💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 47 947
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Тини, това е автоматичният превод. Повтаря на Керем разсъжденията. Нищо чудно да са написани от chat gpt.

# 601
Благодаря ти 💐
Тини, това е автоматичният превод. Повтаря на Керем разсъжденията. Нищо чудно да са написани от chat gpt.

# 602
  • София
Nature Dizzy

https://x.com/live__for_music/status/1958534257522991193

Зад кулисите на интервюто на Керем за ABtalks

# 603
  • Кърджали
Аз така и все още не съм седнала да изгледам интервюто на Керем /всъщност има ли го в ютуб?/, но провокирана от някои мнения да кажа и аз нещо. Не бих винила Керем че не е казал нищо ново за себе си или "се е измъквал" от някои въпроси. По принцип има интервюиращи, има и Интервюиращи. Малко са тези, които се стремят да изкарат нещо ново от госта си, да го накарат да извади на светло част от скритото в сърцето и душата му. Повечето я карат по лесния начин - прочитат две - три стари интервюта, погледнат 3-4 неща в гугъл и после задават въпросите си повтарящии това, което вече са прочели и видели. А, че и зрителите, особено ако са фенове на интервюирания, същите тези неща са ги видели, чули, за тях няма значение. Направил ли си е интервюто, направил го е. А, че е задал въпроси, които по един или друг начин са били задавани стократно вече... еми повторението е майка на знанието.

Затова и аз вече попринцип вече подбирам интервютата, които гледам. Ако журналистът ми е непознат, го пускам, но на втората минута си проличава този ще направи ли интересно интервю или няма. 

Та не винаги проблема е в този, който отговаря на въпросите. Понякога като ти зададат сто пъти един и същи въпрос и понеже не можеш да му теглиш едни на този, който ти е задал същия  въпрос за 101ви път /примерно/ казваш там някакъв клиширан отговор ...

Пак казвам, още не съм стигнала до самото интервю, та са само разсъждения моите.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 19:36 от Aлекcандрa

# 604
Що за изпълнения? Слизам, споделям и си тръгвам драматично? Нормално е когато споделиш мнение в обществен форум да възникне дискусия, често оспорваща мнението. Когато това е направено културно и обосновано става дискусия между интелигентни хора с различно мнение, когато единия се фръцва обиден се получава друго.
Обобщения на едро, но не били те насочени към никого конкретно от позицията на човек над нещата, следящ от балкона е забавно.

Темата е такава, каквато си я направят пишещите в нея. Не съм забелязала да сме се събрали само, за да възхваляваме Ханде или Керем. Смятам, че най-хубавото на тази тема е, че всеки може да си сподели спокойно мнението без това да предизвика напрежение.
Хакан в момента голяма част от пишещите го приемаме, но има и такива, които не го понасят, тяхно право. За Мелиса също. Понякога става дискусия, понякога постът заминава без коментар.
Както и да е, да използвам и аз вълшебните думи -мое мнение, останете си със здраве.

И за да не е спам

И един Баръш готвещ се новата си роля

# 605
Алекс, има го в  Ютуб. 😃 Водещият го водят един от добрите в областта си.

На мен ми хареса интервюто. Нямам оплаквания, нито забележки 😉

Всеки си има мнение, то е нормално да е различно. Ако всички сме еднакви какъв е смисълът на форума изобщо. Целта не е ли да казваме и хубавото и лошото, не със злоба естествено. Няма как постоянно всеки да е идеален ( в случая Ханде и Керем). Аз ако нещо ме дразни си го казвам.. 😃 Ползвам форума като " на кафе с приятелки обсъждайки новините за Патроните" 😉

Ще дам пример с мен и ВиХи - аз харесвам Мелиса, ВиХи - не, но ми е приятно да си пиша с нея. 😃 Шегува ме се, няма лоши чувства.

# 606
Благи тоз Баръш се е срещнал май с фотошопа. Joy То мускул, то чудо. Heart Eyes

И аз още не съм гледала интервюто, затова няма нищо да коментирам по него, но не разбрах как от интервюто стигнахме до каскета на Керем. Нещо ми се изгуби връзката. Thinking

Когато обсъждаме външния вид на когото и да е обикновено го правим в смисъл на "тази прическа/тоалет му/не му отива". Това е просто мнение, никога не е имало някакви крайни изказвания или нещо такова, поне аз не съм забелязала.

kyty, нямаше му нищо на коментара ти, даже не разбрах и защо беше в скрит текст. Просто от средата нататък не разбрах коментара ти как беше свързан с интервюто и звучеше като че нещо те е подразнило от нашите коментари. Ако искаш да го изясним, чувствай се свободна да пишеш по всяко време, няма нужда от скрит текст.

# 607
По “данни” на клюкарските канали, интервюто на Керем е било заснето в залата, в която Еда и Серкан дефилираха на модния подиум.😄

# 608
По “данни” на клюкарските канали, интервюто на Керем е било заснето в залата, в която Еда и Серкан дефилираха на модния подиум.😄

Готино! Никога нямаше да се сетя. Grinning Не спирам да се изненадвам как помнят и забелязват такива неща.

# 609
Явно затова е била мелодията на SKC в промото на интервюто с Керем 😎

# 610
Изобщо не намирам нищо общо между двете помещения. Вижте височина на стените, тавана, прозорците...

# 611
И в Туитър пишат, че помещението е същото:
Там където е огледалото  за интервюто ( сега) по време на снимките на SCK  се пада встрани - според Туитър. Таванът е същият , просто заснемането на ъгъла е различно.
Изобщо не намирам нищо общо между двете помещения. Вижте височина на стените, тавана, прозорците...

# 612
Бл@ги, прозорците са абсолютно същите, явно ъгълът на заснемане и светлината имат значение. Да, малко е облагородено, но е същото помещение.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 21:45 от Vi_hi

# 613
Добро утро!
Ново от Бирсен:

Момичета, вие за кой ден сте?
Аз за петък.
Усмихнат ден! Hug

# 614
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart