💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 48 149
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте! Flowers Four Leaf Clover

https://x.com/i/status/1953167927055655170

1-вият трейлър на "Сърцебиене". Настоението ми е "Хмм...Ще видим..." Sunglasses Предполага се, че с този трейлър се загатват основните сюжетни линии в историята, която ще разказват. Катастрофа, загуба на млада жена, член на голямо семейство, решение  за донорство, трансплантация...и всички морално-етични въпроси, възникващи и свързани с тези събития. И чисто човешките емоции на всички замесени. Както вече споделиха някои, и аз силно се надявам сериалът да не се превърне в поредната турска сълзлива мелодрама!Rolling Eyes Въпросите, които пораждат тези събития са много важни и се надявам да гледаме съвременна, сериозна, смислена история.

За разликата в годините между Лизге и Керем. От кадрите и снимките се вижда, момичето изглежда много младо, но от историята и начина, по които ще я пресъздадат артистите зависи до голяма степен дали ще ги приемем и харесаме като двойка или няма да ги харесаме и ще се дразним.Smiley

И да попитам. Може аз да съм пропуснала, но знае ли се каква е професията на героят на Керем?
От това, което видях в трейлъра харесах другите участници в историята и с нетърпение очаквам да започне сезона!

# 241
Дилеми, ако е вярна информацията на арабките - Арас ще е 30-годишен милионер, чиито хоби са колите. ( Това се върти в Туитър).
Дали е вярно не знам.

# 242
  • София
Дилеми, ако е вярна информацията на арабките - Арас ще е 30-годишен милионер, чиито хоби са колите. ( Това се върти в Туитър).
Дали е вярно не знам.
Тина, Hug

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 15:33 от Dilemi

# 243
Тина , информация за 2,4 милиона гледания е може би някакъв фейк , тъй като в официалния сайт на Стар TV e 170 166 показвания  преди 14 часа  #Çarpıntı

# 244
Тина , информация за 2,4 милиона гледания е може би някакъв фейк , тъй като в официалния сайт на Стар TV e 170 166 показвания  преди 14 часа  #Çarpıntı

Мари, може би Тина има предвид акаунта им в Инстаграм. Там вече явно има 3.1млн. гледания.

Снимките днес продължават.

# 245
Точно за страницата на сериала в Инстаграм имах предвид 😃

# 246
Статия от арабското технологично списание BroadcastPro ME
( от 07.08.2025 г. )

OGM Pictures започва производството на турския сериал „Carpıntı“

Сериалът е със звезден актьорски състав и засяга теми за оцеляването, пресечната точка на съдбите и последиците от разпадането на семейството.

Продукцията на сериала „Carpıntı“ на Star TV, продуциран от OGM Pictures и международния дистрибутор OGM Universe, официално започна. Актьорският състав и творческият екип се събраха за първото четене на сценария. Сериалът е режисиран от Бурджу Алптекин и продуциран от Онур Гювенатам. Сценарият е написан от талантлив екип от сценаристи: Дениз Даргъ, Джем Гьоргеч и Мевсим Йенидже.

„Carpıntı“, който се очаква да бъде една от най-забележителните турски драми на предстоящия сезон, вече привлича вниманието с емоционално заредения си сюжет и впечатляващ актьорски състав. В сериала участват известни турски актьори, сред които Сибел Ташчиоглу, Керем Бюрсин, Дениз Чакър, Лизге Чомерт, Шериф Сезер и Пънар Чаглар Генчтюрк, както и Огюн Каптаноглу, Окан Чабалар, Хелин Елверен, Мехмет Фатих Обуз, Джерен Ташчи, Шеввал Кая, Ася Касап, Гюрберк Полат, Ишил Дайоглу и Решит Беркер Енхош.

„Carpıntı“ обещава дълбоко емоционално пътешествие, изследвайки теми за оцеляване, преплетени съдби и незаличими рани на едно разбито семейство. В основата на историята е силна мистерия, история за две майки и едно сърце, история за погребани истини, неочаквани връзки и любов, преродена от болката на миналото. Със завладяващ сюжет и признат творчески екип, сериалът е готов да плени зрителите както в Турция, така и в чужбина.

# 247
Още не са стартирали, а  из Туитър започнаха сравненията:
#YalıÇapkını ve #Çarpıntı

# 248
Подкрепа от приятеля на Лизге - Билал Йит Кочак Wink

Скрит текст:

Purple Heart
Арас и Аслъ

# 249
# 250
Керем от днес

И за къде без Гюнфер