На море в Турция - тема 87

• 56 905
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Аз разбрах че самолетът искат да излита от Пловдив.

# 706
  • Пловдив
Белпредо са най зле в Пловдив.Супер некомпетентни.Колкото пъти съм ги питала за нещо все не съм получавала конкретен отговор.Предлагат хотели като папагали.А за шефката им да не говорим имам усещането ,че единствена и цел да си прави селфита и да показва къде е ходила Ако сте с автобус Турс клуб или Ориент99 а със самолет Онекс.Всички имат офиси на централни места в Пловдив.

# 707
  • Beyond the Frontiers
Клюка: Балпрего са дръпнали доста хора от Тези тур, а там си имаше супер специалисти за Турция.

# 708
Цитат

Забранили сте ЛС - как да ви дадем акъл без да спамим и правим реклама ??? Simple Smile

Нямах представа, може би успях да го оправя

# 709
  • Пловдив
Клюка: Балпрего са дръпнали доста хора от Тези тур, а там си имаше супер специалисти за Турция.
Ако имате пред вид клиенти на Турс клуб може и да е станало!Офисите на двете фирми са точно един до друг в Гранда.Явно това е била целта на Белпрего да се настанят и те там.

# 710
Ако имате пред вид клиенти на Турс клуб може и да е станало!Офисите на двете фирми са точно един до друг в Гранда.Явно това е била целта на Белпрего да се настанят и те там.

Колко по-ясно трябва да се напише за да се разбере, че не става дума за клиенти.

# 711
  • Пловдив
Белпрего, не знам кого са дръпнали, но агентите им са едни и същи от години. За Пловдив казвам. Миналата година станах свидетел на летището в Анталия, как имаше хора, които не бяха обявени в полета за България и доста притеснения изживяха.
Една и съща почивка, в един и същ хотел беше на по-висока цена в сравнение с Турс клуб!

# 712
Информативен пост:

# 713
  • Beyond the Frontiers
Както в много браншове, така и в туризма, в частност агенциите/туроператорите, има недостиг на опитни кадри.
При Ковид доста опитни колеги бяха освободени и съответно се преориентираха. В момента обемът на работа не само се върна, но мисля е по-голям. А опитните хора са малко.
Та в случая, Белпрего са били най-адекватни в привличането на опитни кадри.
Тез тур оперира в София, коментираме офис София.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 22:49 от Galactic Voyager

# 714
  • София
Здравейте! Много ще съм благодарна за препоръки относно избора на хотел в Кушадасъ. Ще пътуваме със собствен транспорт. Това са хотелите към които сме се насочили:
EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB ****
PALM WINGS EPHESUS HOTEL *****
TUSAN BEACH RESORT *****
KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE *****
PINE BAY HOLIDAY RESORT

Ще пътуваме 7 възрастни, от които трима млади по на 20-24 години и 1 дете на 7 години. За първи път ще почиваме в Турция.
Благодаря предварително!

# 715
  • Пловдив
По добре ако сте решили Турция вижте Анталия.Там са по-хубави хотелите има много повече избор и за всеки джоб.

# 716
  • Пловдив
EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB
Бях в хотела 2024г.
Плаж почти няма..една пътечка е. Басейн един и то не много голям. Вечерни представления има, но не струват...
Много малка територия и стара и захабена база.
Храната обаче много разнообразна и хубава.
 В Tusan също съм била...2022г. не съм впечатлена, даже бих казала нямам и много спомен..

# 717
  • София
Здравейте! Много ще съм благодарна за препоръки относно избора на хотел в Кушадасъ. Ще пътуваме със собствен транспорт. Това са хотелите към които сме се насочили:
EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB ****
PALM WINGS EPHESUS HOTEL *****
TUSAN BEACH RESORT *****
KUSTUR CLUB HOLIDAY VILLAGE *****
PINE BAY HOLIDAY RESORT

Ще пътуваме 7 възрастни, от които трима млади по на 20-24 години и 1 дете на 7 години. За първи път ще почиваме в Турция.
Благодаря предварително!
От тия само Ефесус и ако не държите на плаж Кущура, не че на Ефесуса е нещо уау, но е много по-добре

# 718
  • София
Много благодаря за отговорите! Запазихме PALM WINGS EPHESUS HOTEL пък да видим дали сме направили правилния избор. 🍀

# 719
  • София
Много благодаря за отговорите! Запазихме PALM WINGS EPHESUS HOTEL пък да видим дали сме направили правилния избор. 🍀
Със сигурност е правилния, не е без значение през кой период сте, че там сезона е по-къс отколкото Анталия. Нямаше го в питането и Корумар иначе щях него да предложа, но и тоя е добре. Тая година бухме в Корумар и 1 ден скокнахме с женското тяло до Палма и мога да ти кажа, че анимацията е по-добра от Корумара, храната сякаш 1:1. И много важното...сламките за мохитото са пластмасови, а в корумара са хартия LaughingLaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт