На море в Турция - тема 87

• 29 387
  • 444
  •   3
Отговори
# 435
Здравейте и благодаря за включването. С почивки в Египет не може да достигнем исканите дни. Имаме и познати, които са работили там и те споделят, че има проблеми с нераглемнтираното излизане извън хотелите (чисто политически), здравеопазването, както и чистата питейна вода. Налагало ни се е да посещаваме болница в Турция и предпочитаме докато децата са малки, да сме спокойни поне за тази част. Наясно сме със сумите, имаме варианти за почивка в европейски курорти, но изчакваме малката ми дъщеря да поотрасне още малко.
По добре за тези пари вижте хотели в Шарм Ел Шейх и Хургада.Не отстъпват на турските а са доста с по ниски цени.Хора включително и аз която толкова години бях все в Турция останах възхитена от там.

# 436
  • Пловдив
Ако излизането ви е свързано с пазаруване има си магазини с фиксирани цени пишете им във фейсбук или вайбар идват с бус от хотела ви взимат безплатно.Имате около 2 часа за пазаруване и ви връщат пак безплатно.А ако е за посещение в пустиня и други забележителности има агенция която в в пъти по евтино от нашите агенции.Но тях мога да ви напиша на лично.Все пак темата е за Турция.Вода бутилирана има достатъчно .Но задължително 5* хотел и с висок рейтинг.

# 437
Дойде времето и аз да поискам акъл за почивка.
Големи изисквания, голямо нещо. Препоръчвам Руби Платинум Резорт&Спа, Алания. Кърпите се дават там срещу карта, обаче...Не, че няма да ви дадат повече карти, не са стиснати.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 23:50 от FreakOnALeash

# 438
  • Burgas, Bulgaria
Мили хора,  дайте ми акъл какъв интернет да ползвам . Този път 14 дни ще работя освен всичко.  Да по 4 часа ,но си е работа онлайн.
До сега не ми е било толкова важно пустия нет ,ама....
Някой бил ли е в подобен кючек, че се чудя как ще стане...
Да по хотелите не би трябвало да има проблем,  ама знае ли човек...

# 439
  • Някъде в Европа...
Мили хора,  дайте ми акъл какъв интернет да ползвам . Този път 14 дни ще работя освен всичко.  Да по 4 часа ,но си е работа онлайн.
До сега не ми е било толкова важно пустия нет ,ама....
Някой бил ли е в подобен кючек, че се чудя как ще стане...
Да по хотелите не би трябвало да има проблем,  ама знае ли човек...
През е-сим чрез "гореща точка" към лаптопа?! На BNEesim 20 ГБ са за 23 лв с продължителност 30 дни. Ако свършат, презареждате с нови (може и по-малко ГБ)

# 440
,Само дето вече не можем да презареждаме на територията на Турция😃 В момента съм в Анталия и съм тръгнала точно по този повод с 17гб...имам останали още 13. Ползвам пакети без срок на действие...т.е. до изчерпване.

# 441
  • София
Дойде времето и аз да поискам акъл за почивка.
Пътуваме в конфигурация 2+2 (за догодина децата ще са на 4 и 8 години), но когато моите родители са с нас, едното дете остава в тяхната стая и реално сумата от резервацията е за 2+1.
За идния сезон, ще се наложи втората ни почивка да бъде без тях и си търсим хотел за нас 4-мата, 9-10 нощувки с автобус от края на август. Иска ни се да не сваляме нивото и да намерим хотел, който да предлага глезотийките, с които вече сме свикнали, без да ни сваля кожата. Лошото е, че искаме да имаме обслужване, в чист хотел, с марков алкохол, по-големи стаи, храната да е вкусна (не е нужно да е супер разнообразна), за закуска да няма само салами и сирене, а някое филенце.
Можете да видите Lara Barut Collection. Отговаря на абсолютно всичките Ви изисквания.
Не зная ценово как ще Ви е през сезона за който искате....
Аз го резервирах на 285евро /края на март-началото на април/за стая с изглед море и басейн в основната сграда, но в другите две сгради / гардън и лагуна/ цените са по-ниски, а и в основната сграда има по-ниска категория стаи, които са абсолютно същите като площ и удобства, просто изложението е различно...

# 442
  • Варна
Аз го резервирах на 285евро /края на март-началото на април/за стая с изглед море и басейн в основната сграда,
[/quote

за колко дни ?
вероятно без транспорт ?

# 443
  • София
Аз го резервирах на 285евро /края на март-началото на април/за стая с изглед море и басейн в основната сграда,
[/quote

за колко дни ?
вероятно без транспорт ?
за 6 дни, самостоятелно. Купил съм и самолетни билети София Анталия с Пегасус 110 евро за двама с включен чекран багаж-12 кг. еднопосочно. За обратния път не съм купувал, защото не зная още дали ще останем по-дълго време, дали ще отидем до Истанбул от Анталия и да останем там няколко дни и т.н.

# 444
  • Варна
за 6 дни, самостоятелно. Купил съм и самолетни билети София Анталия с Пегасус 110 евро за двама с включен чекран багаж-12 кг. еднопосочно.
ехаааааа , БРАВО
купи и на мене бе Бате Simple Smile
(шегичка разбира се - от вица за циганчето и батко му Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт