💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Кралица на сълзите /Тема 49/

• 48 000
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
ВиХи, на мен честно казано ми се иска Мелиса Сабънджъ да е неговият човек. Симпатична е и покрай нея сякаш малко е по- обран. Не се излага много и не се лигави както миналата година. 😃
А и на семейните събирания ще е забавно  ( ако пуснат нещо из соц. мрежи ) 😃

# 571
Тини, знаеш, че аз съм на обратното мнение по отношение на госпожицата - не му е там мястото. И той не изглежда нито влюбен, нито щастлив.
Колкото до това, че е по-обран - изобщо не мисля, че е нейна заслуга. Просто вече е малко по-зрял. А това шикалкавене снощи по много от въпросите не ми допадна. Вадеше думи от контекста и изместваше темата целенасочено, за да не отговаря конкретно.
Но никъде в интервюто дори и намек не направи за връзката си.
Докато Ханде на тези въпроси отговори ясно и конкретно, като каза, че обича близките си, обича човека до себе си и трите си кучета.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 18:25 от Vi_hi

# 572
Flowers Herb Здравейте.
Изгледах не веднъж и двете интервюта - контрасността е очевидна, което от дистанцията на времето ме доведе до мисълта "Добре, че не поеха съвместно съжителство и не обединиха пътя си" /лично мнение не задължаващо никого/...
Ханде, убрана, спокойна, влюбена, красива до ефирност, чувствена и многопластова с доминанта на нежност и елегантност...

Керем, притихнал във философските си търсения, вълнуващ, завладяващ, космополитен - интроверт, изумително харизматиичен ...

Контрасността, която ги хармонизира ... в СЧК.

# 573
# 574
Нова/стара на Ханде и Бегюм Heart Eyes

# 575
Ново от Ханде

# 576

Мерт май от месеци е бетонирал първото място. Мислех, че поне тази седмица Керем ще е начело....

# 577
Още ново/старо от Ханде

Първият трейлър на сериала #ЛюбовИСълзи с участието на Ханде Ерчел и Баръш Ардуч е гледан 4,5 милиона пъти...

От Марина:

Невероятна Ханде

Тя ми се стори много мила, мила и )

Тя не отказа да направи снимка, въпреки че им е забранено да правят снимки по време на снимките (което екипът отново ни каза).

Но тя дойде при нас, поговорихме си малко и дадохме на нея и Бариш шоколад)

В такива моменти се губя и смесицата ми от английска и турска реч излиза с нова сила.

Аз също ѝ направих комплимент, а в отговор чух от нея, че и аз съм много красива.

Може би го е казала просто от учтивост, но все пак беше приятно да го чуя)

Между другото, мислех, че е много висока)) в Кинопоиск пише, че уж е 175 см. А е висока колкото мен)

Мисля, че тя е израснала много като актриса по отношение на актьорството през последните няколко години! А вие какво мислите?

Обичаш ли я?) Какъв сериал гледа с нейно участие?)

# 578
Ново:
Клип на Bts от записа на интервюто на ABtalks
https://x.com/live__for_music/status/1958226673029275722

Керем с преводачката на ABtalks @/ riva.cubuklu

# 579
Подкрепа от Баръш за сериала на Гюпсе и Керем 😉

Ханде и приятелки 💜

# 580
https://x.com/i/status/1957892102588621171

Здравейте! Simple Smile
Рядко се „обаждам“, но все пак реших да наруша спокойствието си на четящ и за малко да напусна столчето си на балкона, за да споделя някои мисли. Наясно съм, че не винаги различното мнение е добре прието, но ще рискувам…
Благодаря на тези, които ще го прочетат и което е по-важното – ще ме  разберат правилно…
Скрит текст:
По повод дъъългото последно интервю на Керем. Като начало ще кажа, че хич не обичам прекалената нестандартност – за мен тя граничи с нещо друго. Нито водещият, нито въпросите му са чак толкова „необикновени“ и различни. Питане за едни и същи неща, но с изречения с променен словоред. И на такива въпроси Керем отговори по подобаващ начин. Не разбирам защо се очаква интервюираният да не е дискретен, когато всички въпроси в крайна сметка водят до не съвсем здрав интерес за личния живот, отношения. Хареса ми как Керем се измъкваше от питанията, които не му допадаха. Спомням си как неотдавна отговори на някакъв уличен журналист „… има причина да не знаете нищо за личния ми живот…“ и това обяснява доста неща.
Със сигурност му е писнало до припадък да разказва за детството си и младостта си. Професионалните му постижения се изгубиха някъде в безкрайната говорилня, интерес към тях почти нулев. Лично на мен ми е много любопитно какъв отговор на въпроса „какво е за теб любовта“ ще дадат най-яростните критикари. Сякаш има еднозначен отговор… Всеки има своето си определение на любовта и изобщо не е нужно другите да са съгласни с него – без значение дали е влюбен в дадения момент или не. Писането в соцмрежите „любов моя“, „живот мой“, „щастие мое“ и прочие са доста… как да кажа… не на място. Любовта е чувство между двама души (в повечето случаи Yum) и е важно те да са наясно какво е тя за тях.
Колкото до Керем едно от нещата, които ми допадат при него, е че живее в мир със себе си, независимо от това дали се харесва на тези, които го следят под лупа и търсят под всеки вол теле. Наясно е какво иска от живота, старае се да го постигне, работи за това. Наясно е и че може да му се наложи да плати висока „цена“. Може би и по тази причина е недолюбван и неразбран – отделилата се от стадото овца… Та някъде в този ред на мисли – все тая колко и накъде ще разхожда каскет. Един разхожда каскет, друг – чепици, трети и четвърти  - автомобил, костюм и разни други артикули.
И не на последно място ми се иска да кажа още нещичко. Лично за мен е проява на изключителна грубост и… още друго, когато се коментира външния вид на някого. Никой не избира с какъв точно външен вид да се роди, но пък може да избира какво да прави със себе си по-късно. И всъщност външният вид е едно от най-временните неща на земята (дори и когато е намесена естетичната медицина… а когато се прибави и действието на земното притегляне нещата стават сериозни). Може би във времената на генното инженерство и не дай си боже на евгениката всички ще изглеждат като модели… и най-вероятно като резултат от „copy-paste“.
С най-добри чувства и пожелания! Flowers Four Leaf Clover

# 581
Kyty, няма как да не се съгласиш, че сега Керем изглежда страхотно. Подмладен и тази прическа много му отива. 😃 Обаче имаше моменти преди време, когато беше доста занемарил външния си вид...

Но мен лично ме напряга когато е на събития или мероприятие от обществено значение, има си етикет как да е облече и как да се държи,  а Патронът се барнал неглежирано и, че и с каскет в затворено помещение. Мое мнение ( не ангажирам никого с него).

За въпроса любовта си напълно права. 😃

# 582
# 583
Kyty, няма как да не се съгласиш, че сега Керем изглежда страхотно. Подмладен и тази прическа много му отива. 😃 Обаче имаше моменти преди време, когато беше доста занемарил външния си вид...

Но мен лично ме напряга когато е на събития или мероприятие от обществено значение, има си етикет как да е облече и как да се държи,  а Патронът се барнал неглежирано и, че и с каскет в затворено помещение. Мое мнение ( не ангажирам никого с него).

За въпроса любовта си напълно права. 😃

tina-latina, че сега Керем изглежда страхотно - категорично спор няма. Че преди време изглеждаше доста неглиже - и това е вярно, но пък кой няма такива периоди на изпадане в някаква "дупка" (с причина и без), така че съм склонна да му простя Satisfied... важното е харизмата да не страда Smile Колкото до етикета на споменатите събития - все си мисля, че явно и етикетът им е такъв Yum... щом не са го погнали от вратата Satisfied

# 584
Няма как в Италианското посолство да си с каскет, колкото и либерални да са 😉😎
Има си основни правила на етикет, което е проява на уважение към другите присъстващи и към самото събитие. 😃
Основната вина за недобре подбраният аутфит е на Гюнфер.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 22:36 от tina-latina

Общи условия

Активация на акаунт