💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 46 848
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Личи си, че имат голяма възрастова разлика....
Нещо не съм въодушевена. По- добре наистина да бяха събрали Керем с Дениз..
Тина то и с Дениз Чакър не са си на една възраст. Тя е по-голяма от него, вече гони 44 години.

# 226
В Туитър Керемките изобщо не са доволни от двойката Арас - Аслъ.
Изглеждала много малка и до Керем стояла все едно той и е чичо..

Линде, по- добре стои до нея. Запазена е жената. И едно е разлика 4 г., друго е 10+...

# 227
Превод

Ти живееш благодарение на  сърцето на дъщеря ми.
Но сега то бие в теб.
Скъпа. Миличката ми. Няма ли да дойдеш?
Аз съм Арас.
Аслъ.
Внимавай! Подът е мокър.
Уморих се. Три деца, училище, болести…
Сърцето сега е в твоите ръце/е твоя грижа.
Нека Бог ви възнагради хиляда пъти.
Но все пак… за тази скъпоценност, трябва да се грижиш много добре.
Обичам те.  Пази се.
Лекарства, грижа… Изобщо нямам представа, как да се справя с това.
Аслъ за мен сега е като родна дъщеря.
Не!
Лельо, моля те!
Без съгласуване, сякаш скришом, без предупреждение…
Вие сте дали сърцето! С какво право? А?
С какво право?
Не сме загубили Мелике. Тя е все още с нас, а Аслъ е жива.

# 228
Благи , 💐

Не ме разбирайте по грешно, но и в реала не харесвам млади момичета да ходят с 20- годишни по- възрастни от тях мъже.
Направо си е гнусно.

Надявам се Керем да ме опровергае и да се справи блестящо с новата си роля.

# 229
Благи, благодаря за превода. Flowers Hibiscus

Важно е сценаристите да успеят да разкажат историята както трябва и да не развалят сценария. Това ми е най-важно, не толкова годините.

Общо взето каквото стане.

# 230
Малко ми е странна картинката между двамата герои. Още не мога да си съставя мнение. Ще изчакам.

Момичета, защо нищо не казвате за сторито на снахата?😅 Понякога, като гледам снимките й, имам усещането, че прекалява с алкохола🤭 Дано да се заблуждавам.

# 231

Нищо и няма на Мелиса, опитва се да поддържа интереса към себе си, че конкуренцията е голяма 😉😎

# 232
Тини, аз не казвам, че и има нещо. Просто понякога ми е странна на снимките. На тази конкретно е с тъжен поглед, явно подсъзнателно е притеснена от конкуренцията, която чука на вратата й.
Дано нашият герой този път не се поддаде на бохемския си нрав😉😎

# 233
Сърцебиене - трейлър 1 (бг суб)
https://ok.ru/video/9943132736011

Като го изгледах няколко пъти почнах да им свиквам на новата двойка. Grinning

# 234
Прекрасни

# 235
Здравейте! Heart
От много време очаквах ей такова нещо от Керем, което истински да ме развълнува.
Много ми хареса първият трейлър на “Сърцебиене” - Керем, музиката, останалите актьори. Кеф ми е!
Надявам се от сърце “Сърцебиене” да е успех за него Heart Заслужава го и има нужда от това.

Коментарите, на които попадам, са все положителни. Блогърите в Туитър са развълнувани и чакат с нетърпение.
Бирсен е писала, че денят ще бъде четвъртък, петък или неделя. Хората масово пишат “петък”.
Гледала съм проект на “OGM” и веднага разпознах работата им в трейлъра. Припадъкът на Аслъ и начинът на заснемане няма да коментирам, всеки, който е гледал “Рибарче” ще ме разбере… Grinning
Намерих нещо общо между първият поглед на Арас върху Аслъ и този на Ферит върху Сейран.
Лизге наистина изглежда доста по-малка от годините си. Прилича много на своя колежка от предишен проект(Су Бурджу). Именно последната беше партньорка на Бурак през изминалия сезон и имаха 14 години разлика, но това не им попречи да създадат прекрасна, обичана и запомняща се двойка.
Скрит текст:
Ето и прясна новина за тях:

Лизге е по-голяма с 4 години от Су, а не изглежда така Grinning

# 236
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 237
Здравейте, 🌞
Мики, 💐 друго си е с бг. буквички 😃
Първите кадри от поредицата Сърцебиене

В ретроспекция ли ще ни дадат какво е станало с Мелиса, защото оставам с впечатление, че на Аслъ вече е направена трансплантацията и е минал периодът на възстановяване?

# 238
Добро утро!
Видях трейлъра на сериала на Керем…
Не мога да си го представя в тази светлина, хеле пък с това момиче с тази възрастова разлика.
Целия трейлър буквално ми напомни на Рибарче, а първия няма аналог (изключвам трети сезон, който е тотал щета и не знам защо си убиха златната кокошка, но както и да е).  Имам съмнения, че ще е тежко за гледане , ще има много драма типично в Турски стил и може би ще се опитват да повторят успеха на Рибарче. Особено ако е и същия продуцент - Онур…
Дори името на сериала наподобява на това на Рибарчето (турската дума).
Признавам обаче, че очите ми останаха във Ферхунде (Листопад) - изключителна красавица! То едни скули, една коса, едни очи, едно тяло….

Да видим какво ни очаква.
Аз очаквам с нетърпение новия проект на Ханде Simple Smile

# 239
Трейлърът е гледан над 2,9 млн. пъти

Общи условия

Активация на акаунт