На море в Турция - тема 87

• 57 280
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Beyond the Frontiers
99% от клиентите ми комуникират с мен във Вайбър. Бързо и лесно разменяме информация, решаваме казуси и т.н. Не се изискват големи технически познания от клиента. Като цяло е и по-сигурен метод за комуникация (от гледна точка на криптиране на данните) - поне така знам като лаик.
Потвърждение, договори, документи се разменят на имейл за да е официално, да се запазва без опция за промяна и манипулация от някоя от страните.

Дали една фирма е реална или не се проверява на сайта на министерството за туризъм.

# 661
Здравейте!
Колебая се за 2026 г., между
Barut Hemera и Arum Barut collection  в Сиде.
Ще съм благодарна за мнения!

# 662
Не съм почивала в хотелите, но визуално Хемера ми харесва повече. По-зелен е, по-широка плажна ивица, а и самия подход в морето е по-полегат (съгласно мнения по форумите). И двата хотела се водят от "по-скучните". Казвам го, ако очаквате по-интензивна анимация, но са с реноме за доста добро обслужване.
Четох, че спалните им са 1 идея по-тесни от нормалните за Турция курорти.
Ако сте с деца обаче и търсите да има повечко неща за тях, тук заниманията са по-обрани.
Здравейте!

# 663
Аз съм била в "Хемера" преди много години, така че мнението ми може да не е много актуално към днешна дата. Спокоен хотел, май не беше много голям, хубава градина. Тогава всичко беше точно - хигиена, храна, вносно хубаво уиски, любезен персонал. Май наистина стаите са 1 идея по-малки, но за едно спане ми беше комфортно. Плажът също е добър, но мисля, че в началото на влизане имаше някакви подводни скали, по-скоро като плочи /базалт?/, по широки и плоски. Дали навсякъде по протежение на плажа ги има в морето, не знам. Хотелът е на 1 или 2 спирки  с долмуш до античния град /май имаше и крайбрежна алея за пеша/. Вижте в Трипадвайзъра мнения и за 2-рия хотел, за мен веригата "Барут" е с добро име.

# 664
Какво ви е мнението за този хотел
XORIA DELUXE HOTEL 5*, Алания, Анталия?
В този район началото на юни каква е температурата на водата, става ли за къпане?

# 665
  • София
Какво ви е мнението за този хотел
XORIA DELUXE HOTEL 5*, Алания, Анталия?
В този район началото на юни каква е температурата на водата, става ли за къпане?

с 4.1 е в Трипа с променливи по-скоро негативни коментари, 4 страници прелистих само за секунди, не съм чел.

# 666
  • Някъде в Европа...

10 г само в този период ходя..Темп на въздуха над 30 гр, нерядко достига и 37-38-39-40 гр.Водата е идеална за къпане...Само злощастната 2023 г темп на въздуха беше 20 гр, студено море...

# 667
Алания, Анталия?
Температури на водата в Алания за месец ЮНИ : https://seatemperature.info/june/alanya-water-temperature.html

# 668
Може ли мнение за Примасол Хане фемили и Калимера Гардън хане-Сиде.С малък бюджет сме и основно ни интересува да има големи пързалки и плажа да не е много далече.Благодаря!

# 669
Здравейте!

Ние за последно бяхме в Хемера през 2023 г. Иначе сме било също през 2018 г. и 2019 г. Чудесно беше, но ние не сме от взискателните. Интересува ме да е чисто, да не се бием за шезлонги на плажа и да има нещо за гледане в близост, че не сме от хората, които седят цяла седмица по цял ден на плажа. Храната също много ми харесва, на сина ми не толкова, но той е особен в това отношение.

За съжаление цените, на които го предлага белгийското ТУИ във ваканционните периоди, достигнаха някакви висоти и определено бих се върнала в хотела малко преко сили (заради цената , не заради друго). Обмисляхме го за тази година пак, но синът ми предпочете да отидем другаде и не съм настоявала - 5000 евро за възрастен и дете на 13 години със самолетните билети и трансфера ми се виждат много. Щях да ги дам, ако синът беше казал, че иска.

За догодина пак ще мисля, като дойде. Иначе ние ходим последната седмица на октомври.

# 670
Може ли мнение за Примасол Хане фемили и Калимера Гардън хане-Сиде.С малък бюджет сме и основно ни интересува да има големи пързалки и плажа да не е много далече.Благодаря!
Аз съм ходила в Хане фемили в Сиде, но беше преди 6 години. Летяхме с Онекс, мисля, че и сега само те го предлагат. Останахме много доволни. Чистота, храна, анимация, като за 4 звезди беше супер. Местоположението на хотела е много добро. Не е посред нищото. Голям базар пред хотела. Спирката на маршрутките е пред вратата на хотела. Ако са запазили нивото пак бихме го посетили. Около 90% от хората бяха немци.

# 671
Аз съм ходила в Хане фемили в Сиде, но беше преди 6 години. Летяхме с Онекс, мисля, че и сега само те го предлагат. Останахме много доволни. Чистота, храна, анимация, като за 4 звезди беше супер. Местоположението на хотела е много добро. Не е посред нищото. Голям базар пред хотела. Спирката на маршрутките е пред вратата на хотела. Ако са запазили нивото пак бихме го посетили. Около 90% от хората бяха немци.
Плажа на какво разстояние е, как е влизането в морете/да няма камъни/  и пързалките от по-големите ли са според Вас.

# 672
Здравейте!

Много благодаря да отговора!.

# 673
Някои да има, които е почивал това лято в Акуазис Дидим (Aquasis Deluxe Resort & SPA). Искам някой със скорошни отзиви и най вече ме интересува вятъра. На няколко места прочетох че е ветровито. С две деца сме и никак не ми се иска да ни брули вятър през цялото време. Вярно море е и вятър има, но да е нормално. Мислим да сме там края на юни 15-20ти.

# 674
Някои да има, които е почивал това лято в Акуазис Дидим (Aquasis Deluxe Resort & SPA). Искам някой със скорошни отзиви и най вече ме интересува вятъра. На няколко места прочетох че е ветровито. С две деца сме и никак не ми се иска да ни брули вятър през цялото време. Вярно море е и вятър има, но да е нормално. Мислим да сме там края на юни 15-20ти.
Приятели почиваха две години подред в този хотел. Много ветровито било като цяло в Дидим, но в този хотел още повече🙂 И чадъри, хавлии, чаши( картонени) са летели.

Общи условия

Активация на акаунт