💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 48 146
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
"Сестрата на Керем, Мелис, днес заведе Тео на гости на Gate27, а Мелиса С. ги разведе наоколо. Тя каза, че Тео обича изкуството и днес е бил вдъхновен сам да създаде произведения на изкуството."

От сета на "Сърцебиене"

Скрит текст:

# 256
Страхотна Дениз Чакър. Дали ще го играе  лошата?

# 257
Ново/старо с Ханде и Хакан от сватбата на Селио Сааб

Simple Smile
Като видя Ферхунде ..., веднага се сещам за Краси Радков и това ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 258
Ето как се развиват взаимоотношенията между героите в " Любов и сълзи" 
( Снимка, направена от dizisiaskvegozyasi в Instagram.)

😃
Али Реза е Легенда 😉😎

# 259
От синопсиса ми се струваше, че ролята на Дениз Чакър ще е положителна - майка на 3 деца, отгледала ги сама в бедност, типичен положителен герой...Обаче след промото вече не съм така сигурна, основно заради последния кадър как си пийва питието и гледа някак със задоволство. Grinning Явно ще използва дъщеря си, за да получи пари от богаташкото семейство.

Иначе и аз като я видя и все за "Листопад" се сещам. Grinning Гледала съм много малко серии преди години, но беше запомнящ се образ.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 22:30 от mikipoli

# 260
Нова публикация от PrimeVideoTR в TikTok за İyiOyun

Скрит текст:
Награденият филм, копродукиран от Braveborn Films и с участието на Керем Бюрсин като гост-звезда, „Добра игра“, беше официално избран за филм в секцията „Еспорт филми“ на спортния филмов фестивал Paladino d'Oro 2025.

„Наистина имам нужда от мотивационна реч от Керем“
https://x.com/live__for_music/status/1953433699724214707

Basak Gumulcinekioğlu със съпруга си Çağrı Çitanak на сватбата на Sitare Akbash и Cengiz Orkhonlu!

# 261
Лайк от Керем и Мелиса Сабънджъ за Мелис

Тео 💙

# 262
Снахата явно прави опити за сближаване с Мелис.😃
Днес ми попадна това видео с Мелис - от времето им с Ханде. Ханде била прекрасна, а тя искала вече да става леля.
Сега може да чуем подобно и за адашката й?!😃

https://www.instagram.com/reel/DNBaw5MRhDN/?igsh=MWh1bWJqNnEyYm8wbQ==

# 263
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 264
Здравейте, 🌞
Керем вчера не е бил на сета на Сърцебиене, а са снимали реклама за Turkcell.

Тази снимка е споделена от Organic Film, които преди това са заснели множество реклами на Turkcell с Керем.

В Туитър се върти версия, че Арас ще е любимецът на баба си и той ще  настройва възрастната жена да не дават сърцето на Мелиса за трансплантация.

# 265
Снимките започват днес или утре.

# 266
Утре 😉
Снимките започват днес или утре.

# 267
и още от четенето на сценария на 'Любов и сълзи" Simple Smile

# 268
# 269
Инфо:
"Очаква се телевизионният сериал #AşkVeGözyaşı (Любов и сълзи) да започне в петък, 12 септември 💥."

Общи условия

Активация на акаунт