На море в Турция - тема 87

• 28 212
  • 416
  •   2
Отговори
# 255
  • София
Валерко, ти бил ли си там в този период, за да се изказваш с такава категоричност? Това, че някой нещо ти е казал или си прочел някъде, често е много различно от реалността. Отиди, виж, усети, и тогава с радост ще поспорим. Simple Smile

Аз не съм ходил на нова година например, ама съм сигурен, че по плажа и по басейните няма комари и мухи. Или не е вярно, само съм чел някъде.

# 256
del

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 22:31 от Kamelia_Prague

# 257
  • Beyond the Frontiers
Много харесвам swim up стаи, много ...Половинката категорично не иска повече да взимам такава. Защото на практика не излизам от нея. Имам си плаж, имам си басейн...не ми трябва друго...

# 258
FreakOnALeash, сега вече съм напълно съгласен с отзива. Не че нямаш право да пишеш всичко което искаш след като това са впечатленията ти. Но при първото ти включване от хотела си търках очите и се питах дали наистина съм бил в този хотел лятото на 2024г. или съм сънувал някакъв розов хубав сън.
Защото хотелът наистина си заслужава. Както и останалите няколко хотела от двете вериги, собственост на едни и същи хора. Утопиите са на единият / не помня вече мъжът или жената/, а двата Руби на другия.
За мен това са двете вериги, или веригата, кой както иска да го смята с най-добро съотношение между цена и качество в Анталия измежду хотелите в срединя клас.
Ние бяхме в swim-up room, между другото ако някой я търси стаята в сайта на хотела трябва да я търси като Deluxe Pool rooms.  И това беше може би една от най-хубавите swim-up room, в които сме били. А в последните 4-5 години май друг тип стаи не резервираме. С прекрасна голяма тераса на две нива. На горното ниво / изцяло покрито от горния етаж/ маса с два стола, а ние си изнесохме и фотьойла и беше супер особено вечер. И две стъпала до долното ниво, на което има два шезлонга с чадър и вход в басейна.
Така че ако я резервирате няма да сбъркате. Вижте колко е хубава.
Скрит текст:

.
Роже, оценявам мнението ти и благодаря, че не скочи и ти срещу мен. Познавам те и от други групи за пътувания и изключително се доверявам на това което споделяш. Обаче, не ми мъти главата сега с Утопии, че тъкмо си реших за догодина. Grinning
😁 Да се включа и аз с ,,мътенето,, на главата...Утопия World беше хотела, в който бяхме миналата година(2024). И като се вземе под внимание,че предходната бяхме във Vouge ,Утопията се представи наистина много,много добре. Сигурно е хотела с най-вкусна храна в ,който сме били. Наистина беше страшно вкусно,много чисто,страхотно любезни.
Роже беше човека,чийто отзив ми помогна в избора.Да си призная,като прочетох отзива за Руби Платинум и знам,че той беше там и беше очарован,помислих че има грешка. После помислих,че са започнали много силно и сега свалят нивото. Но първоначалната ми реакция беше ,,Абсурд! Невъзможно,, просто защото Роже е един от хората тук,чието мнение е много обективно и може да му се има пълно доверие

Аз имам въпрос... За поредна година заглеждам Нирвана Космополитън, и нещо в този хотел......някак градски ми идва😁 отидете се едно няма озеленяване...дано ме разберете. Има ли някой,който е бил в друг хотел от веригата Нирвана, примерно Долче Вита? Знам,че от там тръгва катамаран,който е на разположение на гостите на хотела. Но нямам друга информация.

# 259
  • Берлин
Аз също съм със страхотни впечатления от Utopia world. 3 години подред почивахме там. Няма аналог цена-качество.
Веве, аз също заглеждам Нирвана за следващото лято, отзивите са много добри, кафето на капсули в стаята е щипка допълнително удоволствие, но все нещо ме спира. Не знам какво, не мога да го определя.

# 260
  • Варна
"На вкус и цвет товарищей нет". Затова не трябва да се правят генерални заключения за нещо, което не си видял, усетил и лично преживял.

Абсолютна истина още повече , че точно тук в тези теми акцента е основно във 5* АЛЛ и разни 2-3-4* , бунгала , палатки , каравани , пансиони и къщи за гости са извън коментар. А най - важното е за никъде да не тръгваме с прекален голяма кошница за да не се разочароваме.

# 261
Bebe, моя приятелка трябва тия дни да се е върнала от Нирвана Долче Вита - много зелена територия - това е от снимките й. Втора година са в Нирвана Долче Вита.  Миналата беше с големи суперлативи.  Като се прибера, ще разпитам за по-актуална информация. Там агенциите разполагат с много големи клиентски бази, така че имат актуален фийд-бак.  Освен това, правят досие на клиента на база на покупките ти, и препоръчват хотели, за да гарантират, че клиента няма да остане недоволен. 
Но те са турци и такива неща колко персонала говори английски не ги засягат, нито колко е далече от летище Анталия, нито че дъното на морето било камънак.  Те няма и да знаят колко от персонала какви езици говорят. 

