💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 48 139
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Flowers Hibiscus

Постерът е постен. Не харесвам такива, на които седят по дивани. Satisfied
Керем изглежда много добре, но някак стои статично. От постера и придружаващия го текст, оставам с впечатлението, че историята ще се върти между взаимотношенията на Аслъ с биологичната й майка, на които отношенията ще са сложни, и "новата", която ще открие в нея частица от дъщеря си.

# 286
Здравейте, момичета, 🌺
Изгледах тийзъра на Сърцебиене, всъщност първо видях плаката. Прочетох Ви и прегледах в Х профилите, които следя. И така след като събрах лични впечатления и отазиви, извадих боба и лещата, забърсах кристалното кълбо и стигнах до заключението, че сериалът на Керем ще бъде успешен. /Да видим какъв пророк съм😜/

💞 Сюжетът е добър.
💞 Ще има достатъчно драма, което обикновено гарантира добри рейтинги. Само да не прекалят сценаристите, дано не се стига до излишно проточване и изкуствено усложняване в гонене на висок рейтинг.
💞 Керем е сигурен билет за продажби в чужбина още преди началото на излъчването, което е още един плюс за дълъг живот на сериала.
💞 Не малка част от актьорите са доказани имена.
Желая успех на продукцията!

Плакатът, обаче, мен не ме грабва изобщо. Керем изглежда добре и до там. Мен не ме докосва. Без да имам нищо против Лизге, не я виждам в тази любовна история. На плаката ми изглежда като тийнейджър, който още чака лична карта. Колкото и да се опитвам, не успявам да ги възприема като убедителна двойка с Керем. 🤷‍♀️

# 287
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 288
Здравейте, 🌞
Днес започват снимките на " Любов и сълзи"

В чужбина сериалът "Сърцебиене" ще се разпространява под името " Преродена" .

Хубав ден на всички 😃

# 289
Инфо от Бирсен:
"Снимките на рекламния клип за телевизия ATV, която ще постави амбициозен старт на сезона с новите си сериали с участието на известни екранни лица като Ханде Ерчел, Кенан Имирзалъоолу, Баръш Ардуч, Мерт Язъджъоолу, Халит Йозгюр Саръ, Йозге Яааъз и Симай Барлас, ще се проведат на 26 aвгуст."

# 290
Снимките на Любов и сълзи започнаха:

# 291
Керем ще получи наградата за влияние на гала вечерта Starlite утре като признание за използването на платформата му за вдъхновяване на положителни промени в обществото 👏

„НАГРАДАТА ЗА ВЛИЯНИЕ НА ФОНДАЦИЯ STARLITE ЗА 2025 г. ОТИВА ПРИ #KeremBürsin.
Наградата за влияние на фондация Starlite за 2025 г. е признание за мощния и съзнателен начин, по който той използва платформата си, за да вдъхновява положителни промени в обществото. Керем, освен успеха си като актьор, се превърна в истински защитник на равенството и устойчивостта. Като първи национален посланик на кампанията HeForShe на ООН за жени в Турция, той помогна за мобилизирането на мъже и момчета в подкрепа на равенството между половете. Той е и посланик на добра воля на УНИЦЕФ от 2019 г., като се застъпва за правата на децата и насърчава уважителната и отговорна мъжественост. Наградата за влияние на фондация Starlite за 2025 г. е признание за мощния и съзнателен начин, по който той използва платформата си, за да вдъхновява положителни промени в обществото. Керем, освен успеха си като актьор, се превърна в истински защитник на равенството и устойчивостта. Като първи... национален посланик на кампанията HeForShe на ООН за жени в Турция, той е помогнал за мобилизирането на мъже и момчета в подкрепа на равенството между половете. Той е и посланик на добра воля на УНИЦЕФ от 2019 г., застъпвайки се за правата на децата и насърчавайки уважителна и отговорна мъжественост.

# 292
#AşkVeGözyaşı вече има своя първи телевизионен спонсор, EFS Elektronik. Сериалът с участието на #HandeErçel и #BarışArduç ще се излъчи по ATV през септември.

След като виждаме какво става със сериали, които не могат да си излъчат дори готов заснет финален епизод, защото нямат спонсори, това си е една чудесна новина.

# 293
Инфо:
"На 7 и 8 август Керем Бюрсин снима мащабна реклама за Turkcell"

Скрит текст:

# 294
Лайк от цялото семейство Бюрсин за Мелиса Сабънджъ и Тео 💙

И една новина свързана с Баръш и сериала му с Ханде

# 295
Керем в Малага. Фенките му са го посрещнали.

# 296
# 297

Керем и Антонио Бандерас

# 298
Oще една снимка на Керем, пристигащ в Малага

# 299
Един от фаворитите този телевизионен сезон.

Общи условия

Активация на акаунт