На море в Турция - тема 87

• 30 733
  • 464
  •   2
Отговори
# 450
Аз пък гледам Барут Гоя - някой ходил да изкаже мнение от първа ръка.   Знам, че не е на първа линия, но как е организирано, има ли shuttle до тоя плаж?

Петя, не знам относно отстъпките, но ако може да ти докара прилична цена, включи и Maxx Royal Belek.
Сега просто търсим идеи за добри хотели,
За сега гледаме Anda Barut, но каза, че в сезон веригата има много малки отстъпки

Дойде времето и аз да поискам акъл за почивка.
[/quote]

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 11:19 от Prinx

# 451
  • Пловдив
Здравейте, моля за мнения за хотели във Фетие.
Ние се върнахме на 30.09 от Олудениз(на 15 км от Фетие) бяхме на брега на Синята лагуна .Много сме обикаляли по света,но това е мястото където пак ще се върнем,най-прекрасното място за почивка и хотела беше страхотен! Ако желаете повече информация ми пишете, с удоволствие ще споделя!

# 452
Здравейте! Моля, някой да сподели какви нови хотели ще се откриват през 2026 година в курортите на Турция.

# 453
Здравейте, моля за мнения за хотели във Фетие.
Ние се върнахме на 30.09 от Олудениз(на 15 км от Фетие) бяхме на брега на Синята лагуна .Много сме обикаляли по света,но това е мястото където пак ще се върнем,най-прекрасното място за почивка и хотела беше страхотен! Ако желаете повече информация ми пишете, с удоволствие ще споделя!
Може ли повече информация за хотела?

# 454
  • Пловдив
Бяхме 7 нощувки в Hotel meri all inclusive,резервираме през букинг пътувахме със собствен транспорт.
Направих резервацията още през февруари и платих ме 800 Евро на стая.Но, тук идва приятната изненада-хотела сменя собственика и до началото на сезона направиха страхотен ремонт на общите части и част от стаите.Басеина е прекрасен (но аз не можах да де отделя от плажа🙂),палми ,бананови дървета и бугенвилии,кристално чиста вода и много удобни шезлонги.До него бар ,също чисто нов ,на два етажа с гледка към лагуната и реещите се парапланери над Бабадаг.Всички напитки са включени в цената-5/6 коктейла-любим ми е Синята лагуна авторски,много добро вино,уиски Джони уокър и още някакво,но го забравих,водки вносни,тяхната ракия абе всичко.Барманите са страхотни,усмихнати и мили,започнат какво пиеш и ти го предлагат,дори идват и на плажа.В ресторанта и
Нощния бар има същите напитки,на всяка крачка има витрини с бутилирана вода,но въпреки това всеки ден оставят в стаята.
Храната е уникално вкусна,аз по принцип не ми е приоритет, но тук просто не издържах!
Огромно разнообразие на салати(но горе долу едни и същи всеки ден),разядки,десерти(но баклава само ва турската вечер),готвено,скариди,топли хлебчета,супи(има и нощна супа),всеки ден риба...абе всичко! И там сервитьорка много мили-дори не трябва да ставаш,носят ти всичко с усмивка,запомнят какво пиеш но питат дали искаш.Даже последната вечер ни беше оставила комплимент 😀
 Хотела е разположен склон,много е красиво отпада планина от пред море,много озеленен,цветя ,екзотични растения,просто рай!
Има външен асансьор и ако го ползваш цялата лагуна е пред погледа ти,има и стълби ние предпочитаме тях.
Бяхме платили стая с изглед градина, но ни настаниха с изглед море,много мило момиче на рецепцията и говори руски,което за нас е огромен плюс.Стаята е огромна,всеки ден се чисти и на два дни сменят чаршафи.
Хотела е три звезди,но заслужава поне четири.Всеки ден управител ката ходи по плажа и ресторанта и се интересува дали всичко е наред(един ден ходихме на екскурзия по околните плажове с кораб че и тя силно се беше притеснила че не сме били на плаж) Та тя каза че единия ден ще има комисия за вдигане на звездите,та явно ще са други цените,но си заслужава.Няма никакви българи,само руснаци,немци и турци.Има и спа център.
Ако има нещо друго,питайте!

# 455
  • В.Търново
Този хотел "Hotel meri"  предлагат ли го български агенции?

# 456
  • Пловдив
Този хотел "Hotel meri"  предлагат ли го български агенции?
Не знам,ние си организираме сами.

# 457
Здравейте! Моля, някой да сподели какви нови хотели ще се откриват през 2026 година в курортите на Турция.
Още няма информация, но може да  проверявате тук.
https://www.hotel-tatil.com/yeni-oteller.php
https://www.todotour.ru/new-hotels-turkey.php

# 458
Още няма информация, но може да  проверявате тук.
https://www.hotel-tatil.com/yeni-oteller.php
https://www.todotour.ru/new-hotels-turkey.php
Благодаря!
Имате ли информация за Jakaranda luxury resort  в Side?

# 459
Този хотел "Hotel meri"  предлагат ли го български агенции?

Не го предлагат...
Това е хотела, за който 2024-та направих резервация и след следмица на четене на все по-лоши нови коментари... я канселирах и не съжалявам, защото след това лошите коментари се увеличиха стршно много!

Резервирахме си хотел на центъра на туристическата зона, долу, на 50 метра от плажа, между ресторантите и търговските части Simple Smile Определено вечер не е спокойно, но ние и не се прибирахме преди 12... срещу нас имаше караоке и бяхме там, срещу 2 участия даваха безплатен коктейл Simple Smile

Това е чудесно, че Хотел Мери са го вдигнали на крака. Защото когато все пак, от любопитство минахме миналата година покрай него... си беше малко занемарен Sad

Определено ще се върна отново в Олудениз Simple Smile

П.П.
Надвечер по плажа ходят глигани... диви, на стада Simple Smile

# 460
Някой знае ли дали може да се прехвърлят пари от HGS? Сменяме колата и имаме около 1000лири, дали може да ги прехвърлим на новата?

# 461
  • Пловдив
Този хотел "Hotel meri"  предлагат ли го български агенции?

Не го предлагат...
Това е хотела, за който 2024-та направих резервация и след следмица на четене на все по-лоши нови коментари... я канселирах и не съжалявам, защото след това лошите коментари се увеличиха стршно много!

Резервирахме си хотел на центъра на туристическата зона, долу, на 50 метра от плажа, между ресторантите и търговските части Simple Smile Определено вечер не е спокойно, но ние и не се прибирахме преди 12... срещу нас имаше караоке и бяхме там, срещу 2 участия даваха безплатен коктейл Simple Smile

Това е чудесно, че Хотел Мери са го вдигнали на крака. Защото когато все пак, от любопитство минахме миналата година покрай него... си беше малко занемарен Sad

Определено ще се върна отново в Олудениз Simple Smile

П.П.
Надвечер по плажа ходят глигани... диви, на стада Simple Smile
Да,има на плажа на Олудениз, на Синята лагуна всички плажове са частни и с охрана,няма как да влязат 😃.Тишината и спокойствието на лагуната още повече ме накараха да резервирам там,точно това търся.В букинг снимките са много хубави, затова не прикачам мои.

# 462
Точно на синята лагуна, след залез слънце, лично ги видях, заснех ги, но са в архивите, ходят на семейства Simple Smile Слизат от горите над хотела Simple Smile Не са агресивни, но като ги доближиш и грухтят заплашително Simple Smile
Не бягат и не става да ги изгониш, просто преминават като товарния влак, ако не ги закачаш нищо няма да ти направят, но в сумрака са си страшнички Simple Smile
Има много клипове в нет-а, но на живо са си емоция Simple Smile Не знам как не сте ги видели... ние бяхме 6-7-8-9 октомври 2024-а в Олудениз, после се преместихме в Алания Simple Smile

# 463
  • Пловдив
Ааа,видяхме ги на пътя към центъра,не на плажа😀Те са местната атракция,едва ли някой ги пропуска😃

# 464
И в Кушадасъ видяхме глигани да се разхождат сутринта на разсъмване по главния булевард на изхода на града 😆.

Общи условия

Активация на акаунт