислене. Вчера даваха как Ицето го заплашва, че той ако си мислел така само да си гледа кефа... и ако си мисли какво - ще се разведат ли - че те няма и седмица от как се ожениха - рано е за заплахи, май newsm78

# 117
Маги Ж. към Азис: Аз й казах на Катето, каквото и да стане от сега нататък, работа в чистотата ще си намерим!  hahaha

# 118
На мен външността на Маги много ми харесва. Просто си падам по по-нетрадиционната красота - както за мъже, така и за жени.
Забелязала съм, че жени с външността на Маги или ги харесват много или въобще не ги харесват; няма средно положение.
и на мен Маги много ми харесва
на фона на безличните изрусени Деси , Петя и Минетка ,Маги единствена изпъква с атрактивност,женственост и екзотичност
просто има излъчване ,може да не са и правилни всички черти ,но точно това е интересното
а изрусилите се са толкова обезличени,че ми е трудно да ги различам по физиономии(например между лицето на Десислава и това на останалите поп-фолк звезди аз разлика не виждам)

# 119
  • Варна
Маги, Катето, Азис и Тишо пият кафе и си говорят на тема ритуали при деца и майки родени на една и съща дата, за това как са се повредили дъските в двора от дъжда и прочие...събуждат се хората.
А бе Азис да не е номиниран- много тъжно гледа  newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт