💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 48 074
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, 🌞
Момичета, честит празник!💐

Нещо се обърках. След като турската версия ще е почти 1 към 1 с корейската ( даже се говори , че и постерът ще е почти еднакъв), как стана от драма в ром. ком?

Нови снимки от Галата с Керем

# 436
Добро утро Animal Bee

Тинче, не им се връзвай. То и "Ако обичаш силно" беше уж романтична драма, а се оказа чист ромком. Жанровете за нищо ги нямат.Grinning

Честит имен ден, Миси и Мъри! Бъдете живи и здрави, нека Богородица ви закриля!
Честит празник на всички варненци!
И честит петък на всички, които са на работа... Grinning

# 437
  • Плевен / София
Скрит текст:
Прелестна Ханде от Nocturne

Красавица

Скрит текст:

Очарователни мъже
Спор за това няма, но комбинацията в облеклото ѝ за мен лично не е "ок". Може да е от ЕГН ми...., или не разбирам от мода...
Здравейте момичета....
Петък е ....

Честит празник на всички празнуващи днес...

# 438
mi_si, наша ранобудна птичке, със здраве си носи името и все с добро да го чуваш!
Честит празник и на останалите празнуващи! Живи и здрави всички бъдете!

# 439
Честит светъл празник Успение Богородично , един от най - големите християнски празници !
Нека Божията майка ни закриля и ни дарява със здраве , късмет и ни пази нас, семействата ни, нашите приятели и близки!
Честит имен ден на mi_si и всички празнуващи! Нека името Ви бъде винаги символ на здраве ,,щастие и успехи !
Благодаря за поздравите !
Нека Ви почерпя виртуално !

# 440
Снимките на плакати за #AşkveGözyaşı, с участието на #HandeErçel и #BarışArduç, ще се проведат днес.

# 441
  • София
Здравейте!  Flowers Four Leaf Clover

Днес е Голяма Богородица, честит празник на всички! Нека нейната светлина да озарява пътя ни, а сърцата ни да бъдат изпълнени с мир и любов. Пожелавам ви здраве, щастие и благоденствие. Нека всяка молитва бъде чута, а всяка надежда – оправдана. Честит празник!Heart

Специален поздрав за Миси, Мари и всички именици! Hug

от сета:Sunglasses

Aşk ve GözyaşıNature Dizzy

ÇarpıntıNature Dizzy

Лек и спокоен ден ви пожелавам!

# 442
Честит празник, момичета! Нека Божията майка ни закриля и бди над всички!
А към именичките ни тук - специални пожелания за здраве и безброй щастливи моменти с любими хора!🌺

# 443
Flowers Herb Честит празник, мили момичета!
Успение Богородично, голям християнски празник. Празник на всички майки, bg-mama, мястото в което се срещаме, варненчетата в темата, момичетата с прекрасни имена ... чудесно време за празнуване.

Прекрасните ни ...

ей, го дее ... септември.

# 444
Работата по заснемане на постера на Любов и сълзи

И как ще изглежда ( ако вярваме на инфото, че ще е като оригиналния)

# 445
Прекрасна Миси, честит имен ден!

Да ви кажа, че аз в тези откъси, които гледах си имаше комедия, но имаше и много, много драматични моменти. От сега се притеснявам за Баръш като Селим. Корейският Селим така истински плачеше, че чак на мен ми стана мъчно. Изобщо не мога да си го представя разплакан Баръш. JoyJoy
Ханде още ми е пред очите в сцената от ДЧ, когато намери баща си. Тогава аз я превеждах и си спомням, че много зор видях, че и си поплаках.

И тези явно ще са на диванчето. Дано да измислят нещо по-различно. Ако е същия като на корейския сериал, явно ще се придържат твърдо към оригинала.

# 446
И мен Баръш ме притеснява малко, но дано ме опровергае 😉

По всичко изглежда, че турската версия ще е едно към едно с корейската. ( Само малко ще разширят епизодите. ) Засега няма отклонения и разминаване от оригинала 😉😎

# 447
  • София
Честит имен ден на нашите именички Миси и Мъри!
Да ви е честито името, нека то озарява пътя ви и да ви носи само здраве и късмет.

# 448
Нови/стари снимки на Ханде

# 449

Общи условия

Активация на акаунт