VIP Brother 2 - 5

• 43 313
  • 1 434
  •   1
Отговори
# 915
хахаха гравитационно обременено куче Simple Smile Ще ме скъсате от смях Simple Smile Много точно определение за Светлана обаче Simple Smile
Калин като мълчи, най ми харесва Simple Smile
Като цяло ме забавлява хиленето му, но не ми се връзва със секси-мачо излъчването Simple Smile

# 916
  • в ябълковата градина
На мен Свтлана в лице повече ми прилича на булдог, отколкото на шарпей.  newsm78

# 917
  • Шотландия
еееей, тая Светлана хич не се е променила бе, същата си е  Wink
Тилиева, направо ме разби!  Joy

# 918
От кухнята:
Деси е запретнала една престилка и заедно с Маги се хванаха да пекат сладкиш - кекс или пандишпан, не видях. Роси в знак на добра воля отвори фурната и надупчи кекса преди да се е изпекал, за да не "изтече" - много бил бухнал. Деси е притеснена дали не са провалили рецептата й Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 16:29 от Анонимен

# 919
Ужас!
Ми то РоситУ от де да знае.  Joy
М/у другото сега се сетих като заговорихме за екс брадъри. В мафията на " Един срещу всички " ми се стори, че са Петко и Вего.

# 920
  • София
Ужас!
Ми то РоситУ от де да знае.  Joy
М/у другото сега се сетих като заговорихме за екс брадъри. В мафията на " Един срещу всички " ми се стори, че са Петко и Вего.

Да за Петко съм сигурна видях го няколко пъти между мафията, Вего не съм явно съм пропуснала 

# 921
  • София
Петко и аз го видях
избраха го за жокер снощи

# 922
  • София
А на Маги това руно на главата нейно ли си е? Grinning

# 923
  • Някъде на път....
А на Маги това руно на главата нейно ли си е? Grinning

hahaha hahaha hahaha

# 924
Не е. Така казаха момичетата в предишна тема.

# 925
опаааа, предложили са на азис да участва в пълна промяна.
той каза ' толкова ли съм зле"))

# 926
Втори епизод на Вип Мюзик Айдол Peace На ред е Васко Найденов - Адаптация  Simple Smile

# 927
  • София
Пяха и Лили Иванова и братя Аргирови,обаче текстовете много им бягат.
Когато се обадили на Азис за пълна промяна той казал:"Сигурно съм много грозна."
Сега обяснява за някакъв филм с Жан Клод Ван дам в който участва Азис - играел собственик на клуб и сводник.

# 928
колкото пъти вляза  да слушам/гледам тия все ядат  Shocked

# 929
Смехчо и Мравко са си приготвили багажа, Ицето глади, а василка я гримират.... Затишие пред буря....

Общи условия

Активация на акаунт