На море в Турция - тема 87

• 56 643
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • В.Търново
Ако ви кажа последната вечер какво видяхме в Роял гардън Бийч. Някаква група българи пристигнали, в хотела нямаше почиващи такива по принцип и тия не незнам как се появиха, в бара до басейна вечерта като събраха 2 или 3 маси, не смеех много да гледам, че умрях от срам, надули някаква преносима тонколона със сръбска музика, взели питиета, говореха на висок тон, хората се обръщаха да ги гледат и едната жена хукнада си гони малкото дете, една с къса рокличка, циците й почти навън, напомпани устни, мигли, перхидролена коса, абе ужас..... Страшна селска гледка отвсякъде, все едно се бяха събрали в селската кръчма.

# 106
В Делфините махат кърпите от шезлонгите към 8:30 ч или някакъв такъв час, ако няма хора, а само кърпи. До тук в Империал и двете години не сме имали проблеми да си намерим 2 или 3 шезлонга един до друг нито на плажа, нито на басейните, а не е като хотелът да не е бил пълен, а и ние ходим около 10 часа сутрин и след 16 ч следобед

# 107
Въпреки, че съм имала и до сега си имам приятелства с българи по почивки в Турция, в голям процент от случаите се червя, заради тях. Както казахте, дърпат маси, на плажа са като господари-само тях да слушаме, вечни оплаквания за дребни неща с оправданието "плащаме си". Е, все пак, последните години май е по- добре. И друго наблюдавам. Естествено е някак, но дразни откритото толериране на турски клиенти. Имам два пресни примера от миналата година в Ла Бланш. Единият е от ресторанта. Не достигаха в определен момент детски столчета за всички. Персоналът даде 2 столчета за детето на турско семейство, а английско семейство, доста възпитани и обрани, храниха детенцето си в скута. Видяха ситуацията и я изкомемтираха само помежду си, без да правят проблем. След това, се хранеха само в детския кът, на малки масички и столчета. И пак от там. Вечерта чакам на бара за чаша вино. Пред мен са турско семейство, зад мен опашка. Чаках около 10 минути, за да се наговорят барман и клиенти пред мен по приятелски и то съвсем демонстративно игнорирайки останалите туристи. Когато, все пак, дойде ред на питиета им, барманът извади бутилка от най-скъпото уиски иззад бара, наля им и я прибра обратно. За другите гости на хотела имаше масовото предлагано уиски (също, не лошо и внос, но не най-доброто).

# 108
Да споделя, че вече започнаха да се появяват оферти в агенциите за догодина. До сега нямам спомен толкова рано да са излизали. Цените за някой хотели изглеждат завишени. Някой от вас вече да има наблюдение и сравнение спрямо тази година?

# 109
  • Sofia
Имам резервация от 20.09 до 27.09 в Кушадасъ , може ли някой бил по това време там да сподели горе долу как е от почиващи навалица българска? Все си мисля да е една идея по спокойно имайки предвид, че не само нашите деца са вече на училище, а и по другите Европейски градове 🤔
Нека някой сподели мнение дори не точно от от там, благодаря предварително 😉

# 110
Имам резервация от 20.09 до 27.09 в Кушадасъ , може ли някой бил по това време там да сподели горе долу как е от почиващи навалица българска? Все си мисля да е една идея по спокойно имайки предвид, че не само нашите деца са вече на училище, а и по другите Европейски градове 🤔
Нека някой сподели мнение дори не точно от от там, благодаря предварително 😉
Има много българи през септември в Кушадасъ. Какво като са училищни дни, не се надявайте на това. 😄

# 111
Моля за съдействие (да ми се обясни😁) хора живеещи или пътуващи от Пловдив. Ненадейно се очерта да пътувам с Ориент 99 от Пловдив до Анталия, бих искала да попитам (може и на лично да не спамим тук) от къде тръгват обичайно автобусите , и къде мога да си оставя колата на сигурно място за около 10 дни, имам предвид платен паркинг някъде в близост до мястото на тръгване. Благодаря😀

# 112
  • Пловдив
Моля за съдействие (да ми се обясни😁) хора живеещи или пътуващи от Пловдив. Ненадейно се очерта да пътувам с Ориент 99 от Пловдив до Анталия, бих искала да попитам (може и на лично да не спамим тук) от къде тръгват обичайно автобусите , и къде мога да си оставя колата на сигурно място за около 10 дни, имам предвид платен паркинг някъде в близост до мястото на тръгване. Благодаря😀
Мисля, че всички автобуси тръгват от едно и също място. От автогара север на Филипово тръгват автобусите. Ние си оставаме колата на булеварда, където намерим място и е разрешено. Преди автобусите тръгваха от Санкт Петербург OMV ,а сега са от автогара север. Ние пътуваме с друга фирма ,но мисля ,че  всички тръгват от едно и също място.

# 113
Няколко дни преди отпътуването, от Ориент ще Ви информират за точното място и час на тръгване.

# 114
Няколко дни преди отпътуването, от Ориент ще Ви информират за точното място и час на тръгване.
Това е повече от сигурно😀 само ,че обикновенно е два дни предварително и нямам много време за действие. Аз обичам да имам няколко варианта.

# 115
  • София

https://www.google.com/maps/place/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%BA-%D1%8 … .05h,85.36t/data=!3m7!1e1!3m5!1sLsYs7u55AMz7HF8s9ntAzg!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D4.640394037709825%26panoid%3DLsYs7u55AMz7HF8s9ntAzg%26yaw%3D109.0463896154035!7i16384!8i8192!4m20!1m10!3m9!1s0x14acd1eb72755d0d:0x997d25b056d68840!2z0J_QsNGA0Lot0YXQvtGC0LXQuyDigJ7QodCw0L3QutGCINCf0LXRgtC10YDQsdGD0YDQs-KAnA!5m2!4m1!1i2!8m2!3d42.1582377!4d24.7361417!16s%2Fg%2F11fj7ht4cc!3m8!1s0x14acd1eb72755d0d:0x997d25b056d68840!5m2!4m1!1i2!8m2!3d42.1582377!4d24.7361417!16s%2Fg%2F11fj7ht4cc?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDgxMC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D

Епа дрънни им една жица, най-точно ще ти кажат. Те тука се редят/яха всички като свински черва, ТУРС, ВЕРСО, АЛБЕНА мисля и ЕМЕРАЛД, не съм чул за Филипово. Поне Турс лани тука акостира. Тая година е възможно да има промяна.
Нещо не отваря точната локация, както каза jb66  от Санкт Петербург преди ОМВ

# 116
  • Пловдив
Предни години винаги автобусите тръгваха и пристигаха пред хотел Санкт Петербург (Ленинград)но може да има тази някаква промяна.Макар ,че скоро видях шефката на Белпредо да изпраща автобуса от там.Иначе за паркирането е сложно като във всички градове.По добре да потърсите в някои улички наоколо и да се молите да не ви одраскат колата.Иначе за платен питайте за паркинга пред хотела.

# 117
Здравейте!
Може ли мнения за RIOLAVITAS RESORT & SPA - Сиде ?

# 118
Здравейте, момичета!
Пиша ви с молба за съвет- имам желание тази нова година да я посрещна в Турция. Спряла съм се на два -три хотела, два от тях в Сиде-Tiu Magic Jacaranda  и Seaden Quality Resort&spa,  а третия е Susesi luxury resort. Та питането ми е, кой от тези трите да избера- като изискване е базата и храната  да са хубави, да има отопляеми басейни,  както и дали мога да разчитам на агенциите Караджъ турс и
Турс клуб?  И има ли значение коя ще избера? Никога не съм пътувала с тях. Ако имате предложения за други хотели и агенции, бих разгледала и тях.

# 119
  • Пловдив
Караджа турс нямат собствени програми.Турс клуб имат с автобус.За Нова година обикновено програмите са със самолет.За това гледай Онекс,Емералд и Тез Тур.Погледни Адалия Елит-Лара .Мои познати са резервирали за Нова година за там и казаха ,че в цената влизала и новогодишната вечеря а в други хотели като Делфините само за вечеря искали 150 евро на човек.Хотела е хубав .Почивала съм там .

Общи условия

Активация на акаунт