Очаквам този в Кемер - Nirvana Mediterranean Excellence - да е най-добрият - навсякъде излиза с най-високи оценки и най-висока цена спрямо другите Нирвани.   
Аз имам въпрос... За поредна година заглеждам Нирвана Космополитън, и нещо в този хотел......някак градски ми идва😁 отидете се едно няма озеленяване...дано ме разберете. Има ли някой,който е бил в друг хотел от веригата Нирвана, примерно Долче Вита? Знам,че от там тръгва катамаран,който е на разположение на гостите на хотела. Но нямам друга информация.

# 262
Аз също заглеждам Нирвана Космополитън. В момента съм на кантар между него и Делфин Палас ама чакам ранните да видим какви оферти ще дадат. Иначе във фейсбук група гледах,че повече препоръчват другите 2 хотела на Нирвана, имало повече зеленина и по-спокойно, но пък нямат аква парк и толкова забавления за деца както Космополитън. Мен ме привлече и заради pet friendly частта за да можем да вземем и кучето с нас, но пък е Делфина има луна парк и заради децата може би ще се насочим към Делфина.

# 263
  • Beyond the Frontiers
Patenceto, проверявал съм вариантите с куче. Изискват един куп неща. Свържете се с хотела за да ви ги пратят от рано.
А ако искате да сте с чартър - трябва да сте България Еър - те са ми позволявали.
Нискотарифните и чартърните не позволяват.

# 264
Galactic благодаря за инаформацията. Все още не сме решили с какво и как ще пътуваме, зависи от офертите. Единственото, което сме решили е че ще се ходи до Турция и засега сме набелязали тези 2 хотела пък докато излезнат ранните може и нещо друго да ни хареса.

# 265
Много благодаря за мненията за Нирвана😄 На мен Космополитън ми е доста бетонен. Аз харесвам големи хотели (да има ,дет се казва🤭)но ако са съчетани с големи ,разкошни палми ме печелят 100%.  Имаме куче и аз ще правя запитване за условията.

# 266
Е, Patenceto, хич не ти е лесен избора. Blush Blush Смешно ми стана, щото на приятели агенциите им предложили друга верига, за промоция
Скрит текст:
Gural
.   Blush Считай, реакциите им бяха така -  Едните, "Добре, ама не е Нирвана".  Другите - "Оф, що не отидохме в Делфин". BlushBlush  И двете двойки без деца, т.е. Делфините явно си има твърди почитататели и без забавленията за деца. 
Аз също заглеждам Нирвана Космополитън. В момента съм на кантар между него и Делфин Палас.
Та, успех с кантара, Патенце.

Bebe,  за големи разкошни палми си спомням Papillon Ayscha.  Дано не са изсъхнали.   Някой тук в темата спомена и друг Papillon  - ZEUGMA като цяло по-добър избор, ама къде ти да го изровя това мнение.   А и както вече стана приказка - "Добре, ама не е Нирвана!!!"

Ти къде си попадала такива големи разкошни палми, за които споменаваш? 

Според мен, хич не се делете от акъла си, момичета - като искате Нирвана, идете в Нирвана, като искате Делфин - хадете в Делфин. Не се връзвайте на съвети, дето после да ви е яд, що не сте дали, какво беше, "200 лв отгоре, че да идете във Велинград", т.е. в Нирвана - в мястото, където действително ви се ходи - щото и трите - и Велинград, и Делфин и Нирвана хич не са евтини.

# 267
  • Пловдив
Две години посещаваме Нирвана космополитън -Лара. Има специално място наречено хотел за кучета или домашни любимци.Той е съвсем отделен от самия хотел,но мястото е приобщено към хотелски комплекс. Хотела отвън не е впечатляващ, но отвътре е уникален.

# 268
Две години посещаваме Нирвана космополитън -Лара. Има специално място наречено хотел за кучета или домашни любимци.Той е съвсем отделен от самия хотел,но мястото е приобщено към хотелски комплекс. Хотела отвън не е впечатляващ, но отвътре е уникален.

А как е плажа ? Пясъчен ли е, полегат или дълбок? На тенти ли е или има чадъри? Как го определяте - като просторен или наблъскан?  И наистина ли е толкоз бетонен, няма ли поне малко "зеленко" ?

Благодаря за отговора!

# 269
И аз имам интерес към Нирвана К... и Делфин Палас за следващата година. За сега и за 2-та отзивите тук са добри, не съм чела други източници на информация, както и не съм гледала цени. За 2-ма възрастни кой би бил по-добър избор?

Общи условия

Активация на акаунт