💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 47 957
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Kyty, в тази тема всички сме фенове и на Керем, и на Ханде. Аз лично ги обожавам и двамата и заради тях започнах да следя всякакви канали и да гледам турски сериали, в които участват. Но това не значи, че в някои моменти няма да споделим и критика.
По отношение на темата за любовта - явно не сте ме разбрали правилно, а може и аз да не съм се изразила точно. Нямам претенции какво да каже или да не каже, просто несъзнателната му реакция на този въпрос не показа поведение на влюбен човек. Само толкова. Иначе Керем е изключително харизматичен мъж и това дали е с каскет или не - не влияе на излъчването му. Усмивката му е достатъчна, за да разтопи и лед дори😉.
Приятна вечер, момичета!🌺

# 586
Здравейте! Flowers Hibiscus

Изпуснах ви от поглед тези дни, но успях да наваксам отгоре, отгоре.

Не съм гледала интервюто още, но пък Кити с коментара си ме накара да се включа и малко ме озадачи. Не разбирам към пишещите в темата ли е насочен поста, или като цяло за писането в социалните мрежи? Може би към Тина и Вихи с коментарите си за Мелиса?

Няма нищо нестандартно в Керем като се замисля, и в интервютата му досега също няма нищо фрапантно. Няма нещо, с което толкова много да се различава от останалите му колеги. Сигурно и много други се включват в благотворителни кампании, но не ги следя. Интервюто му може да се хареса на тези, които не са много запознати с него и животът му, да научат нещо ново. Но пък на тези, които следят кариерата му от 2020 насам, аз например, би ми било безинтересно това потретване. И ако трябва да си напиша честно, в последно време с тези реклами направо ми дотегна. Това не означава, че не харесвам Керем, а че не ми допада накъде е завила кариерата му в съответния момент.

За личните отношения на Керем, ако той не се беше издал на премиерата на Синята пещера, ние можеше и все още да не знаем коя е половинката му. Негово право си е, ако иска ще споделя.
Нямаше "живот мой" и "любов моя" като беше с Ханде, но имаше сърчица, розички и животинки. Хубаво, че ги пропуска сега с Мелиса или поне ако ги праща да са на лични чатове. Satisfied

Тази висока цена, за която пишеш, не я ли плащат всички? Не е като да не се критикуват всички колеги на Керем. На дамите в индустрията им е като че ли по-тежко.

За външния вид, можем да мърморим малко за каскети и като се е позапуснал, но когато е изглеждал страхотно, бил е елегантен и подмладен сме му го признавали.

В общи линии не сме в темата, за да хвалим Ханде и Керем само.
Ако питате мен, даже сме обрани. Satisfied

# 587
Мечтата на Керем

# 588
Здравейте! Flowers Hibiscus

Изпуснах ви от поглед тези дни, но успях да наваксам отгоре, отгоре.

Не съм гледала интервюто още, но пък Кити с коментара си ме накара да се включа и малко ме озадачи. Не разбирам към пишещите в темата ли е насочен поста, или като цяло за писането в социалните мрежи? Може би към Тина и Вихи с коментарите си за Мелиса?

Няма нищо нестандартно в Керем като се замисля, и в интервютата му досега също няма нищо фрапантно. Няма нещо, с което толкова много да се различава от останалите му колеги. Сигурно и много други се включват в благотворителни кампании, но не ги следя. Интервюто му може да се хареса на тези, които не са много запознати с него и животът му, да научат нещо ново. Но пък на тези, които следят кариерата му от 2020 насам, аз например, би ми било безинтересно това потретване. И ако трябва да си напиша честно, в последно време с тези реклами направо ми дотегна. Това не означава, че не харесвам Керем, а че не ми допада накъде е завила кариерата му в съответния момент.

За личните отношения на Керем, ако той не се беше издал на премиерата на Синята пещера, ние можеше и все още да не знаем коя е половинката му. Негово право си е, ако иска ще споделя.
Нямаше "живот мой" и "любов моя" като беше с Ханде, но имаше сърчица, розички и животинки. Хубаво, че ги пропуска сега с Мелиса или поне ако ги праща да са на лични чатове. Satisfied

Тази висока цена, за която пишеш, не я ли плащат всички? Не е като да не се критикуват всички колеги на Керем. На дамите в индустрията им е като че ли по-тежко.

За външния вид, можем да мърморим малко за каскети и като се е позапуснал, но когато е изглеждал страхотно, бил е елегантен и подмладен сме му го признавали.

В общи линии не сме в темата, за да хвалим Ханде и Керем само.
Ако питате мен, даже сме обрани. Satisfied

Ето затова и рядко си позволявам да пиша. Ако имах конкретно предвид някой от пишещите - щях да се обърна персонално. Не хваля нито Керем, нито Ханде, макар че имам поводи. Не ги и критикувам, макар че също имам достатъчно причини. Споделих мнение по конкретен повод (интервюто) и толкова. Не обичам обощенията. Уважавам всички ангажирани в сериалната индустрия, техния труд, но дотам. Интересувам се от тези, на които симпатизирам, но в разумни граници. Дългото пребиваване във форума ме "научи" на много неща. И мисля да прекратя този разговор вече и да си се върна в позицията на спокоен читател  Simple Smile Hands V
Отново с най-добри пожелания! Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 22:47 от kyty

# 589
Милият Heart
Дано съвсем скоро да му се случи.
И друго искам да напиша по темата, но няма да е сега.
Кити, наистина и аз не разбирам начинът ти на писане в последния ти пост, насочен към Слънцето. Прочети отново какво си писала по-горе и може би ще разбереш, че наистина си оставила впечатление в нас, че критикуваш темата ни.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 00:08 от Cocodoggo_mom

