На море в Турция - тема 87

• 56 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, за района на Фетие коя агенция бихте препоръчали? Интересува ме самото градче, плажовете около него и по възможност включени екскурзии до Олудениз, античните останки на Ликия, Долината на пеперудите с водопадите.

# 121
Здравейте, малко OFF от мен.... Някой дали скоро е проверявал в Трип  хотел? От вчера сортирането на мнения и снимки е само "препоръчано", а аз искам да сортирам по последно добавени. Не ми се четат мнения от 2015 година....

# 122
  • Варна
имам желание тази нова година да я посрещна в Турция. Спряла съм се на два -три хотела.

Няколко пъти сме го коментирали по напред в темите. За някой хора си е просто почивка за оползотворяване на почивните дни и самото посрещане на нова година не е важно и тогава се грижите качеството на хотела и фирмата рискувайки ако сте малка групичка българи да сте в общия кюп и да отбележите ЧНГ по местните обичаи , храна , музика и т.н. твърде различни от нашите . Засичали сме се в автобуса с нашенци от друг хотел прикрепени към турска група и едва дочакали полунощ докато при нас купона е бил до сутринта.

''Нещо против Русия ли имате?''
не знам за Русия като територия и географски красоти ама за руснаците и рускоговорящите със сигурност защото са най проблемните като нации . Ни че не са ни дразнили пияни англичани , немци и т.н. Общо взето най проблемни са рускоговорящите  и разбира се румънци и нашего брата Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 10:33 от peterky2002

# 123
Здравейте, малко OFF от мен.... Някой дали скоро е проверявал в Трип  хотел? От вчера сортирането на мнения и снимки е само "препоръчано", а аз искам да сортирам по последно добавени. Не ми се четат мнения от 2015 година....
Аз задължително проверявам за отзиви в Trip Advisor. И днес, с филтрите, мога да виждам отзиви за хотел, например, за последните три месеца, които ме интересуват.
Отивам на мястото/хотела, настискам all reviews, после избирам филтър и накрая посочвам периода, за който се интересувам.

# 124
Да си призная грабнаха ме красотите, видяни в първия сезон на "Ергенът". Stuck Out Tongue Там даже на кални бани ходеха. А каньона и водопадите са направо едни от най-красивите места, които съм виждала на телевизия. Ние българите имаме късмет да сме сравнително близо до тях.

Има екскурзии "по стъпките на турските сериали", уви няма "По стъпките на шоуто Ергенът", иначе веднага се записвам! Много романтично изглежда цялата зона около Фетие и Олудениз. Като видях температурите мислим да ходим към края на септември или октомври, когато е по-хладно.

Здравейте, за района на Фетие коя агенция бихте препоръчали? Интересува ме самото градче, плажовете около него и по възможност включени екскурзии до Олудениз, античните останки на Ликия, Долината на пеперудите с водопадите.

# 125
Да си призная грабнаха ме красотите, видяни в първия сезон на "Ергенът". Stuck Out Tongue Там даже на кални бани ходеха. А каньона и водопадите са направо едни от най-красивите места, които съм виждала на телевизия. Ние българите имаме късмет да сме сравнително близо до тях.

Има екскурзии "по стъпките на турските сериали", уви няма "По стъпките на шоуто Ергенът", иначе веднага се записвам! Много романтично изглежда цялата зона около Фетие и Олудениз. Като видях температурите мислим да ходим към края на септември или октомври, когато е по-хладно.

Пишете в темата за "Ергенът". Там се знае всичко като локации, че и вилите на участниците. Няма скрито-покрито. Smiley

# 126
  • Пловдив

И аз се вдъхновил от Ергена ,резултата е резервация на Синята лагуна 20.09 Нямам търпение вече, ще пиша като се върна!
Без агенция ще ходим, с кола и една нощувка на Ефес.

# 127
Привет!
Ще ударите ли едно рамо за чуждестранни агенции за резервации? Имах цял списък, кобто си бях вадила, споделени тук.. обаче не мога да го намеря. Изключвам Destinia, ТravelRepublic, румънската Directbooking и Stayforlong.
Казуса е следния- имаме резервации от месеци през Stayforlong
Всичко е точно с тях, проверих и в хотела - потвърдиха.
Обаче приятеля на майка ми няма да може да се включи и сега в двойната стая остава един човек. Писах на агенцията преди 10 дни, могат ли да направят корекция за да не плаща за двама, но още нямам отговор.
Проверих за оферта от хотела, но предлагат останали само джуниър сюити за доста повече пари, та явно ще трябва да си изчакам StayforLong, ако направят нещо... 🙄
Междувременно ми сд иска да разровя и другите платформи за нещо изостанало..
Хотела е Bellis Deluxe

# 128
Вие сте платили за двойна стая, така че няма как да стане. Единичните стаи са сигурно на същата цена или по-скъпи.

# 129
  • Beyond the Frontiers
Ами за вас е корекция, за хотела анулация...Плащате си глоба, ако има такава. Резервацията се преизчислява по цените в момента за единична стая. Всичко това, ако хотелът се съгласи обаче.

# 130
Благодаря ви момичета, затова търся варианти. 😊
Няма глоба, просто ще отпадне резервацията ако не се навият да коригират, не мога да не пробвам 😊
Миналата година единичната беше около 500-600лв отгоре. Ако сме платили за двойна по 1800лв на човек, примерно.. единичната беше 2400лв., но не и 3600лв. Това в Титаник, Лара
Но в крайна сметка - различни хотели, различна политика.
Ако се съгласят- чудесно, ако не - здраве! 😊

# 131
Здравейте!
Може ли мнения за RIOLAVITAS RESORT & SPA - Сиде ?

Ние сме почивали в Аквасис , който се намира в Дидим и бяхме много доволни и впечатлени от храна, персонал, стаи, обстановка, забавления. Разнообразие.

Не знаем тук дали ще е на същото ниво, притесни ме факта, че прочетох лоши отзиви.
Видях, че има едно 30 минутно видео в Ютуб за цялостен поглед и обход на хотела в Сиде. Изглежда прилично и обещаващо. Минус е, че плажа е доста далеч от хотела, но нищо. Видях, че пясъка е от камъни и ще се наложи да купувам аква обувки , преди да заминем.
Притеснява ме и реката, че там ще е пълно с комари.
Видях, че няма да е усамотено и спокойно, а са нагъчкани хотелите един до друг, но ще го преглътнем, какво да се прави.

# 132
Здравейте,

Връщаме се от почивка в Delphin Palace, Lara, Анталия. Възхитени сме за пореден път от веригата на Делфин хотелите! Хотелът е реновиран тази година и стаите са с интериор от последните модни тенденции. Двойната стая е достатъчна за двама с дете. Има възможност и за двама възрастни с две деца. Леглата са много удобни, спахме страхотно.
Храната беше изключително вкусна и разнообразна. Миналата година в Делфин Botanic Platinum, обаче, беше една идеа по-вкусна.
Бяхме редовни клиенти на сладкарницата, където имаше много вкусни сандвичи и невероятна торта!
Извън ресторанта имаше всевъзможни варианти за храна - правеха се пици по желание, пилешки крилца, дюнери, гюзлемета, палачинки и т.н., и т.н.
Басейни навсякъде и с различни дълбочини. Имаше три аква парка и съответно много варианти за пързаляне на деца и възрастни. Единият аквапарк е в самия Делфин Палас, а другите два - в Делфин Империал, но отворени за гостите от Делфин Палас.
Брегът е пясъчен, има достатъчно шезлонги. На брега имаше служители с количка, които предлагаха студени напитки и сладолед.
Анимацията беше приятна. Вечерните програми бяха доста по-интересни от тези миналата година в Ботаник Платинум.
Всякакъв алкохол и коктейли.
Най-важното и различно нещо беше, че в този хотел имаше доста големи тийнейджъри и голямата ми дъщеря си намери прекрасна компания и й беше много забавно!
Супер сме благодарни за прекрасния хотел, прекрасната ни почивка!
Дай Боже, следващата година, живот и здраве, да имаме възможност пак да отидем всички заедно в този хотел!

# 133
Страхотен отзив, благодаря!
Да питам за по-малки деца, около 3 годишни, имаше ли занимания?

# 134
  • Резерват "Северозапад"
Ех, върна ме миналия септември!
Бяхме там преди реновацията и пак страхотно ни хареса, представям си тази година колко е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт