💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 48 134
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
Припомнете ми кои са последните изяви на Керем свързани с HeForShe?

# 301
И на мен ще ми е интересно. 😉

Гамзе е на корица

Последните години много се разви - реклами, корици, даже беше ми излязло информация, че скоро семейството им е станало сред милионерите в Турция.

# 302
Благи, не съм 100% сигурна, но май е това:
Припомнете ми кои са последните изяви на Керем свързани с HeForShe?

Сайтът на организацията:
https://www.heforshe.org/en

Скрит текст:
21.12.2021 г.
 Движението #HeForShe днес празнува 10-годишнината от основаването си:

Известен като защитник на правата на жените и привърженик на равенството между половете, известният актьор Керем Бюрсин е обявен за първия официален посланик на HeForShe в Турция. Движението за солидарност на жените към ООН HeForShe се стреми да насърчава равенството между половете, като кани всички да станат защитници на равенството между половете, особено мъжете и момчетата. Съобщението беше направено на събитие за откриване в Истанбул, което събра пресата и млади активисти и партньори на HeForShe на 10 декември 2021 г., Деня на правата на човека и последния ден от 16 дни на активизъм срещу насилието, основано на пола.

Керем Бюрсин, представител на ООН за жените в Турция, призова всички, особено мъжете и момчетата, да бъдат агенти на промяната за равенство между половете чрез движението HeForShe: „ТРЯБВА ДА ВЪРВИМ РЪКА ЗА РЪКА С ЖЕНИТЕ“.

„Като мъже трябва да вървим ръка за ръка с жените по пътя към равенството между половете. Трябва да се отървем от сексистките стереотипи като „Мъж си, не плачи“, „Жена си, не можеш да работиш“ и да се обединим за равнопоставено и справедливо бъдеще. За да предотвратим половата дискриминация и неравенството, ние като мъже трябва да поставим под въпрос и трансформираме нашите мъжки роли и привилегии. Докато не постигнем това, не можем да говорим за равно и справедливо общество. Притежаването на такава важна титла в този момент, когато пандемията от COVID-19 изостри неравенството, ми дава както голяма гордост, така и значителна отговорност.“

HeForShe предлага иновативен и приобщаващ подход за мобилизиране на мъжете като партньори на жените в борбата срещу неравенството между половете. Керем Бюрсин стана първият национален шампион на движението HeForShe в Турция, което се подкрепя от известни фигури като Мат Деймън, Юсейн Болт, Кийфър Съдърланд, Барак Обама от света на изкуството и спорта, както и държавни глави и стотици на лидери от частния сектор. На церемонията по откриването директорът на UN Women Турция Ася Върбанова подчерта важността на партньорството с Керем Бюрсин.

„Равенството между половете може да бъде постигнато само ако мъжете и момчетата поемат пълна отговорност, работейки заедно с жените и момичетата. Силният глас и влиянието на Керем Бюрсин ще ни помогнат да направим крачка напред по пътя си към един по-равен и справедлив свят. Като застъпник на HeForShe, ние се надяваме, че ще вдъхнови и мотивира много повече мъже и момчета да предприемат действия и да дадат положителен принос за напредъка на равенството между половете. Керем Бюрсин преди това подкрепи кампанията HeForShe в социалните медии и насърчи последователите си да говорят против неравенството между половете. Керем Бюрсин също така активно популяризира инициативата „Приказки, съобразени с пола“, стартирана от ООН Жени в средата на ноември. Като защитник на HeForShe, актьорът се стреми да стане модел за подражание за равенство между половете за всички, особено за младите мъже, като подкрепя HeForShe. Заедно с движението HeForShe към Жените на ООН, Керем Бюрсин ще повиши осведомеността относно ролите на половете и стереотипите, свързани с пола. Актьорът планира събития като HeForShe лекции в университети и разговори за мъжествеността и позитивната мъжественост в различни дигитални платформи. „Вече не се смея и не реагирам на сексистки шеги“, каза Керем Бурсин в социалните медии миналия месец. От стартирането на кампанията в ООН, хаштагът #HeForShe е споделен милион пъти в много социални медийни платформи, особено Twitter.

# 303
✍️Бирсен Алтунташ

Керем Бюрсин ще присъства на 65-ия рожден ден на Антонио Бандерас

Керем Бурсин отлетя за Испания.

Вземайки си кратка почивка от снимките на сериала, актьорът отиде на рождения ден на близкия си приятел, световноизвестния испански актьор Антонио Бандерас.

Керем Бюрсин, който играе Арас в сериала „Heartbeat“, с който се готви да се завърне в телевизията, ще присъства на 65-ия рожден ден на Бандерас утре. Той е присъствал на рождените дни на актьора и в предишни години.

След партито Бюрсин ще се върне в Истанбул в понеделник. В Испания той ще прекара време и с братовчед си и приятелите си, които живеят там.

# 304
# 305
Nemesis Medikal (@/nemesismedikal) се похвалиха, че вече също са официален спонсор на сериала  "Любов и сълзи"

Скрит текст:

От сета днес ( на сериала #AşkveGözyaşı )

Скрит текст:

# 306
# 307
Здравейте! Hug

# 308
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Sparkling Heart

Gift Heart

# 309
Здравейте, 🌞

Вчера почти цял ден са снимали в дома на Мейра ( героинята на Ханде). Очаква се днес да имат общи снимки с Баръш.

Хубав ден на всички! 😀

# 310
Красива ще е къщата на Мейра, ако наистина е тя. Нямам търпение да видя и техния постер, и трейлър.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 11:45 от Бл@гуна

# 311
Тъкмо си помислих, че Керем е със снахата в Марбела, пък то било фенка😃(това за лека закачка го написах). Снимката не е от вчера, очевидно, но снощи я споделяха по фенските акаунти в ИГ, коментирайки колко го обичат феновете/фенките.

Приятна неделя, момичета. Днес ще се наслаждаваме на новини и от двамата ни патрони.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 12:20 от Vi_hi

# 312
Вихи, тази снимка не е ли стара? Май не беше с каскет този път.

💥 ✨ Снощи Керем Бурсин присъства на бойната вечер Starlite Wow21 в компанията на чичо си Огуз Бирсед, Антонио Бандерас, съпругата му Никол и техни приятели.

Явно тази вечер ще е партито за рождения ден.

# 313
Благи, и аз мисля, че е стара, защото е с каскет и по-дълга коса, но снощи я споделиха отново в някои от многото фенски акаунти в ИГ.
Иначе аз за закачка я публикувах - заради снахата ни.😉 Допълних си предния пост, да не вкарваме в заблуждение читателите.😃

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 17:55 от Vi_hi

# 314
Стори от Керем
Незаконна търговия с животни на летище Истанбул на 22 декември 2024 г. Бебе горила е намерено в товарния отсек на летище Истанбул, в момента е в зоологическа градина и участва в кампания за събиране на подписи за връщането му на родното му място.

Общи условия

Активация на акаунт