https://x.com/i/status/1953167927055655170

1-вият трейлър на "Сърцебиене". Настоението ми е "Хмм...Ще видим..."
Предполага се, че с този трейлър се загатват основните сюжетни линии в историята, която ще разказват. Катастрофа, загуба на млада жена, член на голямо семейство, решение за донорство, трансплантация...и всички морално-етични въпроси, възникващи и свързани с тези събития. И чисто човешките емоции на всички замесени. Както вече споделиха някои, и аз силно се надявам сериалът да не се превърне в поредната турска сълзлива мелодрама!
Въпросите, които пораждат тези събития са много важни и се надявам да гледаме съвременна, сериозна, смислена история.
За разликата в годините между Лизге и Керем. От кадрите и снимките се вижда, момичето изглежда много младо, но от историята и начина, по които ще я пресъздадат артистите зависи до голяма степен дали ще ги приемем и харесаме като двойка или няма да ги харесаме и ще се дразним.

И да попитам. Може аз да съм пропуснала, но знае ли се каква е професията на героят на Керем?
От това, което видях в трейлъра харесах другите участници в историята и с нетърпение очаквам да започне сезона!