# 590
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 591
Здравейте, 🌞

Хубав ден на всички 😃

# 592
Добро утро, момичета! Да си допълня снощния пост.
Голямото желание на Керем да има дете и липсата на желание на Ханде поне на този етап от живота ѝ са поредният факт, който ги прави изключително различни, нехармонични помежду си. Гледайки и двете интервюта се запитах как тези двамата са имали любовна връзка? И не си задавам въпроса за първи път. Мен ако питате, доста време даже са изкарали заедно, макар връзката им да не е била дълга според днешните представи. Чудя ви се как сте тъгували след новината за раздялата, как тайничко сте се надявали… 🤣

Интервюто на Керем не ми допадна. Не мисля, че отговаряше истински на въпросите, като че ли бягаше от същината им. Много объркан човек е според мен, съдейки по хаоса на отговорите му. Някак си се познах в него, защото и мен на моменти ме мъчат подобен тип възгледи за света и всичкото зло, което ни заобикаля. Когато си такъв тип човек, едно зло, на което си станал свидетел, е възможно да те удави в сълзи с часове.

След интервюто на Ханде разбрах няколко неща за нея, които до онзи момент не знаех.
След това на Керем разбрах само един факт, който до снощи не знаех: Много е обичал Ник. Знаех, че е изгубил близък приятел, но това интервю едва сдържаше сълзите си, когато говориха по темата. След толкова години…

Аз съм отбор “Мелиса” и мисля, че между тях всичко е наред(и се надявам). Надали е съвпадение хронологията на положителната промяна в поведението му и връзката му с Мелиса.
Щастието обича тишината са казали хората. Не сравнявайте тази любов с предната. Всяка любов е различна. А и без да налагам мнение, според мен онова между нашите патрони не е било любов, а увлечение и една еуфорична “разходка”.
П.С. Хем се дразним на Керем, че на моменти в миналото се е лигавил, хем сега очакваме да се държи с Мелиса така, както с Ханде? Откога показността е символ на любов?

# 593
Здравейте, момичета Simple Smile
И аз следя според възможностите си темата за Ханде и Керем. Вече от дистанцията на изминалото време от "Вратата", рядко се обаждам. Но отговорите на Керем ме провокираха. Не съм изгледала видеото обаче и с тази уговорка, моето мнение е:
Най-неприемлив за мен е отговорът на първия въпрос, Кой е Керем Бюрсин - "Аз съм някой, който обича света".
Свят е пределно абстрактно понятие, конструирано, за да изрази човешкото мислене за единството на видимо и невидимо, тукашно и отвъдно, материално и духовно. В този смисъл то не може да се обича, човек мисли абстракциите, не ги обича. Обича се нещо конкретно. Поради това и той е станал неопределен "някой".
Не са ми ясни мотивите за този отговор, но ... той предизвиква съмнение.
Отговорът за детството му е конкретен и в контекста на това, което е разказвал в предишни интервюта, изчерпва накратко въпроса.
 Отговорът му за любовта е отново рационален, но ми е обясним, ако се има предвид, че любовта не е само партньорско отношение. "Чистата позитивност" едва ли е възможна, защото има спомени, разочарования... Wink, но пък този отговор внася яснота в лутането му в различните връзки.
По въпросите за успеха у мен възниква въпрос - а какви са условията му, за успех в какво става дума. Успехът не е само професионална цел. А ако тези условия пренебрегват другите хора, с които е в отношение, успех ли е това?
Накрая, отговорът му на последния въпрос пак е в сферата на абстрактното, доколкото nature може да означава овен природа и естествен, характер, душа и други неща, т.е. кореспондира с отговора на първия въпрос.
За мен тези отговори показват, че кой е Керем е или неяснота за самия него, или целенасочена скритост. А интервютата търсят по принцип конкретния човек, а не "някой"...

# 594
В Туитър се върти, че Хакан е с майка си на почивка.
И неговата не е лесна.... 😂😂😂

# 595
  • София
В Туитър се върти, че Хакан е с майка си на почивка.
И неговата не е лесна.... 😂😂😂

Туй пък сега какво означава?  Мама Арзу няма ли си мъж, с когото да почива, че се налага Хакан да я придружава. 
Той с мама на почивка, Ханде с кака...  Ние чакаме годежен пръстен, а той нещо се размотава.

# 596
# 597
  • София
Здравейте! Flowers Four Leaf Clover

Sunglasses

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1958482400930922807

"Канал atv, който се готви да направи амбициозен старт на сезона със сериалите „Abi“, „Aşk ve Gözyaşı“, „Gözyaşı KaraDeniz“, „Aynadaki Yabanci“, „Sultan Orhan“ и „Can Borcu“, ще започне снимките на новата промоция за излъчване в понеделник и ще продължи 4 дни. "

# 598
И тъй като не присъстваше никъде в интервюто на Керем, Мелиска реши да напомни за себе си, с приказки, които са като ехо от него.
Това момиче собствена индивидуалност няма ли си? Вечно някой или копира, или поддражава или цитира ‘chatgpt’.
Извинете ме за включването, но повечето от вас знаят мнението ми по темата с М.Т.С.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 17:16 от Vi_hi

# 599
ВиХи, Гугъл не ми го превежда. 😃
Нещо важно ли е казала Снахата 😉😎

Ново от Керем

Общи условия

Активация на акаунт